Vinkkejä, vapautta ja voimaa kohti unelma elämää

Joskus isot unelmat ja tavoitteet saattavat alkuun pelottaa sinua ja silloin tiedätkin, että olet tavoittelemassa tarpeeksi isoa unelmaa.

Tiedämme, että pieni vauva oppii ryömien kävelemään ja jokeltelusta muodostuu sujuvia lauseita. Luotamme tuohon kehitykseen itsevarmasti ja rakkaudellisesti kannustaen.

Näin meidän olisi syytä myös luottaa omaan kehitykseemme ja tavoitteisiimme.
Tiedämme ihmisiä jotka ovat toteuttaneet unelmansa todeksi ja kannustamme aina ystäviämme elämään unelma elämäänsä tässä ja nyt. Toivomme jokaisen ihmisen toteuttavan omaa uniikkia unelmien polkuaan ja kannustamme heitä elämään elämäänsä täydellä energialla.

Otahan nyt itseäsi rakkaudellisesti kädestä kiinni ja rupea kulkemaan vakaasti askel kerrallaan kohti unelmaasi.

Voimakkaita työkaluja unelmien manifestointiin:

  • Ensimmäisenä näe isompi kokonaisuus maailmassa. Näe, että kaikki unelmat ovat mahdollisia elää todeksi. Jos joku on sen jo tehnyt on sinun helppo kulkea valmiiksi raivattua polkua. Näe polku edessäsi ja kulje sitä läpi mielikuvitelmissasi!
  • Luo selkeä ja yksityiskohtainen visio siitä mitä tavoittelet ja kirjoita se ylös itsellesi. Tunnustele aistimuksillasi miltä se tuntuu, kun se on totta. Käytä tähän kaikki tarvittava aika ja tee se sydämestäsi ilman rajoitteita tai pelkoja.
  • Tee viisi toiminta askelta kohti unelmaasi ja laita askeleet esimerkiksi jääkaapin oveen muistuttamaan sinua suunnastasi.
  • Unelmasi ja vapautesi pyytävät uutta puhdasta energiaa toteutuakseen joten luovu vanhasta ja tee tarkka suunnitelma jos tarvitset esim. rahaa tai uutta koulutusta unelman toteuttamiseen.
  • Muistuta itseäsi päivittäin kuinka kiitollinen olet, että saat elää tämän ainutlaatuisen elämän juuri niin kuin sen itsellesi luot ja kannusta kaikkia muitakin elämään unelmiaan todeksi tänään.

Elämme täällä nyt ja tämä ainutlaatuinen elämä on meille lahja jonka saamme kokea. Olet uniikki yksilö ja saat luoda elämästäsi juuri niin uniikin matkan kuin tahdot.

Rakkaudella ja kannustaen sinua, Sini-Maria

Loppuvuoden joululahjana haluan tarjota kolmelle nopeimmalle unelmien toteuttajalle henkilökohtaiset valmennukset puoleen hintaan! Tehdään loppuvuodesta parhain ikinä yhdessä!

Ota yhteyttä salaman nopeudella!
sinimarialimnell@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *