Yhteisö ja inspiraatio tuottavat tuloksia

nainen-meren-rannassa-yhteiso-ja-inspiraatio

Yhteisö ja inspiraatio ovat yllättävän voimallisia asioita. Istun paraikaa  onnellisena täällä pienen viidakko”kahvilan” pöydässä ja innostuin kirjoittamaan sinulle siitä, mitä olen kokenut ja mitä olen saanut todistaa muiden kokevan Unelma Itsestä-yhteisön  ja -valmennuksen parissa. Olen saanut ainutlaatuisen mahdollisuuden ja näköalapaikan olla osana toteuttamassa monia Unelmia toteen.

Olen henkilökohtaisesti toteuttanut pitkäaikaisen Unelmani toteen. Olen muuttanut väliaikaisesti tai kokonaan ulkomaille ja teen työtä, jossa todella sydämeni täyttyy rakkaudesta. Olen mahdollistanut tämän itselleni juurikin valmennusohjelman tehtäviä tekemällä ja työkaluja harjoittamalla sekä uskomalla, että kaikki todella on mahdollista! Olemmehan me oman elämämme luojia. Täytynee kyllä se sanoa, että ilman Unelma Itsestä-yhteisön tukea ja inspiraatiota olisin varmasti jäänyt omalle mukavuusalueelle ja unohtanut matkan varrella Unelmani yöpöydän laatikkoon.

Ryhmän tuki ja inspiraatio

Unelma Itsestä-valmennus antaa meille kaikille vahvan pohjan toteuttaa tavoitteitamme. Vankat ja testatut työkalut, oikeassa järjestyksessä ja yhteisön tuki. Olen kokenut ja nähnyt, kuinka huikeita tuloksia tällä ohjelmalla saadaan aikaiseksi. Suuri osa Unelma Itsestä-matkasta koostuu yhteisestä vuorovaikutuksesta toisiimme. Yhdessä muodostamme vahvan ja kannustavan yhteisön, joka tukee ottamaan vankkoja askelia kohti jokaisen yksilöllistä unelmaa itsestä.

Pidän ehdottomasti yhtenä tärkeimmistä osa-alueista nettivalmennuksessa yhteisön tukea ja sen tuottaman inspiraation osuutta. Nettivalmennuksessa muodostanme oman yksityisen ryhmän Facebookkiin, jossa keskustelemme aktiivisesti viikon vaihtuvan teeman mukaisesti. Jos olet jo aikaisemmin ollut nettivalmennuksessa, tiedät ennalta sen voiman ja inspiraation määrän, jota ryhmä meille kaikille antaa! Aktiivinen kannustus ja inspirointi muilta ryhmäläisiltä antaa paljon keveyttä ja voimaa kulkea yhdessä kohti Unelma Itseä. Olemmehan me kaikki tulleet tänne voimaan hyvin ja se on aina kevyempää yhdessä, kannustavan sekä positiivisen naisyhteisln voimin.

Unelma Itsestä-yhteisö valmentajan näkökulmasta

Olen ollut Unelma Itsestä-valmentajana jo tovin ja päässyt toteuttamaan paljon positiivista kasvua niin henkisellä kuin fyysisellä kin puolella. Kaikki kasvuni on tapahtunut luonnollisesti ja kivuttomasti, koska yhteisö on ollut tukena koko ajan. Yhteisömme koostuu tiiviistä perheenomaisesta ryhmästä huikeita naisia. Me valmentajat; minä Sini-Maria, Tuuli ja uusi valmentaja Suvi valmennamme ja tuemme toistemme kasvua valmentajina ja tasavertaisina sisarina. Niin valmentajana kuin valmennettavanakin haluan optimoida hyvinvointiamme ja hehkua iloista elämän voimaa ympärillemme. Olemme kaikki täällä toteuttamassa omia Unelmiamme toteen.

HUOM: 31.7.2017 on viimeinen mahdollisuus heinäkuun earlybird tarjoukseen! Saat Unelma Itsestä Online-nettivalmennuksen hintaan 159€ (norm. 199€). Varmista oma paikkasi valmennuksessa Unelma Itsestä Shopissa.

Rakkaudella,

Sini-Maria

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *