Uusi Unelma Itsestä valmentaja Sara Adolfsen

uusi_unelma_itsesta_valmentaja_sara_adolfsen

Unelma Itsestä – Yhteistyö – Valmentaja

Minulla on ilouutisia! Heti näin uuden upean vuoden alkuun voin ilokseni kertoa, että alan tekemään yhteistyötä ihanan Unelma Itsestä – tiimin kanssa!

Ota talteen etukoodi alempaa!

YHTEISTYÖ

Yhteistyö on ihan selkeästi tämän vuoden teema. Se näkyi jo todella vahvasti loppuvuodesta ja tuntuu jatkuvan, vain voimistuen tämän vuoden puolella. Unelma Itsestä yhteistyö on nyt ensimmäinen tänä vuonna solmittu uusi projekti! Tämän yhteydessä siirryn Unelma Itsestä – tiimin valmentajaksi ja sisällöntuottajaksi.

Natural Wellness pysyy kuitenkin täysin samana, kuin tähänkin saakka. Mikään ei muutu täällä. Ohessa alan vaikuttamaan myös Unelma Itsestä – sivulla, -somessa, -blogissa ja -valmennuksissa! Eikö olekin upeaa!?

MITEN YHTEISTYÖ SAI ALKUNSA

Kerron teille seuraavaksi tarinan siitä, miten tutustuin upeaan Unelma Itsestä perustajaan Sini-Maria Limnelliin.

Unelma Itsestä - Yhteistyö - Valmentaja - Sara Adolfsen

Tuntuu siltä, kuin olisimme tunteneet Sini-Marian kanssa jo vuosi. Kenties olemme menneessä elämässä jossain jo tavanneetkin 😉 Todellisuudessa tapasimme Sini-Marian kanssa viime vuonna videopuhelun välityksellä maaliskuussa, ennen toista pidempää Balin matkaani. Sini-Maria asui tuolloin vielä Uudessa-Seelannissa asuntoautossaan.

BALI JA YHTEISET YSTÄVÄT

Kun palasin ensimmäiseltä Balin matkalta viime tammikuussa, kerroin unelmasta ja ideasta ystävälleni. Olin päättänyt alkaa järjestämään retriittejä Balille. Heti ensimmäisenä ystäväni totesi, ”ota yhteyttä Sini-Mariaan”. Hän kun asuu myös Balilla ja järjestää retriittejä siellä, sain kuulla. Ystäväni oletti, että tiesin, kenestä hän puhui, sillä kävi ilmi, että meillä oli enemmänkin yhteisiä ystäviä ja olemme samasta kaveriporukasta. Syy miksi en ollut törmännyt Sini-Mariaan aiemmin oli se, että hän oli jo asunut useamman vuoden ulkomailla.

Näin sain yhteiseltä ystävältä Sini-Marian yhteystiedot ja olin jo pian soittamassa videopuhelua Uuteen-Seelantiin. Näitä puheluita tuli soitettua useita viime kevään aikana, kunnes tavattiin lopulta ihan livenä, kun Sini-Maria palasi kesäksi ja hetkeksi takaisin Suomeen.

Unelma Itsestä - Yhteistyö - Valmentaja - Sara Adolfsen
Balilla keväällä RYT200 joogaohjaajaksi ♥️

INSTANT YHTEYS

Heti ensimmäisestä puhelusta lähtien meillä oli Sini-Marian kanssa selkeä vahva yhteys. Sen lisäksi, että rakkaus Baliin yhdisti meitä ja yhteiset ystävät, kerroin hänelle oman tarinani ja saimme todeta, että meillä on hurjan paljon samankaltaisia kokemuksia elämässä.

Minusta tuntui, kuin olisin kävellyt samaa polkua hänen perässä ja nyt yhtäkkiä hänen kanssa, toteuttamassa omia unelmiani, jotka olivatkin monelta osalta samanlaisia kuin Sini-Marialla. Hänellä on Unelma Itsestä – minulla Natural Wellness ja molemmilla syvä halu ja palo auttaa, voimaannuttaa, inspiroida, luoda lisää hyvinvointia ja valoa ympärillemme ja tähän maailmaan.

Unelma Itsestä - Yhteistyö - Valmentaja - Sara Adolfsen
Sini-Maria ja Sara

YSTÄVÄT, BALI, KOKEMUKSET, TYÖ JA ELÄMÄNTEHTÄVÄ

Jotkut asiat vaan on. Yhteys Sini-Marian kanssa on yksi niistä. On olemassa jokin suurempi syy sille, että meidän polut ovat kohdanneet. Nyt siis jatkamme yhdessä myös yhteistyön merkeissä ja Unelma Itsestä parissa. Voin taata, että tämän sielunsiskon kanssa tullaan tekemään yhdessä huikeita juttuja!

Unelma Itsestä - Yhteistyö - Valmentaja - Sara Adolfsen
Iloa, naurua ja rakkautta sydämen pohjasta
                   

IHAN ENSIMMÄISENÄ HUIKEITA YHTEISTYÖETUJA!

Tämä yhteistyö tuo myös huikeita etuja teille! Saatte nyt koodillani unelmanaturalsara -15% kaikista Unelma Itsestä verkkokaupan tuotteista ja verkkovalmennuksista! Käykää siis kurkkaamassa verkkokaupan huikeat tuotteet!

Tule mukaan myös Unelma Itsestä- verkkovalmennukseen, johon voit tutustua täällä ja käytä -15% etu!!

Unelma Itsestä verkkokauppaan pääset tästä!

Jos tahdot jatkossa myös tiedot kaikista eduista suoraan sähköpostiisi, niin tilaa uutiskirjeeni tästä!

IHANAA VIIKONLOPPUA!

Unelma Itsestä - Yhteistyö - Valmentaja - Sara Adolfsen

Seuraatko jo somessa?

Käy kurkkaamassa Ig: @saraadolfsen ja Facebook: Natural Wellness

Unelma Itsestä - Yhteistyö - Valmentaja - Sara Adolfsen
Unelma Itsestä - Yhteistyö - Valmentaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *