Ystävät ja ihmiset ympärilläsi ovat kultaa

Olen onnellinen uusista ihmisistä, joihin olen saanut reissuillani tutustua. Siitä kiitollisuuden määrästä sain inspiraation kirjoittaa kuinka tärkeää on ympäröidä itsensä oikeanlaisilla ihmisillä.

Olemme itsemme heijastus muissa ihmisissä. On upeaa huomata kuinka “metsä vastaa kuin sinne huudetaan”. Olet varmasti huomannut kuinka kuin sattuman kaupalla ihmiset joita tapaat ovat jokseenkin samanlaisia kuin sinä. Miten ihmeessä aina löydät upeita siskoja ympärillesi, miten he jokseenkin omaavat samoja arvoja ja ajatuksia kuin sinä?
Ihmiset ympärilläsi ovat huikea työkalu tarkastella itseäsi. Jos näät ihmisissä jotain mitä et niin mielelläsi tunnistaisi omaksi käytökseksesi tai arvoiksesi, voitkin nyt olla avoimempi ja vain tarkkailla josko se olisikin osa sinun käytöstäsi tai arvoasi. Tällä tavoin tulet todella tietoiseksi mitä olet ja mitä käyttäytymistä, arvoa tai ajatusmaailmaa voit jatkossa vahvistaa tai tarkastella. Joskus on myös hyvä huomata se aika ystävyyssuhteessa tai kaveruudessa, jolloin yhteiset opit on opittu ja on aika siirtyä onnellisesti eteenpäin. Jos ystävyys tai kaveruus ei enää anna tasapuolisesti positiivista energiaa yhdessä eteenpäin kulkemiseen on täysin luonnollista ja kaikille hyväksi jatkaa polkuja erikseen eteenpäin. Avoin kommunikaatio on avain tällaiseen toimintaan. Rakkaus kaikissa ihmissuhteissa kunniottaa kumpaakin osapuolta ja antaa vapauden jatkaa matkaa erillään tai yhdessä. Kaikki ihmissuhteet ystävyys, kaveruus, parisuhteet ja kumppanuus perustuu aina pyyteettömään rakkauteen siitä, että olet vapaa olemaan juuri oma itsesi ja vapaa valitsemaan jokaisessa elämän tienristeyksessä suuntasi sinun parhaaksesi ja sitä kautta muidenkin parhaaksi.
Ihmiset joidenka kanssa vietät aikaa muovaavat sinua osaltaan, opettavat sinulle itsestäsi ja muista ihmisistä paljon. Se mitä ajattelet ja edustat hehkuu sinusta ulospäin ja kutsuu samanhenkisiä ihmisiä ympärillesi. Positiivisuus sekä avoimuus joka hehkuu sinusta moninkertaistuu ympärillesi samanhenkisillä ihmisillä. Sitä kautta saat entistä enemmän inspiraatiota elämääsi. Ystävät ja ihmiset, jotka ovat positiivisia ja tukevat sinua elämän polullasi ovat huikea voimavara ja tie kohti unelmia.

Avoimuus sinussa, luo sinulle uusia ystäviä
Rehellisyys sinussa, luo sinulle lojaaliutta ja rehellisyyttä ihmissuhteisiin
Rakkaus sinussa, luo sinulle helliä ja kunniottavia ihmissuhteita
Inspiraatio ja intohimo elämään sinussa, luovat sinulle uusia mahdollisuuksia ja yhteisiä menestys tarinoita
Kauniit sanat itsellesi ja muille, luovat sinulle kauniita sanoja 

Ollaan siis avoimia oppimaan, kannustamaan ja kehumaan toisiamme ja viedään yhdessä elämää kohti unelmia ja eletään jokainen päivä kiitollisuudella. Tarkastellaan itseämme kehittävästi niin, että emme eläisi pelon tai epäilyksen alla, vaan ottaisimme kiitollisena vastaan kaiken rakkauden ja yltäkylläisyyden mitä elämällä ja ihmisillä on meille tarjota. Hehkutaan ulospäin positiivisuuttamme, inspiraatioitamme ja viedään yhdessä jokaista ihmistä kohti heidän unelmiaan! Yhdessä elämä on hauskempaa, kevyempää ja helpompaa. Luodaan parasta, kauneinta ja inspiroivinta tulevaisuutta!

Rakkaudella, Sini-Maria

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *