Unelmat on tehty elettäviksi!

Unelmat ovat tehty elettäväksi. Unelmat ovat portti ILOON, ONNEEN, RAKKAUTEEN ja VAPAUTEEN.

Tässä artikkelissa inspiraatiota sekä käytännön vinkkejä antaa aikaa unelmille  ja näin tehdä unelmista totta.

Unelmoi päivittäin ja anna unelmillesi siivet. Tuo päivittäin unelmien kautta kokemukseesi niitä tunnetiloja joita todella tahdot kokea. Nuo tunnetilat ovat avain luoda unelma elämää. Saamme sitä mitä olemme – päivä on sen mukainen nousemmeko ylös oikella vai väärällä jalalla.

Tärkein neuvonantajasi elämässäsi olet sinä itse. Anna itsellesi aikaa kuunella itseäsi ja pidä itseäsi hereillä arkisia rutiineita tehdessäsi siitä tukevatko ne sinun tavoitteitasi tai sitä mitä todella tahdot. Muutokset elämässä lähtevät liikkeelle pienistä asioita meidän ollessa entistä tietoisempia siitä, mitä olemme tekemässä.

Inspiroidu unelmistasi ja luo niitä toteen niin kauan, kun se sinusta tuntuu hyvältä. Ei ole olemassa vain yhtä oikeaa tai väärää tapaa elää – saat luoda sitä mitä tahdot.

Oma seitsemän askeleen kaavani luoda unelmat todeksi sen jälkeen, kun on ensin selkeyttänyt itselleen mitä oikein tahtoo:

  1. Hae aina käsillä olevasta tilanteessa itsestäsi palveleva kaikin tavoin paras näkökulma esiin. Sellainen näkökulma, mikä tuntuu hyvältä sekä vapauttavalta.
  2. Kuvittele tapahtumille kaikkia miellyttävä uskomattomin lopputulos.
  3. Usko ja luota, että kaikki menee hyvin. Omaa uskoa sekä luottoa voi vahvistaa todistamalla itselleen omasta historiasta tapahtumia, jotka ovat ovat onnistuneet kuvitelmasi mukaan. Niitä löytyy meiltä kaikilta, kun kiinitämme niihin huomiota.
  4. Toimi. Listaa itsellesi tärkeimmät pienet toimet unelmiesi toteutuumisen eteen päivittäin. Inspiraation tullessa, älä jää haaveilemaan vaan TOIMI!
  5. Luo tietoisesti mahdollisuuksien mukaan ympäristöstäsi sellainen joka tukee tavoitteitasi. Esimerkiksi ympäröi itsesi ihmisillä, jotka näkevät lahjasi ja kannustavat unelmissasi. Valitse sellaista ajanvietettä, joka inspiroi sinua ja tee kodistasi sellainen, jossa viihdyt erinomaisesti.
  6. Vastaanota. Maailma – energia ympärillämme toimii jatkuvasti hyväksemme. Pidä silmät auki vihjeille ja inspiroiville impulseille. Tavoite on tietynlainen määränpää ja ennalta miettimämme reitti ei ole ainut siihen. Elämällä saattaa olla meidän varallemme suunniteltuna paljon parempaa, kuin uskallamme kuvitellakaan… kun olemme avoimia sille mitä voi tapahtua. Kaikki on mahdollista!
  7. Pidä sydän auki. Luo rakkaudesta käsin. Luo päiviisi iloa ja muista, että elämä ei ole vakavaa.

Sinä olet riittävä sellaisena kuin olet – uskalla olla juuri sinä ja paras versio itsestäsi. Kaikki on mahdollista!

 

Pidetään hyvää huolta itsestämme sekä elinvoimastamme. Iloa ja valoa!

Tuuli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *