Henkilökohtainen valmennus, Bali ja Suomi

Olemme valmiita nostamaan kanssasi hyvinvointisi seuraavalle tasolle!

Henkilökohtaisessa valmennuksessa voit saavuttaa tavoitteesi vielä tänä vuonna. Oletko sinä seuraava onnistuja? Unelma Itsestä -henkilökohtainen valmennus tarjoaa sinulle puitteet onnistua siinä, mitä tavoittelet. Henkilökohtaisessa valmennuksessa keskitymme rakentamaan yhdessä merkityksellistä elämää. Viemme huomiomme elämän aitoihin iloihin samalla kuorien itsestämme fyysisesti kukoistavimman versiomme esiin.

Nyt on toiminnan aika! Tärkeintä, että sinulla on halu lähteä liikkeelle, saada itsestä ja elämästä nykyistä enemmän irti sekä nauttia elämästä. Me autamme sinua siinä! Lähtökohtasi valmennukseen voi olla mikä tahansa. Henkilökohtainen valmennus suunnitellaan sinun elämäntilanteesi sekä unelmiesi mukaisesti.

Henkilökohtaisessa valmennuksessa:

  • Selkeytämme sinun tavoitettasi ja motivaatiotasi sitä kohtaan.
  • Vahvistamme itsetuntoa ja aitoa onnellisuutta elämää kohtaan.
  • Käymme läpi henkilökohtaisesti ravintoa, syömistä ja luomme sinulle toimivat sekä tavoitettasi tukevat ruokailutottumukset. Suunnittelemme sinun lähtökohtaasi ja tavoitettasi tukevan liikuntasuunnitelman.
  • Seuraamme yhdessä, että toiminta tuottaa tulosta ja kuljemme oikeaan suuntaan.
  • Käymme henkilökohtaisesti läpi kehittymistä, sekä sitä mistä hyvä olo itsellä koostuu, mitkä asiat tukevat sitä ja miten voimme rakentaa hyvinvoinnista pysyvän elämäntyylin. Sinua haastetaan kasvamaan sekä kukoistamaan elämän eri osa-alueilla.
  • Saat tarvitsemaasi tietoa koskien henkistä hyvinvointia, ravintoa ja liikuntaa.

Esimerkkipaketit

Henkilökohtainen valmennus tapahtuu yleisesti nettipuheluiden välityksellä, joten voit osallistua valmennukseen paikkakunnasta riippumatta. Varaa paikkasi ottamalla yhteyttä Sini-Mariaan sinimarialimnell@gmail.com (verkkopuhelut, Tampere, Helsinki, Bali) tai Tiina Svenskiin tiinasvensk@gmail.com (verkkopuhelut, Helsinki). Seuraavassa esitellyt esimerkkipaketit antavat sinulle ajatusta siitä, mitä voimme luoda henkilökohtaisessa valmennuksessasi.

Unelma ravinto -valmennuspaketti

Kartoitamme alkuun sinun elämäsi tämän hetkisen tilanteen ravinnon ja liikunnan osalta. Saat täytettäväksesi ruokapäiväkirjan jonka jälkeen saat ruokavalioehdotuksen sopien sinun tarpeisiisi, arkeesi sekä tavoitteisiisi. Alkukartoituksen jälkeen tapaamme kaksi kertaa Online-tapaamisten muodossa:

  1. Online-tapaaminen: Käydään yhdessä läpi ruokavaliota ja juurrutetaan sitä sinun arkeesi. Keskustellaan puhtaan ravinnon kokonaisvaltaisesta merkityksestä tukemassa sinun Unelma elämää.
  1. Online-tapaaminen: Käydään yhdessä läpi ruokavaliosta nousseita kysymyksiä ja kokonaisvaltaista näkökulmaa hyvinvoinnista sinun elämässäsi.

Saat tarvitsemiasi käytännön työkaluja, uusia oivalluksia sekä iloa keittiöön ja keholle.

Valmentajana Sini-Maria Limnell

Arvo 229 €.


Unelma Läsnäolo -valmennuspaketti

3 kerran valmennus sinulle, joka haluat löytää sisäistä rauhaa ja läsnäoloa päiviisi.

Valmennuspaketti sopii myös sinulle joka olet kokenut loppuunpalamisia, olet lähellä sellaista tai haluat oppia erilaisia harjoitteita läsnäolevaan mielentilaan. Valmennuksessa tulet tietoiseksi omasta rauhan ja rentouden tilastasi. Opit säilyttämään keveän, iloisen ja rennon tilan kiireen keskellä ja omaksut keskittymistä ja hetkessä olemista elämän pyörteiden keskellä. Saat valmennuksessa konkreettisia harjoituksia, jotka johtavat sinut rauhalliseen ja keskittyneeseen mielentilaan. Valmennusten välillä tuen sinua harjoitteiden toteuttamisessa ja vastaan sinulle nousseisiin kysymyksiin.

Valmennus sisältää:

– Hengitysharjoitteita, meditaatiotekniikoita, mielikuvaharjoitteita, läsnäoloharjoitteita.

Valmentajana Sini-Maria Limnell


Tee Unelmista totta! -valmennuspaketti

3 kerran valmennus, jossa teemme unelmista totta. Tuomme esiin elinvoimaisen itsemme, asetamme merkityksellisiä tavoitteita, suunnittelemme reitin tavoitteisiin ja otamme askelia yhdessä.

Valmennuspaketti sopii sinulle jolla on suunta hukassa elämässä sekä sinulle jolla on tavoitteita sydämen päällä, mutta se viimeinen kipinä toimintaan puuttuu. Valmentajana näen kanssasi matkaa eteenpäin, tuon näkökulmia, sparraan sinusta esiin parasta versiotasi ja kannustan loputtomasti. Autan sinua luomaan unelmistasi totta! Kolmen kerran valmennuksen jaamme noin. kuukauden ajalla, jossa saamme paljon aikaiseksi. Valmennusten välillä pidämme tiivisti yhtä.

Valmennus sisältää:

– Konkreettisia työkaluja ja toimintaa sinulle, joka tahdot nyt luoda todeksi unelmasi.

Valmentajana Sini-Maria Limnell
 

Rakkaudesta elämään -valmennuspaketti

3 kerran valmennus, jossa rakastumme itseemme terveellä tapaa entisestään.

Valmennuspaketti sopii sinulle joka tahdot oppia rakastamaan sekä hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet. Valmennuspaketti sopii myös sinulle jolla on mahdollisesti haastava tausta/suhde ruokailuihin. Teemme valmennuksessa harjoituksia kokeaksemme sen ytimen jota olemme ja saat valmennusajalle tehtäviä joilla onnistut. Valmennukset jaamme noin kuukauden ajalle. Valmennusten välillä pidämme tiivisti yhtä. Kuukaudessa muutamme elämäämme ja kokemusta itsestämme! Valmentajana autan sinua integroimaan syvempää kokemustasi itsestäsi elämän eri osa-alueille. Tulet nähdyksi ja kuulluksi sellaisena kuin olet ja sellaisena kuin tahdot olla.

Valmennus sisältää:

– Opit valmentajan johdolla näkemään oman kauneutesi ja upeutesi. Opit rakastamaan sinun kehoasi, sieluasi ja elämääsi kokonaisvaltaisesti.

Valmentajana Sini-Maria Limnell


3 kerran valmennuspakettien arvo 270 €.