Unelma Itsestä -valmentajat

Slider

Unelma Itsestä -valmentajat ovat sinua varten

Unelma Itsestä -valmentajat ovat valmennuksen aikana tukenasi. Meille on tärkeää nähdä sinut aitona itsenäsi elämässä onnellista ja elinvoimaista elämää. Unelma Itsestä -valmentajat auttavat sinua löytämään luonnollisia ratkaisuja edistämään terveyttä liikunnan, ravinnon sekä henkisyyden kautta – kokonaisvaltaisesti. Jokainen valmentaja omaa vankan näkökulman siihen, kuinka hyvinvointi on luonnollinen tilamme elää. Tutustu Unelma Itsestä -valmentajiin Tuuliin, Sini-Mariaan sekä Suviin ja ota meihin rohkeasti yhteyttä kysymystesi kanssa!

Unelma Itsestä -valmentajat – Sini-Maria Limnell

unelma-itsesta-valmentajat-sini-maria-limnell

Valmentajanasi haluan sydämestäni auttaa sinua löytämään elämääsi energiaa ja voimaa. Olen tukenasi matkallasi kohti tasapainoista ja hyvinvoivaa elämää. Jokainen meistä voi luonnollisesti nauttia elämästään ja luoda siitä omien unelmiensa mukaisen. Näen jokaisessa ihmisessä upean yksilöllisen potentiaalin ja haluan olla tukenasi, kun sinäkin löydät sen sisältäsi!

Tahdon auttaa sinua löytämään sinulle sopivan puhtaan luonnollisen ruokavalion, nautinnollisen tavan liikkua ja mukavan mielenhallintatavan rentoutuaksesi elämän iloiseen virtaan.

Elämäni aikana olen nähnyt erilaisia ihmisiä ja kulttuureja. Näen jokaisessa ihmisessä mahtavan potentiaalin olla onnellinen. Olen tehnyt pitkän uran yrittäjänä ja käynyt lävitse niin fyysisiä, kuin henkisiäkin koettelemuksia. Olen itse löytänyt kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista suuren voimavaran ja tuen elämäni kaikille osa-aluelle. Sydämeni hymyilee, kun voin auttaa sinua löytämään oman upeutesi ja luonnollisen hyvinvoivan loistosi!

Rakkaudesta hyvinvoiviin ja hymyileviin ihmisiin, Sini-Maria

Personal Trainer, Kuntosalivalmentaja, Hyvinvointivalmentaja, Joogaohjaaja, Licensed Practitioner of NLP, Terveyden Tukipilarit -koulutus, Unelma Itsestä -valmentaja, Retriitti ja tapahtuma fasilitointi

sinimarialimnell@gmail.com
+358 40 098 4384

Unelma Itsestä -valmentajat – Suvi Sainio

unelma-itsesta-valmentaja-suvi-sainio

Valmentajanasi haluan, että löydät tasapainon liikunnan, ravitsemuksen ja levon välille – työtä, perhe-elämää, ystäviä ja harrastuksia unohtamatta. Kannustan sinua syömään, liikkumaan ja lepäämään riittävästi, jotta voit olla paras versio itsestäsi – juuri sellaisena kuin olet.

Kahden pienen lapsen äitinä olen oppinut, että jotta voi pitää huolta muista, on opittava pitämään huolta ensin itsestään. Henkilökohtaisesta kokemuksesta tiedän myös, että matkaa kannattaa välillä tehdä hitaasti ja siitä nauttien. Parhaat tulokset saavutetaan silloin, kun tekemisestä nautitaan täydellä sydämellä. Täydellä sydämellä tekemistä pääset harjoittelemaan kanssani Unelma Itsestä -valmennuksissa.

Haluan myös muistuttaa, että viime kädessä arvot ovat ne, jotka ohjaavat toimintaamme (ei esimerkiksi itsekuri, kuten joskus kuvitellaan). Kun opimme arvostamaan riittävän paljon terveyttämme, teemme automaattisesti oikeita valintoja sen eteen. Myös omien arvojen työstäminen vaatii alkuun hieman aikaa ja harjoitusta – aivan kuten keho tarvitsee harjoitusta oppiakseen jotain uutta. Kun omassa kehossa on hyvä olla, mielikin hymyilee. <3

Voimaannuttavin terveisin, Suvi

Unelma Itsestä -valmentaja, Personal Trainer, Kuntosalivalmentaja, Ravintovalmentaja, Hyvinvointivalmentaja sekä LCF Life Coach -opiskelija ja Firstbeat-asiantuntija

suvimaarit.sainio@gmail.com
040 739 2111

Unelma Itsestä -valmentajat – Tuuli Kaunisluonto

Tuuli Kaunisluonto on Unelma Itsestä -valmennusohjelman perustaja. Hän asuu nykyään Balilla ja järjestää mm. retriittejä. 

Valmentajanasi kohtaan sinut siinä, missä olet elämässäsi tällä hetkellä. Autan sinua selkeyttämään suuntaasi, intohimoasi sekä tarjoan työkaluja sinulle tehdä unelmistasi totta. Katsomme elämääsi yhdessä kokonaisuutena ja juurrutamme arkeen niitä hyvinvointia tukevia rutiineita jotka palvelevat sinua juuri nyt.

Olen saanut kunnian auttaa jo vuosia lukuisia naisia erilaisissa haasteissa koskien kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hyvinvointi ei ole itsestäänselvyys ja meidän on jokaisen löydettävä merkitys sille miten vietämme päivämme, jotta elinvoimaa tukevat elämäntavat ovat arkeamme sekä iloamme. Erityisesti olen työskennellyt naisten kanssa joilla on haasteita koskien itsetuntoa, omaa suuntaa elämässä sekä syömiseen liittyviä häiriöitä.

Teen työtäni kutsumuksesta! Jokaisen luonnollinen olotila on loistaa omassa elämässä, nauttia elämästä ja voida hyvin – se on mahdollista meille kaikille!

Elinvoimaisin terveisin, Tuuli

MB-Master Life Coach, Personal Trainer, Health Coach, Kuntosalivalmentaja, Hyvinvointivalmentaja, Unelma Itsestä -valmennusten perustaja

info@tuulikaunisluonto.fi

Comments are closed.