Ystävyys ja yhteisöllisyys

Kuinka tärkeää meille onkaan saada nauttia hyvistä ystävistä ja positiivisista ihmisistä meidän ympärillä. Nämä ihmiset ovat kuin vesi, ravinto ja valo kukkaselle, kukka ei voi kukoistaa ilman näitä. Ihmisen on vain niin paljon helpompi voida hyvin kun ympäristö ja ihmiset tukevat kasvua ja hymyä.

Ystävyys ja yhteisöllisyys - Unelma Itsestä

Ihanaa ystävänpäivää toivottavat Unelma Itsestä valmentajat Sara ja Sini-Maria

Ihmissuhteiden merkitys

Läheisimmät ihmissuhteet, perheemme ja erilaiset yhteisöt, joiden kanssa olemme tekemisissä, sekä yhteiskunta, jossa asumme, vaikuttavat siihen, mitä me olemme. Myös me itse vaikutamme edellä mainittuihin omalla persoonalla ja sillä, miten valitsemme elää.

Kun kasvatamme omaa hyvinvointia, on kokonaisvaltaisessa näkökulmassa otettava huomioon ihmiset ympärillämme. Parhaimmassa tapauksessa ihmiset ympärillämme ovat avoimia ja kannustavat meitä olemaan luonnollinen itsemme – ja rakkaudelliset huomionosoitukset ovat osana päivää.

Kannustan sinua pohtimaan sitä, miten ympäristö, jossa elät, vaikuttaa sinuun ja miten sinä vaikutat siihen. Mitkä ihmissuhteet ansaitsevat vielä enemmän huomiota ja mitkä ihmissuhteet voivat vapauttaa energiaa, kun siirryt niistä hieman etäämmälle?

Ihmiset ja koko yhteiskunta ympärillämme vaikuttavat muun muassa seuraaviin:

 • asenteeseemme
 • puhetyyliimme
 • ajatusmaailmaan
 • arvoihimme
 • pukeutumiseen
 • valintoihimme lyhyellä ja pitkällä aikavälillä
 • siihen, mikä tuntuu helpolta ja haastavalta
 • lepoomme
 • stressiimme
 • ruokailuun ja syömiseen
 • siihen, miten pidämme huolta kehostamme
 • siihen, millaisena itsemme näemme
 • Kun seisomme omissa kengissämme tietoisina naisina, voimme ottaa valinnoillamme entistä enemmän vastuuta ja vaikuttaa positiivisesti niin itseemme, omaan hyvinvointiin, kuin myös läheistemme hyvinvointiin! Toisen luonnollinen hyvinvointi voi ainoastaan kasvattaa omaa hyvinvointiamme. Yhdessä tuemme toinen toisiamme!

  Neljä kysymystä, jotka voit kysyä itseltä kohdatessa ihmisiä:

   Kuka tämä ihminen on juuri nyt?
   Mikä on parasta tässä ihmisessä juuri nyt?
   Mitä voin oppia tältä ihmiseltä?
   Tuleekohan meistä hyvät ystävät?

  Luodessa hyviä ihmissuhteita, luo hyvä yhteys henkilön kanssa peilaten esiin henkilöstä hänen parhaita puoliaan. Kysy, kuuntele, kunniota ja kannusta. Tällainen toiminta pyytää sinua antautumaan omaan rakkaudelliseen ytimeesi.

  Olen suunnattoman kiitollinen siitä, että saan tehdä työtä, jota rakastan ja minua ympäröi kollegat, jotka kannustavat ja nostattavat minua haasteiden hetkillä.

  Ystävyys ja yhteisöllisyys - Unelma Itsestä

  Kiitos myös sinulle, että olet osa tätä naisten positiivista Unelma Itsestä yhteisöä jonka me kaikki yhdessä luomme!

  “Mielettömän upeaa Ystävänpäivä viikkoa sinulle! Jaa hymyjä ja rakkauttasi kaikille vastaantulijoille pyyteettömästi!”

  Tämän viikon Ystävänpäivä tarjouksena toivotamme sinut tervetulleeksi Unelmanaisten Pääsiäisen retriitille Balille nyt erikoistarjouksella -20% 1866,40€

  Haluamme myös antaa sinulle Ystävänpäivän kunniaksi tämän lahjan: Ystävänpäivän verkkokaupan tuotteet -30%

  Tässä ihana palaute ja kokemus retriitiltä;

  “ Bali tarjosi yltäkylläiset puitteet retriitille. Täydellinen paikka oivalluksille, henkiselle kasvulle, energian voimistamiselle ja naisten välisen yhteishengen kasvattamiselle. Jakamisen voima konkretisoitui naistenpiirissä puhdistavalla tavalla. Olimme toinen toistemme peilejä. Uudet ystävyydet ovat arvokkaita.

  Retriitti tuki oman tien kulkemista, antoi uusia työkaluja läsnä olevaan arkeen ja osoitti luontoyhteyden tärkeyden.

  Ihanan inspiroiva valmentaja Sini-Maria! Unohtumaton kokemus! Anna”

  Unelmanaisten retriitti Balilla

  Meillä on kaikilla yhteinen Unelma, Unelma Itsestä, haluamme voida hyvin, nauttia elämästä, oppia uutta itsestämme, pitää hauskaa ja viettää aikaa parhaassa seurassa. Tämä retriitti on sinulle, jos olet unelmoinut päästä tutustumaan Balin kulttuuriin ja luontoon, viettää aikaa upeiden naisten ympäröimänä, inspiroitua ja luoda Unelmiasi toteen. Retriitillä opit lisää yhdessä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista Unelma Itsestä valmentajien Sini-Marian ja Saran johdattamana.

  Täällä voit kokea hengellisen ja kulttuurin keskittymän Ubudin elämyksellistä taikaa. Joogaa, acrojoogaa, pyramidien gong äänihoitoa, kulttuuria, lähdevesitemppelin siunaus, tanssia ja rentoutumista riisipeltojen ympäröimänä. Vietämme elämyksellisen päivän viidakossa vesiputous laaksossa Unelma Itsestä luojan Tuuli Kaunisluonnon johdattamana. Opit myös ravinnosta The Recipe-kirjan kirjoittajan Lyn Nicholsin ravinto workshopissa.

  Tämä on sinulle, kun tahdot liikkua ilolla, nauttia herkullista ravintorikasta energisoivaa ravintoa ja ennen kaikkea haluat tutustua omaan Unelma Itseesi, todelliseen minään, yhdessä upeiden siskojen kanssa. Lähde seikkailuun mukaan, kun halaut nähdä, kokea ja oppia uutta avoimin sydämin.

  Ihana palaute retriittiläiseltä;

  “Olin retriitillä 2018. Uskomaton ja unohtumaton kokemus! KIITOS! Kauneutta, runsautta, huolenpitoa ja paljon rakkautta. Rakkautta. Rakkautta. Rakkautta.

  Sain selkeyttä unelmiini. Vahvistusta. Ymmärrystä. Uusia ystäviä. Ikimuistoisen elämyksen ja kauniin kokemuksen sydämeen.

  Jos vähänkään sydäntä koskettaa. Osallistu! Suosittelen lämpimästi. Sydämellisesti ottavat sinut Balilla vastaan. Piia”

  Täältä löydät lisää tietoa: https://www.unelmaitsesta.fi/tuote/unelmanaisten-retriitti-balilla/

  Ystävyys ja yhteisöllisyys - Unelma Itsestä

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *