Uudistus uutinen syksyn valmennuksiin

Kysyn sinulta:

Kuka sinä olisit jos sinulla olisi vuoden loppuun mennessä 50 % tai enemmän elinvoimaa käytössäsi?

Kuka sinä olisit jos sinulla olisi vuoden loppuun mennessä 50 % tai enemmän uskoa elämää kohtaan?

Kuka sinä olisit jos sinulla olisi vuoden loppuun mennessä 50 % tai enemmän iloa?

Kuka sinä olisit jos sinulla olisi vuoden loppuun mennessä 50 % tai enemmän rakkautta kehoasi kohtaan?

Kuka sinä olisit jos sinulla olisi vuoden loppuun mennessä 50 % tai enemmän hyvää aktiivista toimintaa arjessasi?

Kuka sinä olisit jos olisit vuoden loppuun mennessä 50 % tai enemmän lähempänä isoja tai pieniä unelmiasi?

Kuka sinä olisit jos seisoisit enemmän omassa voimassasi ja tietäiset kokemuksessasi kuinka niin monet siskot seisovat rinnallasi – tukien ja hyvksyen sinut sellaisena kuin olet tänään, kuin olet huomenna ja kuin olit eilen?

Unelmien aika on nyt! Meillä on valta, voima sekä vastuu paljastaa elämän mysteeri kauttamme – valjastaa käyttöömme elinvoima ja rakkaus jota olemme. Omistaa luova lähteemme ja luoda haaveemme toteen.
Kaiken tämän voimme kokea entistä paremmin pitäessämme itsestämme huolta käytännön arkisilla harjoituksilla. Meidän on tuotava pöytäämme ne eväät jotka ravitsevat meitä tänään. Sitä kautta olemme kunniaksi historialle, luomme uutta tulevalle ja koemme elämämme merkitykselliseksi.
Kun ymmärryksemme elämän mahdollisuuksista kasvaa, kun löydämme sen todellisen motivaation lähteen itsestämme, kun tulemme todistetuksi sinä kuka olemme, onnistumme!
Yhdessä onnistumme!

Unelma Itsestä -valmennukset ovat valmentaneet vuosia satoja naisia ympäri Suomen. Henkilökohtaisesti tämän tilan tarjoaminen on yksi tärkeimmistä tehtävistäni elämässäni ja annan sille kaikkeni. Haen jatkuvasti ratkaisuja miten palvella meidän naisten aitoa kukoistusta sekä kasvattaa elinvoimaa joka olemme. Nyky-yhteikunnan arjessa käytämme pientä prosenttia siitä todellisesta voimasta joka olemme. Todellinen voimamme puhkeaa kukkaan, kun sen valjastaa oikeaan tehtävään – palvelemaan hyvinvointiamme sekä oikeaa polkuamme elämässämme. Tehdään tämä yhdessä!
Uusi alkava valmennuskausi tuo mukanaan uutta sinun parhaaksesi. Ohjelma on rakenteellaan todistanut kuinka tehtävät toimivat ja saamme elämässämme aikaan näkyviä muutoksia, jotka ovat integroituneet jokaiselle tasolle – syvälle sisäiseen kokemukseen, ymmärrykseen sekä ulkoiseen todellisuuteemme. Yhteisöllisyys sekä tarjottu tuki on aina tehnyt ohjelmasta ainutlaatuiset ja tähän panostamme entisestään tulevassa kaudessa. Valmennus on aina sisältänyt yhteisen ryhmän jossa keskustelu on erittäin avointa, lisäksi olemme auttaneet ihmisiä ympäri Suomen kontaktoitumaan lähellä asuvien samanhenkisten uusien ystävien kanssa. Tämä on tuonut joidenkin elämään uusia ”parhaita ystäviä” ja sitä kautta muuttanut elämän kulkua täysin uudenlaiseen positiiviseen suuntaan.

Uudessa kaudessa pidämme yhtä tiiviimmin! Nyt valmennukseen kuuluu neljän kuukauden aikana myös 6 ryhmätapaamista netissä. Toteutamme tapaamiset ryhmäpuhelulla, jossa näemme toisemme, saamme olla se kuka olemme ja nostamme pöydälle valmennuksen tärkeitä aiheita. Nämä puhelut tulevat olemaan kultaa arvokkaampia. Jaetussa yhteisessä hetkessä pystymme koskettamaan itseämme pintaa syvemmältä tulemalla todella läsnä olevaksi hyvinvointia koskevan aiheen äärelle kokemalla samanaikaisesti koko ryhmän tuen. Olen todistanut elämässäni tällaisien kohtaamisten pitkälle kantavaa uudistavaa voimaa ja nyt tuomme sen Unelma Itsestä Online -valmennuksiin.

Valmennuksen neljä kuukautta (16 viikkoa) on jaoteltu erittäin selkeäksi poluksi eteesi. Jokainen viikkoa tarjoaa uuden hyvinvointiimme liittyvän aiheen jota käymme läpi sisäisesti sekä ulkoisesti laittaen kaiken toimintaan. Toiminta puhuu ennemän kuin sanat! Antautumalla harjoutuksiin ja valmennuksen kantavaan voimaan voit muuttaa elämääsi tavalla jonka voima lähtee sinun sisäisen voimasi selkeämmästä tunnistamisesta sekä kunnioituksesta.
Valmennusta siivittää Unelma Itsestä Työkirja joka tarjoaa sinulle selkeän rakenteen sekä hyvää haastetta, omat valmennussivusi joissa viikottain uutta inspiraatiota ja tietoa mm. videoilla sekä audioilla, käytössäsi on yhteinen ryhmämme jossa pidämme entistä tiiviimmin yhtä mm. ennakkoon sovittujen online ryhmätapaamisten puolesta.

(Osallistuminen valmennusten ryhmätapaamisiin sekä muuhun jaettuun toimintaan on vapaaerhtoista, mutta voimaannuttavaa. Saat valmennuksesta paljon irti myös ilman niitä.)

 

Unelma Itsestä -valmennukset eivät ole vain Online -valmennuksia, ne tarjoavat jotain aitoa!

Luota, tiedä, antaudu ja onnistu!

Minun unelmani ja koko Unelma Itsestä tiimin unelma on nähdä sinut elämässä omaa unelmaasi.


Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää alkavasta valmennuksesta, lähetä kysymyksesi suoraan minulle: info@tuulikaunisluonto.fi Pian starttaamme!
Ilmoittaudu mukaan valmennukseen nyt! Tämän linkin kautta pääset ilmoittautumaan.

Unelmia, uskoa, iloa ja hyvinvointia hetkeesi,

Tuuli Kaunisluonto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *