Kokonaisvaltainen DETOX 8 viikkoa

nainen-vesiputouksella
Slider

Kokonaisvaltainen Detox-valmennus (8vk), aloita jo tänään

Kurssin valmentajina toimivat paastoamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin perehtyneet asiantuntijat: päävalmentajina toimivat ravintovalmentaja ja intuitive coach Sini-Maria Limnell sekä hyvinvointivalmentaja ja Personal Trainer Suvi Sainio, joka vastaa detoxaavan liikunnan osuuksista. Mukana myös mm. paastoamisen asiantuntija ja master life coach Tuuli Kaunisluonto.

Miksi valita Kokonaisvaltainen DETOX-valmennus?

Paastoamalla ja syömällä puhdasta ruokaa palaudut automaattisesti ihannepainoosi, kun kehosi poistaa rasvavarastojen ylimääräiset myrkyt. Jos sinä kaipaat tilaa uusille ajatuksille, selkeydelle ja tasapainolle, on valmennus sinulle.

UUTTA: Aikaisemmin valmennusryhmiä alkoi vain 2 krt vuodessa, mutta nyt voit aloittaa valmennuksen milloin sinulle sopii. Uusi ryhmävalmennus alkaa syksyllä, mutta voit aloittaa valmennuksen itsenäisesti vaikka jo tänään!Detox-valmennus sisältää:

  • 8 kpl treeni-, jooga- ja kehonhuoltovideoita
  • 3 kpl helppoja keskittymis-, rentoutus- ja meditaatioharjoituksia
  • Opastuksen itsenäiseen paastopäivään ja tuen paaston aikana
  • 30 kpl puhdistavia Detox-reseptejä
  • Ryhmän tuen ja keskustelumahdollisuuden yksityisessä Facebook-ryhmässä
  • Ammattivalmentajat tukemassa matkaasi
  • Työkaluja hyvinvointiin myös valmennuksen jälkeen harjoitettavaksi

Paastoamisen hyötyjä:

Paastoaminen antaa sisäelinten levätä ja uudistua, kun kehoon ei laiteta uutta käsiteltävää ravintoa. Tämä auttaa kehoa toimimaan tehokkaammin paaston jälkeen ja pitää elimistön nuorena ja terveenä. Tunnet olosi energiseksi, hyväntuuliseksi ja tehokkaaksi. Työt hoituvat helpommin ja vastustuskyky tehostuu. Joidenkin paastoa harjoittavien mukaan se tepsii myös kroonisiin vaivoihin kuten astmaan, reumaan, korkeaan verenpaineeseen ja allergioihin.

Paaston hyödyt eivät rajoitu pelkästään fyysisiin seikkoihin, sillä paastolla on myös henkinen vaikutus. Paasto kirkastaa mieltä ja kohentaa mielialaa. Tunnet olosi levolliseksi ja rauhalliseksi, iloiseksi ja tyyneksi.

Paastoamalla me annamme keholle tietoisesti aikaa parantua. Paaston aikana keho uusii vioittuneita soluja, kuljettaa kerääntyneitä ylimääräisiä myrkkyjä sekä haitallisia tarpeettomia aineita pois rasvakudoksesta. Siis mitä, ihanko totta, rasvakudoksesta? Kyllä vain, eikö olekin ihanaa kuulla, että ajoittain paastoamalla ja syömällä puhdasta ruokaa laihtuu automaattisesti, kun keho poistaa rasvavarastojen ylimääräiset myrkyt?

Kurssin teemat ovat:

Viikko 1: Kokonaisvaltaisen Detoxin osa-alueet
Viikko 2: Detox-ruokavalio ja paasto
Viikko 3: Liikunta kiihdyttämässä Detox-vaikutusta
Viikko 4: Puhdasta ja vastuullista kauneudenhoitoa
Viikko 5: Haitallisista ajatustakenteista luopuminen ja uuden tietoisuuden luominen
Viikko 6: Kuule sisäinen äänesi ja luo oma polkusi
Viikko 7: Opi rentoutumaan ja löydä sisäinen rauha
Viikko 8: Luovu haitallisista ihmissuhteista ja valitse seurasi huolella

Kun haluamme puhdistua kokonaisvaltaisesti, on mieli, keho ja tunne otettava mukaan. Mikäli tuntuu, että kaipaat tilaa uusille ajatuksille, selkeydelle ja tasapainolle, on kokonaisvaltainen Detox-valmennus sinulle. 


Sinun elämänpolkusi on ainutlaatuinen. Kannusta siis itseäsi ja ympärilläsi olevia kulkemaan luottavaisesti omaansa ja puhumaan totuuden äänellä.

Tervetuloa meidän mukaan detoxaamaan!


Varaa paikkasi Detoxiin tästä

unelma_itsestä_kansi