Vahva ja itsenäinen vai herkkä ja yksinäinen?

Haluan kirjoittaa sinulle rehellisesti aatteitani  elämästäni ja siitä, mitä myös näen naisissa ympärilläni päivittäin. Olemme tulleet ajoittain kauaksi todellisesta tasapainoisesta elämästä. Huomaan, että polariteetit ovat vahvana läsnä. Ääripäiden hakeminen arjessa vie meitä kauemmaksi siitä mitä todellinen luonnollinen tila, harmonia ja pyyteetön rakkaus on. Niin ravinnon, liikkumisen, kuin ihmissuhteidenkin kanssa haetaan täysin äärimmäisiä kokemuksia ja nautintoja. Halutaan tuntea jotain vielä suurempaa ja hienompaa. Naisina olemme kulkeneet myös äärimmäisyyksiin vuosi kymmenien ehkä vuosi satojen ajan. Haemme täyttä itsenäisyyttä, uraa ja onnea olemalla niin vahvoja, että emme tarvitse ketään emmekä mitään elämäämme kuin oman seuramme. Tai sitten toisessa ääripäässä luovutamme oman voimamme täysin ulkopuolisille, luovutamme, annamme muiden päättää täysin mitä meidän olisi syytä tehdä elämässämme. Tunnemme olevamme hauraita ja heikkoja, emmekä salli aitoa rakkautta muilta ihmisiltä. Niin hukassa voimme olla paikoittain todellisen harmonian suhteen. Kuullostaako tälläinen tutulta sinun jollakin elämän osa-alueella?

Mikä sitten voi auttaa sinua ja minua palaamaan naisena harmoniaan, jos tuntuu, että olet kadottanut hyvinvointiasi? Tietoisuus on ainut asia, josta voimme aloittaa. Jos olet tuntenut, että elämässäsi ,ihmissuhteissasi, ravinnossa tai liikkumisessa olet helposti luisunut jompaan kumpaan ääripäähän niin voit tulla rakkaudellisesti vain tietoiseksi, että näin on käynyt. Olla tunteessa, jossa olet ja tarkastella sitä vain, tekemättä sille mitään. Valitettavasti se ei ole helppoa katsoa totuutta silmiin, mutta se on ainut keino, jolla totuus voi parantaa meidät. Järjellä ei ole näissä asioissa paljoakaan voimaa, sillä tunteet usein heiluttavat järjen ääntä niin vahvasti. Joten tunteessa oleminen ja sen näkeminen totuudellisesti, ilman sitä muuttamatta itseasiassa muuttaa sitä. Silloinkuin se tunne joka haluaa tulla nähdyksi ja saa neutraalin huomion se automaattisesti rupeaa hakeutumaan harmoniaan ajallaan. Tunne haluaa tulla nähdyksi neutraalisti, sillä tavoin, että emme pienennä sitä tai kasvata sitä.

Me voimme opetella kuuntelemaan ja ymmärtämään itseämme ja tunteitamme lempeästi, ja ymmärtää että muutos harmoniaan tapahtuu ainoastaan rakkaudellisesta harmonisesta tilasta. Eli on löydettävä ensin harmonian tila oman elämän sisältä ja nähtävä elämää sieltä.

Mikä tuo sinulle siis harmoniaa ja rauhaa elämässä? Apu on niin lähellä se on niinkin yksinkertaista kuin, että tuo juuri noita asioita enemmän elämääsi. Anna niiden asioiden ja ihmisten mennä, jotka eivät tue hyvinvointiasi ja tuo lisää harmoniaa elämääsi. Istu alas hiljaisuuteen ja näe totuuden valossa mikä sinun hyvinvointiasi todella tukee.

Vastuullisina elämän luojina, naisina, otamme omasta hyvinvoinnistamme vastuun jo senkin takia, että se tuo ympäristöön myös hyvinvointia. Omasta itsestä rakkaudellisesti huolehtiminen, on samalla omasta lapsesta, perheestä ja ystävistä huolehtimista. Ainoastaan sinun omasta hyvinvoivasta tilasta voit luoda, synnyttää lisää hyvinvointia ympärillesi.

Jos olisit vahva, mutta samalla herkkä, tasapainoinen korkeampi minä, itsesi tulevaisuudesta ja sinulla olisi kaikki tieto ja viisaus, mikä olisi sinun neuvosi itsellesi tähän hetkeen? Miten korkeampi kaikki viisas minäsi neuvoisi sinua elämän eri osa-alueilla.

Vastaa nyt rehellisesti näihin kysymyksiin ja sen jälkeen anna hetki aikaa ja kysy mikä olisi korkeamman kaikki tietävän tulevaisuuden minän neuvo näihin osa-alueisiin elämässäsi?

 

  • Onko naiseutesi tasapainossa, tunnetko harmoniaa siellä?
  • Ovatko ihmissuhteesi sinun kasvuasi ja hyvinvointiasi tukevia?
  • Ravitsetko itseäsi monipuolisesti, ravinnerikkaasti ja rakkaudellisesti myös laadukkaasti herkutellen?
  • Liikutko ilosta ja nautinnosta sinun Jumalaiseen kehoosi?
  • Hellitkö itseäsi kosketuksella, halauksilla ja levolla?

 

Anna totuuden ja harmonian täyttää päiviäsi ja tulet löytämään enemmän ja enemmän onnea pienistä asioista arjessasi ja kummasti asiat rupeavat selkiytymään ja palaamaan harmoniaan.

Olen ollut itse hyvin ääripäiden äärellä monellakin osa-alueella elämässäni ja työskennellyt paljon sen eteen, että voin palauttaa rakkaudellista harmoniaa elämääni <3

Mitä tämä teksti herätti sinun naiseudessasi? Tunnistatko itseäsi vahvana itsenäisenä naisena vai herkkänä ja yksinäisenä? Missä kohtaa sinä olet harmoniassa?

Rakkaudella, Sini-Maria

Tervetuloa myös pohtimaan lisää naiseutta Balin saarelle Unelmanaisten retriitille 16.-25. lokakuuta, viimeiset kaksi paikkaa tarjouksella nyt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *