Unelma Vuosi

unelma-vuosi-valmennuskirja

On asioita joita voit muuttaa ja asioita, joita et voi muuttaa. Kuitenkin lähes kaikissa tilanteissa tai asioissa on jotain, johon voit itse vaikuttaa. Et esimerkiksi voi muuttaa toista ihmistä, mutta voit kuitenkin valita, vietätkö aikaa hänen kanssaan. Et ehkä voi poistaa työpaikaltasi huonoa työilmapiiriä yksinäsi, mutta pienellä hymyllä tai ystävällisyydellä voit itse luoda positiivista tunnelmaa. Voit itse vaikuttaa ainakin jossain määrin siihen, mihin käytät aikaasi, jos todella niin tahdot. Voimme omalla käytöksellä vaikuttaa siihen, miten muut meitä kohtelevat. Kun kohtelet toista ihmistä lämmöllä ja rakkaudella – riippumatta siitä, onko hän sitä sinusta erityisesti ansainnut – saat todennäköisesti itsekin parempaa kohtelua takaisin.

Oikeastaan luomme ajattelullamme ja toiminnallamme jatkuvasti tulevaisuutta. Omaan tulevaisuuteen siis todellakin voi vaikuttaa! Toisinaan elämä tarjoilee sellaista, mitä emme pyytäneet tai toivoneet (vaikkapa oma tai läheisen sairastuminen), mutta silloinkin voimme suhtautua tilanteeseen oppimis-, kasvamis- tai kehittymismahdollisuutena. Upeatkaan hetket eivät näet tunnu hienoilta jos elämä on jatkuvasti tasapaksua. Usein myös suurimmat onnistumiset tai mullistukset saavat alkunsa jostain haastavasta tilanteesta.

Unelma vuosi ja mitä se minulle on tarkoittanut tällä kertaa?

Minun kuluva vuoteni tähän saakka on ollut mahtava – ei tosin aina helppo. Olen toteuttanut useita unelmiani, vaikka en aina lähtötilanteessa ole edes itse uskonut pystyväni niihin. Ensimmäiseksi, äitiyslomani jälkeen tämän vuoden alussa pääsin vihdoin taas kunnolla käsiksi sekä pt- että ravintovalmennustyöhöni ja yllättäen kalenteri onkin ollut todella (mukavan) täynnä töitä, vaikka alkuun jännitti riittäisikö asiakkaita ylipäätään.

Toinen iso asia, jopa itseni ja omien uskomusteni totaalin ylittäminen tapahtui kun osallistuin maaliskuussa järjestettyihin Fitness Helsinki -kilpailuihin. Mieletön kokemus, jonka aion vielä uusia!

Kolmantena olin jo pitkään haaveillut nettivalmennuksen perustamisesta, mutta en oikein tiennyt miten lähteä liikkeelle ja millä tiimillä. Sen jälkeen yksi asia johti kuin itsestään toiseen ja sain jopa hieman salamyhkäisen tapaamiskutsun vanhalta kurssikaveriltani Sini-Marialta. Ja kappas, tässä minä nyt olen, Unelma Itsestä -tiimin yhtenä valmentajana! Hienoa!

Miten luoda itsellensä unelmaelämä?

Se tehdään päivä kerrallaan, viikko kerrallaan, kuukausi kerrallaan ja jopa vuosi kerrallaan. Jotta voi viedä omaa elämäänsä haluamaansa suuntaan, on välillä pysähdyttävä ja ohjattava omaa ajatusmaailmaa oikeaan suuntaan. Mitä systemaattisemmin pystyy tätä harjoittamaan sen parempi. Sitten hyvät uutiset: meillä on tähän työväline; nimittäin Unelma Vuosi Valmennuskirja

Unelma Vuosi Valmennuskirja rakentuu 12 luvusta. Luvut ovat suunniteltu päiväkirjamaisesti niin, että kuukausi kerrallaan työskennellään yhden asian parissa. Toisaalta kirja antaa mahdollisuuden edetä myös itse valitsemallaan tavalla. Jokaisen kuukauden kohdalla on ohjeistus uudesta aiheesta sekä kysymyksiä ja tehtäviä lukijalle. Tehtävien tarkoitus on rikkoa opittuja rutiineja positiivisella näkökulmalla. Tilaa on myös varattu omien ajatusten päiväkirjatyyliseen kirjoittamiseen tai tilaa voi hyödyntää vapaavalintaisella tavalla omien unelmien luomiseen.

Unelma Vuosi Valmennuskirja

Unelma Vuosi Valmennuskirja on kirjoitettu, jotta juuri sinä voisit luoda elämästäsi sellaista kuin haluat. Kirjan avulla selkeytät itsellesi sitä, mitä tahdot elämältäsi, miten tahdot elämääsi viettää, lisäksi voimaannut tehtävien siivittämänä.

”Sinä luot oman elämäsi. Kaikkein suurin salaisuus elämässä piilee tässä hetkessä. Se miten koet tämän hetken, tekee sinusta sen ihmisen, joka olet. Se mitä teet juuri nyt, omaa suurimman arvon. – Elämä ei ole itsestäänselvyys, vaan se koostuu monista pienistä tekijöistä, joiden yhteissummana sinustakin on tullut oma itsesi. Elämässä on vapaus voida hyvin ja vapaus antaa myös muiden voida hyvin. Se mihin keskitymme, kasvaa elämässämme. Se miten vietämme tämän hetken, määrittelee sen miten tulevaisuutemme voi rakentua. Elämästä voi rakentaa niin ihmeellistä kuin haluaa.”

Upean Unelma Vuosi -kirjan on kirjoittanut elämäntaitovalmentaja ja Unelma Itsestä -valmennusten perustaja, Tuuli Kaunisluonto ja löydät sen Unelma Itsestä ShopistaLopuksi, huomioithan, ettei unelmavuoden luomisen tarvitse alkaa tammikuussa, vaan voit aloittaa sen milloin tahansa.

Unelmien täytteistä loppuvuotta,

Suvi Sainio

Unelma Itsestä -valmentaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *