Uusi valmentaja Sini-Maria

Hei, aivan mahtavaa saada olla teidän unelma matkassa mukana!
Sydän hymyilee isosti onnellisista ihmisiä, jotka toteuttavat unelmiaan ja matkaavat tätä kallisarvoista elämän polkua omina täydellisinä yksilöinä hymyillen.
Kerron tässä kirjoituksessa hieman omasta matkastani tähän asti. Olen tehnyt kauneus ja hyvinvointi alalla pitkän yrittäjä uran. Sen matkan aikana olen saanut huomata kuinka ihmisen sisäinen tasapaino sekä sisäinen kauneus on todellinen tie onnellisuuteen ja kestävään hyvään oloon. Ihmiset turvautuvat minuun polkunsa kivikkoisemmilla kohdilla, sillä tunnen sydämessäni palon auttaa heitä, näin lähdin opiskelemaan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Haluan auttaa ihmisiä kokonaisvaltaisesti, joten Personal trainer opintojen lisäksi olen kouluttautunut monella muullakin osa-alueella. Pidän puhdasta luonnollista ravintoa, nautinnollista liikuntaa ja rentouttavaa mielenhallintaa erittäin tärkeinä työkaluina meidän matkallamme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.
Olen myös itse kokenut terveydellisiä haasteita elämässä ja kunniotan ihmisten polkujen erilaisuutta sekä erilaisia haasteita. Uskon, että jokaisen meidän luonnollisin tila on rauhallinen, kiitollinen ja onnellinen. Ja yhdessä me olemme vahvempia kohtaamaan haasteita löytäen ratkaisuja niihin.
Olen ollut onnekas, sillä minulla on ollut mahdollisuus matkustaa paljon eri puolilla maailmaa ja sitä kautta nähdä kuinka ympäristö ja kulttuuri ohjaavat meitä tiettyyn suuntaan. Monien reissujen summana olen ymmärtänyt, että voimme kuitenkin aina olla tietoisia ja nähdä mitä sydämessämme haluamme perustaemme elämämme suunnan sydämen äänen kanssa linjaan – kulkien kohti sitä mikä meille yksilöinä on hyväksi. Nauttia elämästä sillä tavoin joka meille tuntuu parhaimmalta sydämessämme..
Viimeisen kymmenen vuoden aikana olen etsinyt onneani ja unelmaani. Olen yrittänyt nähdä sydämen tasolla sen mikä meidät tekee onnelliseksi ja mikä todella on unelma elämää. Viimeisien vuosien aikana olen päässyt unelmaan kiinni ja minun kohdallani se tarkoittaa sitä että, voin auttaa muita ihmisiä voimaan paremmin – auttaa ihmisiä löytämään oma loisto ja palo heidän sisältään. Minun kokonaisvaltaiseen hyvinvointiini kuulut SINÄ isona osana. Silloin kun saan auttaa sinua voimaan paremmin ja hymyilemään kiperissäkin tilanteissa niin minun sydämeni hymyilee ja voi hyvin.
Unelmaani kuuluu hyvinvoivat upeat naiset, jotka tukevat toisiaan ja kulkevat tätä matkaa käsikädessä kohti unelmia itsestään!
Rakkaudella, Sini-Maria Limnell

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *