Unelma Itsestä -verkkovalmennus

UUDISTUNUT Unelma Itsestä -verkkovalmennus alkaa ma 17.9.2018. Tule mukaan nostamaan hyvinvointisi uudelle tasolle. 199€!

On sinun aikasi elää täyttä elämää.

Unelma Itsestä -verkkovalmennus kestää 4kk ja sen aikana:

 • Pääset mukaan yhteisölliseen ryhmään, jossa voit osallistua keskusteluihin haluamallasi tavalla. Yhdessä pidämme motivaatiota yllä, jaamme kokemuksia, ajatuksia ja tuntemuksia. Ryhmä on kannustava väylä pysyä aktiivisena koko 4kk ja siitä eteenpäin.

 • Saat pääsyn sinulle tehtyihin valmennusvideoihin, joiden avulla etenemme viikko kerrallaan mielenkiintoisen, vaihtuvan aiheen parissa. Saat omat tunnukset Unelma Itsestä -sivulle, johon päivittyy uusi aihe ja siihen kuuluvat materiaalit kerran viikossa.

 • Unelma Itsestä -verkkovalmennus sisältää 4 kpl live -ryhmävalmennuksia netissä. Nämä tapaamiset inspiroivat ja juurruttavat sinua olemaan se, mistä unelmoit. Saat syventävää tietoa, aitoa läsnäoloa, uusia tuttavuuksia ja voit koska tahansa esittää kysymyksiä Unelma Itsestä -valmentajille ja näin saat tukea sinua askarruttaviin asioihin.

 • Saat erilaisia treeniohjelmia video-opastuksineen, joista voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Saat selkeät ohjeet oikeanlaisen treenin löytämiseen ja voit hyödyntää muita ohjelmia myöhemmin, ajatellen tulevaisuuden liikuntaharrastustasi.

 • Saat paljon uutta tietoa terveellisestä ruokavaliosta sekä herkullisia reseptejä. Tavoitteemme on oppia valitsemaan hyviä ruokia ja syömään hyvin läpi koko elämän ja siksi käymme läpi tunnesyömistä ja muita syömiseen vaikuttavia asioita.

 • UUTUUS: Nyt valmennuksen reseptien valmiita annoksia herkullisina valokuvina!
 • Saat omaksesi verkkovalmennusohjelmaan suunnitellun Unelma Itsestä Työkirjan, jossa samoilla sivuilla ovat treenipäiväkirja, tavoitteen seuranta ja viikottaiset sekä kuukausittaiset tehtävät ja fokusalueet. Työkirja etenee 1 vk kerrallaan uusien tehtävien myötä, joiden kokemuksia ja oivalluksia jaamme ryhmän yhteisillä sivuilla. Käsittelemme kirjassa monia liikuntaa, ravintoa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia koskevia asioita.

 • Saat Unelma Itsestä -valmentajien tuen, joiden avulla valmennat itsestäsi parhaita puolia esiin.

"Jos sun valmennus ei ole perinteiset ”punnitaan ruokamme sekä treenataan paperin ohjeen mukaan”, niin kokeile tätä! Tää on jotain erilaista ja uutta, koen että tällä on parempi mahdollisuus muuttaa sun elämää pidemmäksi aikaa. Kaikkea hyvinvointiin liittyvää käydään läpi. Ihanat ja energiset valmentajat, loistava työkirja sekä paljon aineksia synnyttää omassa elämässä jotain suurta ja mahtavaa."
testimonial_krista_kohonen_laihdutus
Krista Kohonen
Elämäntapamuutoksen onnistuja

Seuraava valmennusryhmä alkaa 17.9.2018

Tule mukaan valmennukseen nostamaan hyvinvointi uudelle tasolle. Varaa paikkasi ennakkoon ja säästä! Ryhmiä alkaa vain tammi- ja syyskuussa, joten älä mieti enää vaan tule mukaan.

"Ihana ryhmä täynnä ihania naisia, mahtavaa olla tässä mukana!"
elina_testimonial
Elina Marttila
Liikuntapalveluyrittäjä

Unelma Itsestä -verkkovalmennuksessa: 

 • Valitset sinulle sopivan liikuntasuunnitelman 6 videoidusta treeniohjelmasta
 • Opit paljon puhtaasta ravinnosta ja valitset sinulle sopivan ruokavalion
 • Pääset kokeilemaan kymmeniä erilaisia reseptejä
 • Opit ymmärtämään ja uudistamaan valintojasi
 • Löydät hyvää oloa ja onnellisuutta lisääviä toimintoja jokaiseen päivääsi
 • Löydät sinua tähän asti rajoittaneet rutiinit ja ajatusrakenteet
 • Opit murtautumaan ulos rajoitteistasi ja voimaannut toteuttamaan itseäsi vapaammin
 • Inspiroidut elämästä yhdessä ryhmän naisten kanssa
 • Selkeytät elämäntehtävääsi itsellesi, jonka jälkeen tiedät ja tunnet merkityksellisen tarkoituksesi
 • Opit luomaan Unelmia toteen omassa elämässäsi
 • Opit kokemaan elämäsi tyydyttävänä ja täytenä

Toimivimmat työkalut käyttöösi

Unelma Itsestä -verkkovalmennuksessa saat käyttöösi testatut ja toimivimmat työkalut, joilla löydät ja vahvistat yksilöllistä kokonaisvaltaista hyvinvointiasi. Ravistat vanhoja ajatusrakenteita ja ymmärrät entistä paremmin valintojasi, toimintamallejasi, elämäntilannettasi sekä ympärilläsi olevia ihmisiä.

Tulet tekemään käytännönläheisiä harjoituksia, jotka kirkastavat arvojasi ja vievät sinut ytimeesi. Mitä paremmin syvennyt tehtäviin, sitä varmemmin muutokset tapahtuvat elämässäsi! Valmistaudu siis opiskeluun, harjoitusten tekemiseen, iloon, kyyneliin ja ahaa-elämyksiin

Unelma Itsestä Online on matka itseesi ja sisäiseen voimaasi. Valmennuksessa muutat tiedon käytännön toimiksi, jotka vievät sinut kohti hyvää oloa ja onnellisuutta. Sinä voit tehdä elämästäsi sellaista, kuin tahdot ja valmennuksessa muutat vihdoin elämäsi suunnan omien toiveidesi mukaiseksi.

Unelma Itsestä verkkovalmennukseen on helppo tulla mukaan. Valmennuksessa kuljet yhdessä ryhmän kanssa 4kk ajan kohti omaa tavoitettasi ja rakennat pysyvän, hyvinvointia tukevan elämäntavan. Etenemme 1 viikko kerrallaan ja joka viikko käsitellään uutta hyvinvointiin liittyvää aihetta. 

Saat treeni- ja ruokailusuunnitelmat, joiden avulla voit voida entistä paremmin. Opit paljon uutta terveellisestä liikkumisesta ja ruokavaliosta. Saat yhteisöltä inspiraatiota tehdä unelmistasi totta ja rohkeutta olla oma itsesi. Yhdessä ryhmän kanssa kuljemme kohti Unelmaa Itsestä.

Syksyn 2018 valmennusryhmässä Unelma Itsestä -valmentajat ovat: Videovalmennukset ja viikoittaiset aiheet Unelma Itsestä -verkkovalmennusohjelman kehittäjä Tuuli Kaunisluonto, live-verkkotapaamiset ja kehityksen seuranta Sini-Maria Limnell ja Tiina Svensk. Tervetuloa mukaamme matkalle hyvään oloon ja kohti unelmia!

Kenelle Unelma Itsestä Online-nettivalmennus sopii?

Unelma Itsestä Online-nettivalmennus sopii jokaiselle, joka vielä epäilee hyvinvointiaan, polkee paikallaan tavoitteidensa kanssa tai haluaa nostaa oman säteilynsä seuraavalle tasolle.

Valmennus sopii myös erinomaisesti jo monia ehostuskuureja kokeilleille. Kun tahdot tuloksia, tietoa ja inspiraatiota, tervetuloa mukaan!

Seuraava Online -valmennusryhmä alkaa 17.9.2018

Huomaathan, että valmennuksia järjestetään ainoastaan 2 krt vuodessa, joten älä odota, vaan lunasta  lippusi hyvään oloon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *