Unelmamme

unelma-itsesta-unelmamme

Unelmamme on nähdä sinut toteuttamassa omaasi

Unelma Itsestä on lähtenyt nuoren naisen oivalluksesta siitä, että mikäli haluamme toteuttaa itseämme ja haaveitamme, meidän täytyy ensin voida hyvin. Hyvinvointi edustaa meille terveyden vaalimista ja hyvää oloa. Se on olotila, jossa eläminen ja oleminen tuntuu hyvältä sekä vaivattomalta. Kehon ja mielen kokonaisvaltainen hyvinvointi on vakaa perusta, josta voi ponnistaa kohti suuriakin unelmia yhä uudelleen.

Meissä jokaisessa on valtava potentiaali ja kun valjastamme sen käyttöömme, elämästämme tulee unelmien täyteistä. Haaveilu antaa voimaa ja unelmien toteuttaminen täyttymystä elämään. Ihmisen perimmäinen tarkoitus on olla onnellinen ja siihen myös Unelma Itsestä -valmennusohjelma hyvinvoinnin vaalimisen avulla lopulta tähtää. Siten ottamalla ensimmäisen tietoisen askeleen kohti omaa hyvinvointiamme, otamme askeleen lähemmäs unelmia, onnellisuutta ja merkityksellisempää elämää.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi

Oletko itse miettinyt, voitko niin hyvin, kuin haluaisit? Ravitsetko kehoasi ja mieltäsi tekemällä hyvinvointiasi tukevia valintoja, liikutko riittävästi itsellesi mieleisellä tavalla, ilman pakkopullan tuntua? Entä oletko koskaan miettinyt, voiko mielesi hyvin tai että pitäisikö sitäkin harjoittaa? Elätkö sellaista elämää, jota todella haluat elää, tässä ja nyt? Heräätkö useimmiten aamuisin onnellisena ja kiitollisena siitä, mitä kaikkea sinulla jo on ja mitä voit vielä saavuttaa? Uskotko unelmiisi, tavoitteletko niitä ja osaatko nauttia matkastasi niitä kohti? Mikäli vastasit yhteen tai useampaan kysymykseen “en”, voi Unelma Itsestä-valmennus olla sinua varten.

Toisin kuin muut valmennukset, me valmennamme sinua ja hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Emme anna sinulle vain ruokavaliota ja treeniohjelmaa, vaan keskitymme siihen, että olosi on nykyistä parempi, niin fyysisesti kuin henkisesti – sillä ihmisen tärkein tavoite on elää ilon- ja onnentäyteistä elämää ja siihen me tähtäämme. Hyvässä kunnossa ja terveyttään vaalien on helpompi nauttia elämästä ja jakaa iloa myös ympärilleen. Tarkoituksen tähän on kuitenkin löydyttävä hiukan pintaa syvemmältä – on opittava arvostamaan itseään ja uskallettava tavoitella kaikkea sitä, mitä todella haluaa.

Vapaus valita voida hyvin, rohkeus unelmoida

Kun sinä löydät tasapainon fyysisen terveyden ja henkisen hyvinvoinnin välille ja ryhdyt tekemään itseäsi koskevia, entistä parempia päätöksiä, niin me Unelma Itsestä -valmentajat olemme saavuttaneet päämäärämme ja unelmamme. Meidän unelmamme on saada sinut elämään omaa unelmaasi ja se toteutuu silloin, kun luomme vakaan pohjan, jolta ponnistat kohti tavoitteitasi. Tämä pohja on kokonaisvaltainen hyvinvointi. Me teemme maailmasta paremman paikan yksi nainen kerrallaan.

Yhteisön voima

Tuomme ihmiset ihmiset yhteen. Jakamalla unelmamme, kokemuksemme, kompurointimme ja onnistumisemme avoimesti ryhmässä, opimme toinen toisiltamme ja tuemme toisiamme. Yhteisön voima on uskomaton.

Meissä on valmiiksi jo kaikki

Liikumme luonnolliseen tahtiin, matkaamme sisimpäämme ja tavoittelemme unelmiamme. Asetamme tavoitteita ja kohtaamme pelotta uusia, tuntemattomia elämänalueita. Vaellamme maailmassa ja uimme maailman valtamerissä arvostaen itseämme, toisiamme ja maapalloa, jolla elämme.

Otamme oman elämämme ohjaksiimme, voimaannuttavien työkalujen ja yhteisön tukemana. Yhdessä matkaamme kohti kehon ja mielen hyvinvointia, tietoista kasvua sekä unelmaa itsestämme. Me tuemme sinua aktiiviseen ja nautinnolliseen elämäntapaan, annamme sinulle toimivat vinkit liikkumiseen, ravintoon ja terveyteen. Autamme sinua löytämään rohkeuden olla oma itsesi ja saavuttamaan haluamasi. Etenemme inspiroituneina ja vision johdattamina eteenpäin, aina kohti uusia unelmia.

Meillä on yksi elämä aikaa. Kiitämme siksi sydämistämme, että saamme puolustaa asioita, joihin uskomme ja saamme todentaa unelmien elämää yhdessä sinun kanssasi. Tehtävämme täällä on voida hyvin, nauttia elämästä sekä toteuttaa itseämme totuudessa ja rakkaudessa – täydellä sydämellä.

Emme tingi unelmistamme. Kuuntelemme syvemmin omaa sisäistä ääntämme ja luotamme. Sillä meissä on valmiiksi jo kaikki. Unelmien tie on helpompi, kuin uskotkaan, sillä kaikki on mahdollista.

Tilaa Unelma Itsestä -uutiskirje

Tilaa uutiskirje jättämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Lähetämme sinulle heti ”Omassa Voimassa Vol.1” -audion ja jatkossa inspiraatiota suoraan omaan sähköpostiisi.