Unelma Itsestä -valmentajat

Slider

Unelma Itsestä -valmentajat ovat sinua varten

Unelma Itsestä -valmentajat ovat valmennuksen aikana tukenasi. Meille on tärkeää nähdä sinut aitona itsenäsi elämässä onnellista ja elinvoimaista elämää. Unelma Itsestä -valmentajat auttavat sinua löytämään luonnollisia ratkaisuja edistämään terveyttä liikunnan, ravinnon sekä henkisyyden kautta – kokonaisvaltaisesti. Jokainen valmentaja omaa vankan näkökulman siihen, kuinka hyvinvointi on luonnollinen tilamme elää. Tutustu Unelma Itsestä -valmentajiin: Elinaan, Katriin ja Sini-Mariaan, ja ota meihin rohkeasti yhteyttä kysymystesi kanssa!

 

Unelma Itsestä -valmentajat - Elina Virta

Onnellisuus ja hyvinvointi on jokaisen synnyinoikeus. Me emme ole täällä vain selviytymässä päivästä toiseen, vaan elämän kuuluu olla nautinnollista ja ilon täyttämää! 

Meillä ihan jokaisella on jokin intohimo. Asia, joka saa silmät loistamaan ja ajan katoamaan. Mitä enemmän saamme tehdä sitä, mikä tuo meille iloa, sitä paremmin voimme henkisesti. Ja mitä paremmin voimme henkisesti, sitä enemmän meillä on voimavaroja pitää huolta myös kehostamme oikeanlaisen ravinnon ja liikunnan avulla.

Valmentajana minun intohimoni on auttaa muita ihmisiä löytämään omat vahvuutensa ja rohkaista kulkemaan omannäköistä polkua elämässä. 

Elämän ei tarvitse olla sellaista, jota meille on uskoteltu sen olevan. Elämä on juuri sitä, mitä sinä haluat siitä tehdä!

Rakkaudesta elämään ja unelmiin, Elina

Kasvatustieteen maisteri, opettaja, mindfulness-ohjaaja, ThetaHealer®, EFT Tapping (Emotional Freedom Techniques) -osaaja, yrittäjä, neljän lapsen äiti sekä ikuinen optimisti ja romantikko!

elina@unelmaitsesta.fi


Unelma Itsestä -valmentajat - Katri Vaajamo

Hyvinvointi ja onnellisuus eivät ole itsestäänselvyyksiä. Ne koostuvat päivittäisistä rutiineista ja halustasi pitää niistä kiinni. Valitettavan usein otamme hyvinvointimme tosissamme vasta silloin, kun sen kanssa tulee haasteita. 

Valmentajana haluan kannustaa sinua elämään niin, että päivittäiset valintasi tukevat hyvinvointiasi kaikilla elämän osa-alueilla. Autan sinua löytämään sen valon ja ilon elämääsi, jonka olen itse löytänyt panostamalla omaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiini.

Pysähtymällä ja kuuntelemalla itseäsi voit todella löytää omat vahvuutesi ja kutsumuksesi, sekä sen rohkeuden joka sinussa on. Mahdollisuutesi tässä elämässä ovat rajattomat, kunhan vain ymmärrät oman potentiaalisi! 

Rohkaisen sinua ottamaan vastuun omasta elämästäsi ja hyvinvoinnistasi, sekä elämään täysillä ja nauttien, unelmia tavoitellen.

Innostavin ja energisin terveisin, Katri

Life coach, Hyvinvointivalmentaja, NLP Practitioner, yrittäjä, Unelma Itsestä-valmentaja.

katri@unelmaitsesta.fi

Unelma Itsestä -valmentajat – Sini-Maria Limnell

unelma-itsesta-valmentajat-sini-maria-limnell

Valmentajanasi haluan sydämestäni auttaa sinua löytämään elämääsi energiaa ja voimaa naiseuteesi. Olen tukenasi matkallasi kohti tasapainoista ja hyvinvoivaa elämää. Jokainen meistä voi luonnollisesti nauttia elämästään ja luoda siitä omien unelmiensa mukaisen. Näen jokaisessa ihmisessä upean yksilöllisen potentiaalin ja haluan olla tukenasi, kun sinäkin löydät sen sisältäsi!

Tahdon auttaa sinua löytämään sinulle sopivan puhtaan luonnollisen ruokavalion, nautinnollisen tavan liikkua ja mukavan mielenhallintatavan rentoutuaksesi elämän iloiseen virtaan.

Elämäni aikana olen nähnyt erilaisia ihmisiä ja kulttuureja. Näen jokaisessa ihmisessä mahtavan potentiaalin olla onnellinen. Olen tehnyt pitkän uran yrittäjänä ja käynyt lävitse niin fyysisiä, kuin henkisiäkin koettelemuksia. Olen itse löytänyt kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista suuren voimavaran ja tuen elämäni kaikille osa-aluelle. Sydämeni hymyilee, kun voin auttaa sinua löytämään oman naisellisen upeutesi ja luonnollisen hyvinvoivan loistosi!

Rakkaudesta hyvinvoiviin ja hymyileviin ihmisiin, Sini-Maria

Personal Trainer, Kuntosalivalmentaja, Hyvinvointivalmentaja, Joogaohjaaja, Licensed Practitioner of NLP, Terveyden Tukipilarit -koulutus, Unelma Itsestä -valmentaja, Retriitti ja tapahtuma fasilitointi, Bali ja Suomi.

sinimarialimnell@gmail.com
+358 40 098 4384

Unelma Itsestä -valmennuksen perustaja – Tuuli Kaunisluonto

Tuuli Kaunisluonto on Unelma Itsestä -valmennusohjelman perustaja. Hän asuu nykyään Balilla ja järjestää mm. retriittejä. 

Valmentajanasi kohtaan sinut siinä, missä olet elämässäsi tällä hetkellä. Autan sinua selkeyttämään suuntaasi, intohimoasi sekä tarjoan työkaluja sinulle tehdä unelmistasi totta. Katsomme elämääsi yhdessä kokonaisuutena ja juurrutamme arkeen niitä hyvinvointia tukevia rutiineita jotka palvelevat sinua juuri nyt.

Olen saanut kunnian auttaa jo vuosia lukuisia naisia erilaisissa haasteissa koskien kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hyvinvointi ei ole itsestäänselvyys ja meidän on jokaisen löydettävä merkitys sille miten vietämme päivämme, jotta elinvoimaa tukevat elämäntavat ovat arkeamme sekä iloamme. Erityisesti olen työskennellyt naisten kanssa joilla on haasteita koskien itsetuntoa, omaa suuntaa elämässä sekä syömiseen liittyviä häiriöitä.

Teen työtäni kutsumuksesta! Jokaisen luonnollinen olotila on loistaa omassa elämässä, nauttia elämästä ja voida hyvin – se on mahdollista meille kaikille!

Elinvoimaisin terveisin, Tuuli

MB-Master Life Coach, Personal Trainer, Health Coach, Kuntosalivalmentaja, Hyvinvointivalmentaja, Unelma Itsestä -valmennusten perustaja

info@tuulikaunisluonto.fi

Comments are closed.