Unelma Itsestä -verkkovalmennus

Slider

Aloita Unelma Itsestä -verkkovalmennus jo tänään – on sinun aikasi elää täyttä elämää!

Oletko sinä miettinyt, voitko niin hyvin, kuin haluaisit? Ravitsetko kehoasi ja mieltäsi tekemällä hyvinvointiasi tukevia valintoja, liikutko riittävästi itsellesi mieleisellä tavalla, ilman pakkopullan tuntua? Entä oletko koskaan miettinyt, voiko mielesi hyvin tai että pitäisikö sitäkin harjoittaa? Elätkö sellaista elämää, jota todella haluat elää, tässä ja nyt? Heräätkö useimmiten aamuisin onnellisena ja kiitollisena siitä, mitä kaikkea sinulla jo on ja mitä voit vielä saavuttaa? Uskotko unelmiisi, tavoitteletko niitä ja osaatko nauttia matkastasi niitä kohti? Mikäli vastasit yhteen tai useampaan kysymykseen “en”, voi Unelma Itsestä -valmennus olla sinua varten.

Toisin kuin monet muut valmennukset, me valmennamme sinua ja hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Emme anna sinulle vain ruokavaliota ja treeniohjelmaa, vaan keskitymme siihen, että olosi on nykyistä parempi, niin fyysisesti kuin henkisesti – sillä ihmisen tärkein tavoite on elää ilon ja onnen täyteistä elämää ja siihen me tähtäämme. Hyvässä kunnossa ja terveyttään vaalien on helpompi nauttia elämästä ja jakaa iloa myös ympärilleen. Valmennuksessa opit sekä arvostamaan itseäsi, että uskaltamaan tavoitella kaikkea sitä, mitä todella haluat.

Unelma Itsestä on lähtenyt nuoren naisen oivalluksesta siitä, että mikäli haluamme toteuttaa itseämme ja haaveitamme, meidän täytyy ensin voida hyvin. Hyvinvointi edustaa meille terveyden vaalimista ja hyvää oloa. Se on olotila, jossa eläminen ja oleminen tuntuu hyvältä sekä vaivattomalta. Kehon ja mielen kokonaisvaltainen hyvinvointi on vakaa perusta, josta voi ponnistaa kohti suuriakin unelmia yhä uudelleen.

Ohituskaista unelmiisi

Vuodesta 2013 lähtien Unelma Itsestä on auttanut jo tuhansia naisia loistamaan omassa elämässään. Hyvinvoinnin ja liikunta-alan ammattilaisten koostaman kokonaisvaltaisen hyvinvointivalmennuksen elementtejä ovat niin henkinen valmennus, personal training kuin ravintovalmennus. Olemme julkaisseet myös valmennuskirjoja liittyen puhtaaseen ravintoon ja itsensä kehittämiseen, joista löydät toimivimmat työkalut hyvinvointisi uudelle tasolle nostamiseen. Valmennuksissamme on ollut mukana myös laulaja Saara Aalto.

Unelma Itsestä on kokonaisvaltainen hyvinvoinnin valmennus sinulle, joka haluat elää täyttä elämää. Valmennuksessa löydämme keinot, joilla saat liikkumisesta nautinnollisen intohimon, ja ruokavaliosta terveellisen elämäntavan. Löydät rohkeutta ja voimaa elää omia unelmiasi todeksi ja loistaa omassa elämässäsi. Unohda siis erilaiset dieetit ja kuurit, ja käännä uusi sivu elämässäsi! Unelma Itsestä -valmennuksessa huomioimme hyvinvointisi kokonaisvaltaisesti, terveellisenä pohjana mielekkäälle ja onnelliselle elämälle.

unelma_itsesta_talvi
kolmas-kuukausi-unelma-itsesta

Unelma Itsestä -verkkovalmennus kestää 4 kk ja sen aikana:

  • Pääset mukaan yhteisölliseen ryhmään, jossa voit osallistua keskusteluihin haluamallasi tavalla. Yhdessä pidämme motivaatiota yllä, jaamme kokemuksia, ajatuksia ja tuntemuksia. Ryhmä on kannustava väylä pysyä aktiivisena koko 4kk ja siitä eteenpäin.
  • Saat pääsyn sinulle tehtyihin valmennusvideoihin, joiden avulla etenemme viikko kerrallaan mielenkiintoisen, vaihtuvan aiheen parissa. Saat omat tunnukset Unelma Itsestä -sivulle, johon päivittyy uusi aihe ja siihen kuuluvat materiaalit kerran viikossa.
  • Unelma Itsestä -verkkovalmennus sisältää 3 kpl live -ryhmävalmennuksia netissä (koskee kevään ja syksyn valmennusryhmiä)
  • Nämä tapaamiset inspiroivat ja juurruttavat sinua olemaan se, mistä unelmoit. Saat syventävää tietoa, aitoa läsnäoloa, uusia tuttavuuksia ja voit koska tahansa esittää kysymyksiä Unelma Itsestä -valmentajille ja näin saat tukea sinua askarruttaviin asioihin.
  • Saat erilaisia treeniohjelmia video-opastuksineen, joista voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Saat selkeät ohjeet oikeanlaisen treenin löytämiseen ja voit hyödyntää muita ohjelmia myöhemmin, ajatellen tulevaisuuden liikuntaharrastustasi.
  • Saat paljon uutta tietoa terveellisestä ruokavaliosta sekä herkullisia reseptejä. Tavoitteemme on oppia valitsemaan hyviä ruokia ja syömään hyvin läpi koko elämän ja siksi käymme läpi tunnesyömistä ja muita syömiseen vaikuttavia asioita.
  • UUTUUS: Nyt valmennuksen reseptejä kuvattuina valmiina annoksina!
  • Saat omaksesi verkkovalmennusohjelmaan suunnitellun Unelma Itsestä Työkirjan, jossa samoilla sivuilla ovat treenipäiväkirja, tavoitteen seuranta ja viikottaiset sekä kuukausittaiset tehtävät ja fokusalueet. Työkirja etenee 1 vk kerrallaan uusien tehtävien myötä, joiden kokemuksia ja oivalluksia jaamme ryhmän yhteisillä sivuilla.
  • Käsittelemme yhdessä monia liikuntaa, ravintoa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia koskevia asioita.
  • Saat Unelma Itsestä -valmentajien tuen, joiden avulla valmennat itsestäsi parhaita puolia esiin.

Valmennuksen hinta 199 €.

Unelma Itsestä -verkkovalmennuksessa

– valitset sinulle sopivan liikuntasuunnitelman 6 videoidusta treeniohjelmasta
– opit paljon puhtaasta ravinnosta ja valitset sinulle sopivan ruokavalion
– pääset kokeilemaan kymmeniä erilaisia reseptejä
– opit ymmärtämään ja uudistamaan valintojasi
– löydät hyvää oloa ja onnellisuutta lisääviä toimintoja jokaiseen päivääsi
– löydät sinua tähän asti rajoittaneet rutiinit ja ajatusrakenteet
– opit murtautumaan ulos rajoitteistasi ja voimaannut toteuttamaan itseäsi vapaammin
– inspiroidut elämästä yhdessä ryhmän naisten kanssa
– selkeytät elämäntehtävääsi itsellesi, jonka jälkeen tiedät ja tunnet merkityksellisen tarkoituksesi
– opit luomaan Unelmia toteen omassa elämässäsi
– opit kokemaan elämäsi tyydyttävänä ja täytenä

Toimivimmat työkalut käyttöösi

Unelma Itsestä -verkkovalmennuksessa saat käyttöösi testatut ja toimivimmat työkalut, joilla löydät ja vahvistat yksilöllistä kokonaisvaltaista hyvinvointiasi. Ravistat vanhoja ajatusrakenteita ja ymmärrät entistä paremmin valintojasi, toimintamallejasi, elämäntilannettasi sekä ympärilläsi olevia ihmisiä.

Tulet tekemään käytännönläheisiä harjoituksia, jotka kirkastavat arvojasi ja vievät sinut ytimeesi. Mitä paremmin syvennyt tehtäviin, sitä varmemmin muutokset tapahtuvat elämässäsi! Valmistaudu siis opiskeluun, harjoitusten tekemiseen, iloon, kyyneliin ja ahaa-elämyksiin! Unelma Itsestä on matka itseesi ja sisäiseen voimaasi. Valmennuksessa muutat tiedon käytännön toimiksi, jotka vievät sinut kohti hyvää oloa ja onnellisuutta. Sinä voit tehdä elämästäsi sellaista, kuin tahdot ja valmennuksessa muutat vihdoin elämäsi suunnan omien toiveidesi mukaiseksi.

Unelma Itsestä verkkovalmennukseen on helppo tulla mukaan. Valmennuksessa kuljet yhdessä ryhmän kanssa 4kk ajan kohti omaa tavoitettasi ja rakennat pysyvän, hyvinvointia tukevan elämäntavan. Etenemme 1 viikko kerrallaan ja joka viikko käsitellään uutta hyvinvointiin liittyvää aihetta. Saat treeni- ja ruokailusuunnitelmat, joiden avulla voit voida entistä paremmin. Opit paljon uutta terveellisestä liikkumisesta ja ruokavaliosta. Saat yhteisöltä inspiraatiota tehdä unelmistasi totta ja rohkeutta olla oma itsesi. Yhdessä ryhmän kanssa kuljemme kohti Unelmaa Itsestä.

Unelma Itsestä -valmentajat ovat Unelma Itsestä -valmennusohjelman kehittäjä Tuuli Kaunisluonto (videovalmennukset ja viikoittaiset aiheet) sekä Elina Virta ja Katri Vaajamo (live-verkkotapaamiset ja kehityksen seuranta). Tervetuloa mukaamme matkalle hyvään oloon ja kohti unelmia!

kaunis-ja-kevyt-olo-
ota-yhteytta

Kenelle Unelma Itsestä -valmennus sopii?

Unelma Itsestä -valmennus sopii jokaiselle, joka vielä epäilee hyvinvointiaan, polkee paikallaan tavoitteidensa kanssa tai haluaa nostaa oman säteilynsä seuraavalle tasolle. Valmennus sopii myös erinomaisesti jo monia ehostuskuureja kokeilleille. Kun tahdot tuloksia, tietoa ja inspiraatiota, tervetuloa mukaan! Älä enää odota, vaan lunasta lippusi hyvään oloon.

"Jos sun valmennus ei ole perinteiset ”punnitaan ruokamme sekä treenataan paperin ohjeen mukaan”, niin kokeile tätä! Tää on jotain erilaista ja uutta, koen että tällä on parempi mahdollisuus muuttaa sun elämää pidemmäksi aikaa. Kaikkea hyvinvointiin liittyvää käydään läpi. Ihanat ja energiset valmentajat, loistava työkirja sekä paljon aineksia synnyttää omassa elämässä jotain suurta ja mahtavaa."
testimonial_krista_kohonen_laihdutus
Krista Kohonen
Elämäntapamuutoksen onnistuja
"Ihana ryhmä täynnä ihania naisia, mahtavaa olla tässä mukana!"
Elina Marttila
Liikuntapalveluyrittäjä