Unelmien manifestoinnin ja sydämen voima uudessa arjessa

retriitti4

Niin jännittävää nähdä kuinka kaikki unelmat tulevat toteutumaan. Täytyy sanoa, että joskus jopa hieman pelottavaakin nähdä kuinka kirjaimellisesti ne käyvät toteen. Nyt ne unelmat kuitenkin toteutuvat ja voimme joko pelotta astua tuohon uuteen maailmaan tai jäädä hetkeksi vielä kipuilemaan vanhoihin rakenteisiin kiinni. Meillä on kuitenkin valta valita tilanteessa kuin tilanteessa suuntaammeko rohkeasti kohti rakkautta eli hyvinvointia vai palaammeko pelon kautta vanhoihin rakenteisiin jotka eivät meitä palvele.

Mitä enemmän olemme selvillä omasta itsestämme ja siitä, mikä meidät todellisesti tekee onnelliseksi, sitä enemmän sydämemme on puhdas ja myös silloin pyydämme puhtaasti parasta itsellemme ja ympäristöllemme. Vanhat tavat, rutiinit ja ajatukset eivät enää tunnu toimivan eikä tuovan hyvinvointia meille.

Emme voi enää suorittaa, teeskennellä tai pitää kiinni meitä vahingoittavista tavoista. Kaikki tavat, ajatusrakenteet ja rutiinit tulevat esille, jotka eivät ole linjassa meidän korkeamman hyvinvoinnin kanssa. Yksinkertaisesti; mikä ei tue sinun hyvinvointiasi, rupeaa tuntumaan niin kivuliaalta, että et mitenkään voi olla sitä huomaamatta.

Kun päästämme vanhan maailmamme rakenteista irti ja uskomme sydämestämme parhaimpaan tulokseen, se myös tulee toteen. Meidän on vain luotettava siihen, että vaikka emme tietäisi täysin reittiä kohti tuota meidän suurinta Unelmaa, niin polun varrella tulee olemaan selkeitä ohjeita ja emme ole yksin luomassa tätä hyvinvoivaa uutta maailmaa.

Selkeitä ohjeita kirkastamaan omaa tavoitetta, päämäärää, Unelmaa:

  1. Istu alas, laita hyvää musiikkia taustalle ja aloita kasvattamaan niitä tunteita, mitä haluat tuntea elämässäsi enenevässä määrin. Unelmoi isosti ja vaikka tanssi parhain lopputulos sinulle ja koko maailmalle.
  2. Pieni hymy kasvoilla tuo aina kevyttä energiaa ja iloa tilanteeseen kuin tilanteeseen ja silloin on helpompi nähdä mikä reagointitapa tilanteessa on hyvinvoinnille kauaskantoisempi tapa.
  3. Nouse aina hieman irti inhimillisistä tunteistasi, tarkastele kokonaisuutta ja tilanteita ulkopuolisen silmin, mikä olisi parhain tulos tähän hetkeen mitä mielikuvituksesi osaisi kuvitella?
  4. Sinun hyvinvointisi nostaa muidenkin hyvinvointia, on siis itsekästä jäädä murehtimaan oman elämän pieniä murheita kun on aika voida parhaalla tavalla, jotta kaikki muutkin voivat voida parhaalla tavalla.
  5. Motivaattori elämässäsi tulisi olla niin tärkeä sinulle, että sen arvokkuuden tunne tuntuu voimakkaammalta kuin yksikään tuleva este elämässäsi.
  6. Muista sinun ei tarvitse tehdä yhtään mitään ollaksesi Unelma Itsesi, kun hyväksyt tuon ja annat rakkautta ja ymmärrystä itsellesi, pyyteetön rakkaus nostattaa sinut hyvinvointiin ja puhkeat kukkaan.
  7. Luo hyvinvointia hyvästä tilasta, kasvata hyvää tunnetta aina kun siihen on mahdollisuus. Helpoin tie rentoon ja rakkaudelliseen tilaan on syvä tietoinen hengitys ja hymy.
  8. Kun tiellesi tulee esteitä, mutkia ja kiviä, katso taas hieman ulkopuolisin silmin mitä nämä tilanteet, tunteet, ihmiset yrittävät sinulle kertoa? Nämä opettavat tilanteet vain näyttävät sinulle mitä sinun tulisi huomioida, jotta voit voida vielä paremmin.
  9. Kommunikoi ja pyydä apua ja muiden ihmisten näkökulmia elämääsi. Kuuntele, kuuntele, tarkastele vain neutraalisti ja tee sitten päätöksesi aina sieltä mikä tuntuu sydämessäsi kaikista parhaalta.
  10. Emme ole koskaan valmiita millään osa-alueella elämässämme, opimme aina uutta, ole utelias ja ilmaise, että haluat oppia lisää elämästä ja oppia vain nauttimaan matkasta! Jaa ilolla oppimaasi, älä panttaa tai piilota kykyjäsi ja sydämesi viisautta!

Omassa elämässäni olen oppinut ja unohtanut oppimani moneen kertaan. Mutta, niinkuin sanotaan kertaus on opintojen äiti. Teemme aina parhaamme ja opimme tekemistämme virheistä. Harjoittelemalla Unelmointia, hyvän tunteen kasvattamista ja rakkauden antamista itselle varsinkin silloin kun sitä olisi itselle vaikeinta antaa, voit olla varma, että kuljet kohti parasta ja vielä parempaa. Anna voimaa innostukselle oppia lisää nauttimisesta, hyvinvoinnista ja postiivisuudesta. Jätä huomioimatta sisäinen ääni, joka ei kannusta sinua onnistumaan, anna sille rakkautta ja anna sisäisen äänesi kasvaa positiivisuuteen kanssasi.

Me olemme täällä nauttimassa elämästä yhdessä naiset! Kaikki loksahtelee paikoilleen kun vain avaat sydämesi ihmeille ja uskot itseesi. Elämä opettaa sinulle kaikki tarvittavat taidot matkalla kohti sinun Unelmaasi!

Tähän loppuun vielä maininta siitä mikä Unelma minun sydäntäni motivoi tällä hetkellä. Olen visioinut, unelmoinut ja kasvattanut hyvää tunnetta yhteisöllisestä naisten ryhmistä, valmennuksista ja retriiteistä. Nähnyt kuinka voimme yhdessä voida vielä paremmin! Ja nyt Unelmia tulee toteen, on minun aikani tuoda osaamistani ja sydämen haluani vielä enemmän esille. On ollut suuri kunnia toivottaa meidän uusi upea valmentaja, joogaohjaaja, Tiina Svensk mukaan tiimiin. Ilolla ilmoittaa, että pääsemme todella Unelmoimaan ja nauttimaan kokonaisvaltaisesti hyvinvoinnista yhdessä tulevilla retriiteillä, syyskuussa 7.-9. Suomessa ja lokakuussa 16.-25. Balilla! (Balin retriitti julkaistaan pian!)

Suomen retriitille kannattaa nyt ilmoittautua heti mukaan sillä haluamme pitää ryhmäkoon pienenä ja Unelmoinnin sitäkin isompana ja vahvempana! Tästä mukaan

Jos sinä voit hyvin, minäkin voin hyvin! Nautitaan elämästä täysin sydämin, Sini-Maria

Muistathan, että voit aina laittaa minulle ajatuksiasi tai kysymyksiä hyvinvoinnista ja elämästä! Älä mieti kahta kertaa, ♥️ ota yhteyttä!

sinimarialimnell@gmail.com

Whatsapp +358400984384

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *