Unelma Itsestä Online-nettivalmennus

Unelma Itsestä Online -nettivalmennuksessa:

 • Valitset sinulle sopivan liikuntasuunnitelman kuudesta videoidusta treeniohjelmasta
 • Opit paljon puhtaasta ravinnosta ja valitset sinulle sopivan ruokavalion
 • Pääset kokeilemaan kymmeniä erilaisia reseptejä
 • Opit ymmärtämään ja uudistamaan valintojasi
 • Löydät hyvää oloa ja onnellisuutta lisääviä toimintoja jokaiseen päivääsi
 • Löydät sinua tähän asti rajoittaneet rutiinit ja ajatusrakenteet
 • Opit murtautumaan ulos rajoitteistasi ja voimaannut toteuttamaan itseäsi vapaammin
 • Inspiroidut ja voimaannut elämästä yhdessä ryhmän naisten kanssa
 • Selkeytät elämäntehtävääsi itsellesi, jonka jälkeen tiedät ja tunnet merkityksellisen tarkoituksesi
 • Tarkoituksesi pohjalta luot Unelmia toteen omassa elämässäsi
 • Koet elämäsi tyydyttävänä ja täytenä

 

Unelma Itsestä Online-nettivalmennuksessa kuljet yhdessä ryhmän kanssa 4kk ajan kohti omaa tavoitettasi ja rakennat pysyvän, hyvinvointia tukevan elämäntavan. Valmennukseen jokaisen on helppo tulla mukaan. Etenemme 1 viikko kerrallaan yhdessä ryhmän kanssa kohti Unelmaa Itsestä. Saat treeni- ja ruokailusuunnitelmat, joiden avulla voida erinomaisesti. Opit paljon uutta terveellisestä liikkumisesta ja ruokavaliosta. Saat yhteisöltä inspiraatiota tehdä unelmistasi totta ja rohkeutta olla oma itsesi.

"Jos sun valmennus ei ole perinteiset ”punnitaan ruokamme sekä treenataan paperin ohjeen mukaan”, niin kokeile tätä! Tää on jotain erilaista ja uutta, koen että tällä on parempi mahdollisuus muuttaa sun elämää pidemmäksi aikaa. Kaikkea hyvinvointiin liittyvää käydään läpi. Ihanat ja energiset valmentajat, loistava työkirja sekä paljon aineksia synnyttää omassa elämässä jotain suurta ja mahtavaa."
testimonial_krista_kohonen_laihdutus
Krista Kohonen
Elämäntapamuutoksen onnistuja

Seuraava valmennusryhmä alkaa ma 8.1.2018

Varaa paikkasi ennakkoon ja säästä!  EARLY BIRD-TARJOUS vain 159€ (norm. 199€) 31.10.2017 saakka. Huomaathan, että valmennuksia järjestetään ainoastaan kaksi kertaa vuodessa, joten älä odota, vaan lunasta  lippusi hyvään oloon NYT.

Unelma Itsestä Online-nettivalmennus sisältää

 • Yhteisöllisen ryhmän, jossa pääset osallistumaan keskusteluihin haluamallasi tavalla. Yhdessä pidämme motivaatiota yllä, jaamme kokemuksia, ajatuksia ja tuntemuksia. Ryhmä on kannustava väylä pysyä aktiivisena koko 4kk ja siitä eteenpäin.
 • Pääsyn sinulle tehtyihin valmennusvideoihin, joiden avulla etenemme viikko kerrallaan mielenkiintoisen, vaihtuvan aiheen parissa. Saat omat tunnukset Unelma Itsestä-sivulle, johon päivittyy uusi aihe ja siihen kuuluvat materiaalit kerran viikossa.
 • UUTUUS! Online -valmennus sisältää nyt 4 kpl live -ryhmävalmennuksia netissä. Nämä tapaamiset inspiroivat sekä juurruttavat sinua olemaan se, mistä unelmoit. Saat syventävää tietoa, aitoa läsnäoloa, uusia tuttavuuksia ja voit koska tahansa esittää kysymyksiä Unelma Itsestä-valmentajille ja saat näin tukea sinua askarruttaviin asioihin.
 • Erilaisia treeniohjelmia, joista voit valita omaan tilanteeseen itselle sopivimman vaihtoehdon. Saat selkeät ohjeet oikeanlaisen treenin löytämiseen ja voit hyödyntää muita saamiasi ohjelmia myöhemmin, ajatellen tulevaisuuden liikuntaharrastustasi.
 • Paljon tietoa terveellisestä ruokavaliosta sekä herkullisia reseptejä. Tavoitteemme on oppia valitsemaan hyviä ruokia ja syömään hyvin läpi koko elämän ja siksi käymme läpi tunnesyömistä ja muita syömiseen vaikuttavia asioita.
 • Saat omaksesi valmennusohjelmaan suunnitellun työkirjan, jossa samoilla sivuilla ovat treenipäiväkirja, tavoitteen seuranta sekä viikottaiset ja kuukausittaiset tehtävät ja fokusalueet. Työkirja etenee 1 vk kerrallaan uusien tehtävien myötä, joiden kokemuksia ja oivalluksia jaamme ryhmän yhteisillä sivuilla. Käsittelemme kirjassa monia liikuntaa, ravintoa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia koskevia asioita.
 • Unelma Itsestä-valmentajien tuen, joiden avulla valmennat itsestäsi parhaita puolia esiin.

Unelma Itsestä Online -nettivalmennus käytännössä

Valmennuksessa saat käyttöösi testatut ja toimivimmat työkalut, joilla löydät ja vahvistat yksilöllistä kokonaisvaltaista hyvinvointiasi. Opit ymmärtämään valintojasi, toimintamallejasi, elämäntilannettasi sekä ympärilläsi olevia ihmisiä.

Tuet tekemään paljon käytännönläheisiä harjoituksia, jotka vievät sinua kohti omaa ydintäsi. Mitä paremmin syvennyt tehtäviin, sitä varmemmin muutokset tapahtuvat elämässäsi. Valmistaudu siis opiskeluun, harjoitusten tekemiseen, iloon, kyyneliin ja ahaa-elämyksiin! Oletko sinä valmis selkeyttämään elämäntehtäväsi, tulevaisuutesi ja voimaan paremmin kuin koskaan aikaisemmin?

Unelma Itsestä Online on matka itseesi ja sisäiseen voimaasi. Valmennuksessa muutat tiedon käytännön toimiksi, jotka vievät sinut kohti hyvää oloa ja onnellisuutta. Sinä voit tehdä elämästäsi sellaista, kuin tahdot ja valmennuksessa muutat vihdoin elämäsi suunnan omien toiveidesi mukaiseksi. Kaikki on mahdollista. 

Kenelle Unelma Itsestä Online-nettivalmennus sopii?

Unelma Itsestä Online-nettivalmennus sopii jokaiselle, joka vielä epäilee hyvinvointiaan, polkee paikallaan tavoitteidensa kanssa tai haluaa nostaa oman säteilynsä seuraavalle tasolle.

Valmennus sopii myös erinomaisesti jo monia ehostuskuureja kokeilleille. Kun tahdot tuloksia, tietoa ja inspiraatiota, tervetuloa mukaan!

Seuraava Online-ryhmä alkaa tammikuussa 2018.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *