Unelmien aakkoset – Laura

Aika. Meillä jokaiselle on annettu 24 tuntia. Ole joustava tekemään muutoksia omassa aikataulussasi niin saat muutoksia aikaan. Hulluutta on se, että tekee samat asiat uudelleen ja uudelleen ja odottaa eri tuloksia.

Balance liikunnan, ruokailun ja levon kanssa. Liiku itsellesi mieleisellä tavalla – syö itsellesi parasta ruokaa ja kuuntele itseäsi, ettet pala loppuun.

Chillaile ruokailun aikana. Nauti ruuasta ja anna itsellesi parasta. Chia-siemenet auttavat vatsaa toimimaan, C-vitamiini ehkäisee sairastumista.

D-vitamiini antaa voimaa synkkään pimeyteen.

Elä hetkessä, koska huomista ei ole vielä olemassa. ”Murehtiminen ei takas eilistä tuo” -Elastinen.

Fyysinen hyvinvointi. Kohottamalla omaa fyysistä kuntoa ehkäiset sairauksia ja jaksat paremmin arjen askareissa.

G-voimalla pää pilvissä, mutta muista pitää sun jalat maassa. Ajattele tavoitteet realistisesti, mutta unelmoi paljon!

Henkinen hyvinvointi auttaa käsittelemään vaikeita asioita paremmin.

Itsensä haastaminen on tärkeää, koska silloin kehityt.

Juominen. Vesi on janojuoma.

Kiitollisuus, olkaamme kiitollisia kaikesta mitä meillä on, jokainen päivä on ihme. Ollaan rehellisesti ja aidosti ylpeitä omista ja muiden saavutuksista.

Luota itseesi. Älä luovuta! Kun rakennat hyvän luottamuksen itseesi, pystyt mihin vaan! Elämä on 90% kiinni sinusta ja vain 10% olosuhteista jotka ovat 99% kiinni sinusta..

Mahdollisuus onnistua on itsestä kiinni. Kaikki on mahdollista!

Nauti ruuasta, nauti elämästä. Nauti, koska voit nauttia. Hymyile.

Onni. Tee asioita itsellesi ja opi virheistä. Elämän suuri onni on tehdä juuri sitä, mihin toiset eivät usko sinun pystyvän. Sun omat unelmat ja saavutukset ei ole keneltäkään muulta pois. Jokainen elää itselleen ja itseään varten. Kukaan toinen ei voi määrittää sinua ihmisenä.

Pyydä apua. Et ole yksin.

Queen, sinä olet oman elämäsi kuningatar. Pidä lähelläsi ihmisiä, joista saat voimaa.

Rajat on ihmisten piirtämiä. Sinä voit pyyhkiä ne pois. Sinua ei voi verrata keneenkään muuhun, koska jokainen on yksilö. Jokainen tekee työtä itselleen ja rakentaa elämän itselleen. Elä itseäsi varten. Elä motivoidaksesi muita voimaan hyvin ja anna inspiraatiota omalla tekemiselläsi.

Salli epäonnistuminen. Elämässä kyse ei ole vain siitä, montako kertaa onnistut. Kyse on siitä, kuinka monta kertaa nouset takaisin ylös kun olet epäonnistunut. Katso sitä kokonaisvaltaisesti, ei pieni epäonnistuminen kaada kokonaisuutta. Sinä olet itse itsesi pahin vihollinen.

Tavoitteet on luotu saavutettaviksi. Älä valitse tavoiteeksi sitä, jonka teidät saavuttavasi, valitse se, joka innoittaa sinua kaikista eniten. Koskaan ei ole liian myöhäistä unelmoida tai asettaa uusia tavoitteita. Lupaa vähemmän kuin voisit, anna enemmän kuin lupasit.

Usko itseesi. Jos et itse usko pystyväsi, niin kuka sitten? Jos et ole valmis taistelemaan haluamasi eteen, on sinun mahdoton saavuttaa se. Usko itseesi, niin voit olla unelma itsestäsi.

Välipalat ovat herkullisia ja tasainen verensokeri auttaa jaksamaan heti aamusta iltaan asti.

X-asennossa makaaminen, eli muista myös lepo. Uni on yksi tärkeimmistä tekijöistä kehittymisen kannalta. Kun nukkuu hyvin, voit hyvin.

Ympäristö, jossa sinulla on hyvä olla. Puhdas ja turvallinen koti, rakastavat ystävät ja lähimmäisten tuki auttaa sinua jaksamaan.

Älä puhu kielteisessä muodossa. Älä selittele ja keksi tekosyitä. Tosin sanoen: Positiivinen asenne antaa voimaa ja kannustaa itseä lähtemään liikkeele. Puhu itsellesi kuin puhuisit parhaalle kaverillesi. Ole itse itsesi ystävä.

”Öö..” Mieti, pysähdy ja ajattele. Anna päivittäin aikaa itsellesi. Meillä ei ole kiire mihinkään.

Millainen on sinun unelmien aakkoset?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *