Unelma Itsestä -valmentajat

Unelma Itsestä -valmentajat ovat sinua varten

Unelma Itsestä -valmentajat ovat valmennuksen aikana tukenasi. Meille on tärkeää nähdä sinut aitona itsenäsi elämässä onnellista ja elinvoimaista elämää. Unelma Itsestä -valmentajat auttavat sinua löytämään luonnollisia ratkaisuja edistämään terveyttä liikunnan, ravinnon sekä henkisyyden kautta – kokonaisvaltaisesti. Jokainen valmentaja omaa vankan näkökulman siihen, kuinka hyvinvointi on luonnollinen tilamme elää.

Ohjaamme 2 x vuodessa Unelma Itsestä -verkkovalmennukset ja osallistumme niihin itse aktiivisesti. Henkilökohtaisessa valmennuksessa tarjoamme sinulle täysin yksilölliset puitteet päivittää elämän eri osa-alueita huippukuntoon ammattilaisen kanssa. Tutustu Unelma Itsestä -valmentajiin Tuuliin, Sini-MariaanSuviin ja Tiinaan. Ota heihin rohkeasti yhteyttä kysymystesi kanssa.

Unelma Itsestä -valmentajat – Sini-Maria Limnell

unelma-itsesta-valmentajat-sini-maria-limnell

Valmentajanasi haluan sydämestäni auttaa sinua löytämään elämääsi energiaa ja voimaa. Olen tukenasi matkallasi kohti tasapainoista ja hyvinvoivaa elämää. Jokainen meistä voi luonnollisesti nauttia elämästään ja luoda siitä omien unelmiensa mukaisen. Näen jokaisessa ihmisessä upean yksilöllisen potentiaalin ja haluan olla tukenasi, kun sinäkin löydät sen sisältäsi!

Tahdon auttaa sinua löytämään sinulle sopivan puhtaan luonnollisen ruokavalion, nautinnollisen tavan liikkua ja mukavan mielenhallintatavan rentoutuaksesi elämän iloiseen virtaan.

Elämäni aikana olen nähnyt erilaisia ihmisiä ja kulttuureja. Näen jokaisessa ihmisessä mahtavan potentiaalin olla onnellinen. Olen tehnyt pitkän uran yrittäjänä ja käynyt lävitse niin fyysisiä, kuin henkisiäkin koettelemuksia. Olen itse löytänyt kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista suuren voimavaran ja tuen elämäni kaikille osa-aluelle. Sydämeni hymyilee, kun voin auttaa sinua löytämään oman upeutesi ja luonnollisen hyvinvoivan loistosi!

Rakkaudesta hyvinvoiviin ja hymyileviin ihmisiin,
Sini-Maria

Personal Trainer, Kuntosalivalmentaja, Hyvinvointivalmentaja, Licensed Practitioner of NLP, Terveyden Tukipilarit -koulutus, Unelma Itsestä-valmentaja

Ota suoraan yhteyttä minuun,

sinimarialimnell@gmail.com tai  +358400984384

Unelma Itsestä -valmentajat – Suvi Sainio (äitiyslomalla) 

unelma-itsesta-valmentaja-suvi-sainio

Valmentajanasi haluan, että löydät tasapainon liikunnan, ravitsemuksen ja levon välille – työtä, perhe-elämää, ystäviä ja harrastuksia unohtamatta. Sydämestäni toivon sinun ymmärtävän, että jotta voit pitää huolta muista, on sinun ensin opittava pitämään huolta itsestäsi. Opetan sinulle, miten voit syödä ja liikkua oikein, jotta voit olla paras versio itsestäsi – juuri ihanana omana itsenäsi. Lupaan auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi, lähtötasosta riippumatta.

Henkilökohtaisesta kokemuksesta tiedän, että matkaa kannattaa välillä tehdä hitaasti ja siitä nauttien. Tästä yhtenä esimerkkinä omassa elämässäni on synnytyksestä palautuminen ja sen jälkeinen Fitness Helsinki 2017-kilpailuihin osallistuminen. Jo pelkälle oman kehon palautumiselle omistin aikaa reilut 10 kk, ennenkuin aloin edes kunnolla treenata kilpailuihin. Ja huikeita tuloksia voidaan saavuttaa vain silloin, kun tekemisestä nautitaan täydellä sydämellä. Täydellä sydämellä tekemistä pääset harjoittelemaan kanssani Unelma Itsestä-valmennuksissa.

On hyvä muistaa, että viime kädessä arvot ovat ne, jotka ohjaavat toimintaamme (ei esimerkiksi itsekuri, toisin kuin välillä kuvitellaan). Kun opimme arvostamaan riittävän paljon terveyttämme, teemme automaattisesti oikeita valintoja sen eteen. Kuitenkin myös omien arvojen työstäminen vaatii hieman aikaa ja harjoitusta, aivan samoin kuin keho tarvitsee harjoitusta oppiakseen jotain uutta. Kun omassa kehossa on hyvä olla, mielikin hymyilee. <3

Voimaannuttavin terveisin,

Suvi S.

Unelma Itsestä -valmentaja, Personal trainer, kuntosalivalmentaja, ravintovalmentaja ja hyvinvointivalmentaja

Voit ottaa suoraan yhteyttä minuun,
suvimaarit.sainio@gmail.com tai 040 7392111

Unelma Itsestä -valmentajat – Tuuli Kaunisluonto

unelma-itsesta-valmentajat-tuuli-kaunisluonto

Tuuli Kaunisluonto on Unelma Itsestä -valmennusohjelman perustaja. Hän asuu nykyään Balilla ja järjestää mm. retriittejä. 

Valmentajanasi kohtaan sinut siinä, missä olet elämässäsi tällä hetkellä. Autan sinua selkeyttämään suuntaasi, intohimoasi sekä tarjoan työkaluja sinulle tehdä unelmistasi totta. Katsomme elämääsi yhdessä kokonaisuutena ja juurrutamme arkeen niitä hyvinvointia tukevia rutiineita jotka palvelevat sinua juuri nyt.

Olen saanut kunnian auttaa jo vuosia lukuisia naisia erilaisissa haasteissa koskien kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hyvinvointi ei ole itsestäänselvyys ja meidän on jokaisen löydettävä merkitys sille miten vietämme päivämme, jotta elinvoimaa tukevat elämäntavat ovat arkeamme sekä iloamme. Erityisesti olen työskennellyt naisten kanssa joilla on haasteita koskien itsetuntoa, omaa suuntaa elämässä sekä syömiseen liittyviä häiriöitä.

Teen työtäni kutsumuksesta! Jokaisen luonnollinen olotila on loistaa omassa elämässä, nauttia elämästä ja voida hyvin – se on mahdollista meille kaikille!

Elinvoimaisin terveisin,

Tuuli

MB-Master Life Coach, Personal Trainer, Health Coach, Kuntosalivalmentaja, Hyvinvointivalmentaja, Unelma Itsestä-valmennusten perustaja

Ota suoraan yhteyttä minuun,

info@tuulikaunisluonto.fi

Unelma Itsestä -valmentajat – Tiina Svensk

tiina_svensk
Valmentajanasi haluan, että saat hyvinvoinnista pysyvän osan arkeasi. Uskon, että meissä jokaisessa on jo kaikki potentiaali ja tarvittavat piirteet siihen, että voimme elää onnellista ja hyvää elämää – ne vain täytyy ensin tiedostaa. Haluan kannustaa sinua etsimään ja löytämään nuo piirteet itsessäsi.
 
Minulle tärkeää hyvinvointialalla on muistaa inhimillisyytemme, ja hyväksyä ja kannatella kaikkia elämämme vaiheita, tunteita ja tilanteita sellaisena kuin ne ovat.
 
Olen työskennellyt ryhmäliikunnanohjaajana 17-vuotiaasta asti, mutta tällä hetkellä keskityn etenkin joogaan ja tanssiin. Haluan kannustaa ihmisiä tutustumaan omaan kehollisuuteensa ja rohkaista heitä löytämään juuri oman, autenttisen tapansa liikkua ja ilmaista itseään. Naisen kehon syklisyys ja muutokset kiehtovat minua, ja opin niistä jatkuvasti lisää – niin liikkeen, elämän, kuin oman kehoni kautta.
 
Valmentajanasi haluan luoda turvallisen tilan, missä voit oppia uutta. Kohtaan sinut aina yksilönä ja taatusti pilke silmäkulmassa, ja haluan kannustaa sinua iloitsemaan elämästä – kaikki tapahtuu tässä ja nyt, nauti. 
 
Sydämellisin terveisin, 
 
Tiina
 
NLP Practicioner, Student of NLP Master Practicioner, ryhmäliikunnanohjaaja, RYT200 Yoga teacher 
 

Comments are closed.