Unelma Itsestä -valmentajat

unelma-itsesta-nainen-maisema

Unelma Itsestä -valmentajat ovat sinua varten

Unelma Itsestä -valmentajat ovat valmennuksen aikana tukenasi. Meille on tärkeää nähdä sinut aitona itsenäsi elämässä onnellista ja elinvoimaista elämää. Unelma Itsestä -valmentajat auttavat sinua löytämään luonnollisia ratkaisuja edistämään terveyttä liikunnan, ravinnon sekä henkisyyden kautta – kokonaisvaltaisesti. Jokainen valmentaja omaa vankan näkökulman siihen, kuinka hyvinvointi on luonnollinen tilamme elää. Tutustu Unelma Itsestä -valmentajiin: Sini-Mariaan ja Jennaan, ja ota meihin rohkeasti yhteyttä kysymystesi kanssa!

 

Unelma Itsestä – valmentajat – Jenna Koskinen

UNELMA ITSESTÄ VERKKOVALMENNUS
HENKILÖKOHTAISET MENTOROINNIT JA VALMENNUKSET

Valmentajana olen täällä juuri sinua varten! Haluan auttaa herättämään sisäisen voimasi ja saada sinut näkemään oman loistosi sekä sisäisesti että ulkoisesti! Autan sinua voimistamaan voimaasi, kannustan oivaltamaan ja uskaltamaan ottaa askelia kohti juuri sitä unelmien elämää, josta haaveilet.

Puhdas ravinto, kehon liike, hyvinvoiva mieli ja koko kehon palautuminen ovat peruspilareita, joille kokonaisvaltaisen hyvinvointimme rakennamme. Olen polullasi tukemassa sinua kohti unelmiasi ja tavoitteitasi, yksilöllisen tarpeesi mukaan.

Sydäntäni lähellä ovat kehon ja mielen rentoutuminen, ja sen myötä omaan itsetuntemukseen sukeltaminen. Itsetuntemus- ja tunnetyöskelyn sekä pysähtymisen ja rentoutumisen kautta olen itsekin polullani tehnyt suurimmat oivallukseni. Valmennustyössä parasta on olla mukana näkemässä onnistumistarinoiden syntyä ja nähdä, kuinka matkan varrella syttyy ilo, valo ja oivallus, kun jokin hetkeksi kadotettu löytyy uudelleen.

Rauhan, rakkauden ja sisäisen voiman puolesta, valmentajasi Jenna

Int Health Coach®, Hyvinvointivalmentaja, Äänimaljarentoutusten ohjaaja, Unelma Itsestä -valmentaja 

jenna@unelmaitsesta.fi

+358 40 835 9947

Unelma Itsestä -valmentajat – Sini-Maria Limnell

UNELMA ITSESTÄ RETRIITIT SUOMI JA BALI
HENKILÖKOHTAISET MENTOROINNIT JA VALMENNUKSET
unelma-itsesta-valmentajat-sini-maria-limnell

Valmentajanasi haluan sydämestäni auttaa sinua löytämään elämääsi energiaa ja voimaa naiseuteesi. Olen tukenasi matkallasi kohti tasapainoista ja hyvinvoivaa elämää. Jokainen meistä voi luonnollisesti nauttia elämästään ja luoda siitä omien unelmiensa mukaisen. Näen jokaisessa ihmisessä upean yksilöllisen potentiaalin ja haluan olla tukenasi, kun sinäkin löydät sen sisältäsi!

Tahdon auttaa sinua löytämään sinulle sopivan puhtaan luonnollisen ruokavalion, nautinnollisen tavan liikkua ja mukavan mielenhallintatavan rentoutuaksesi elämän iloiseen virtaan.

Elämäni aikana olen nähnyt erilaisia ihmisiä ja kulttuureja. Näen jokaisessa ihmisessä mahtavan potentiaalin olla onnellinen. Olen tehnyt pitkän uran yrittäjänä ja käynyt lävitse niin fyysisiä, kuin henkisiäkin koettelemuksia. Olen itse löytänyt kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista suuren voimavaran ja tuen elämäni kaikille osa-aluelle. Sydämeni hymyilee, kun voin auttaa sinua löytämään oman naisellisen upeutesi ja luonnollisen hyvinvoivan loistosi!

Rakkaudesta hyvinvoiviin ja hymyileviin ihmisiin, Sini-Maria

Personal Trainer, Kuntosalivalmentaja, Hyvinvointivalmentaja, Joogaohjaaja, Licensed Practitioner of NLP, Terveyden Tukipilarit -koulutus, Unelma Itsestä -valmentaja, Retriitti ja tapahtuma fasilitointi, Bali ja Suomi.

sinimarialimnell@gmail.com
+358 40 098 4384

Unelma Itsestä -valmennuksen perustaja – Tuuli Kaunisluonto

HENKILÖKOHTAISET MENTOROINNIT JA VALMENNUKSET

Tuuli Kaunisluonto on Unelma Itsestä -valmennusohjelman perustaja. Tuuli asuu nykyään Balilla ja järjestää mm. retriittejä. 

Valmentajanasi kohtaan sinut siinä, missä olet elämässäsi tällä hetkellä. Autan sinua selkeyttämään suuntaasi, intohimoasi sekä tarjoan työkaluja sinulle tehdä unelmistasi totta. Katsomme elämääsi yhdessä kokonaisuutena ja juurrutamme arkeen niitä hyvinvointia tukevia rutiineita jotka palvelevat sinua juuri nyt.

Olen saanut kunnian auttaa jo vuosia lukuisia naisia erilaisissa haasteissa koskien kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hyvinvointi ei ole itsestäänselvyys ja meidän on jokaisen löydettävä merkitys sille miten vietämme päivämme, jotta elinvoimaa tukevat elämäntavat ovat arkeamme sekä iloamme. Erityisesti olen työskennellyt naisten kanssa joilla on haasteita koskien itsetuntoa, omaa suuntaa elämässä sekä syömiseen liittyviä häiriöitä.

Teen työtäni kutsumuksesta! Jokaisen luonnollinen olotila on loistaa omassa elämässä, nauttia elämästä ja voida hyvin – se on mahdollista meille kaikille!

Elinvoimaisin terveisin, Tuuli

MB-Master Life Coach, Personal Trainer, Health Coach, Kuntosalivalmentaja, Hyvinvointivalmentaja, Unelma Itsestä -valmennusten perustaja

info@tuulikaunisluonto.fi

Comments are closed.