Henkilökohtainen valmennus, Bali ja Suomi

 

Osallistu henkilökohtaiseen valmennukseen Balilla Marraskuussa 2018 ja Joulukuussa Suomessa!

Olemme valmiita nostamaan kanssasi hyvinvointisi seuraavalle tasolle, oletko sinä?

Haluatko löytää totuutesi ja rajattomat kykysi?  Murretaan esteet yhdessä ja toteutetaan sinun Unelmat toteen totuuden nimissä!

Yhteyden otot: Sini-Maria sinimarialimnell@gmail.com  (Verkkopuhelut,Tampere,Helsinki,Bali

Henkilökohtaisessa valmennuksessa sinä voit saavuttaa tavoitteesi vielä tänä vuonna. Oletko sinä seuraava onnistuja? Unelma Itsestä henkilökohtainen valmennus tarjoaa sinulle puitteet onnistua siinä, mitä tavoittelet. Henkilökohtaisessa valmennuksessa keskitymme rakentamaan yhdessä merkityksellistä elämää. Viemme huomiomme elämän aitoihin iloihin samalla kuorien itsestämme fyysisesti kukoistavimman versiomme esiin.

Nyt on toiminnan aika! Tärkeintä, että sinulla on halu lähteä liikkeelle, saada itsestä ja elämästä nykyistä enemmän irti sekä nauttia elämästä. Me autamme sinua siinä! Lähtökohtasi valmennukseen voi olla mikä tahansa. Henkilökohtainen valmennus suunnitellaan sinun elämäntilanteesi sekä unelmiesi mukaisesti.

Esimerkkipaketit henkilökohtaiseen valmennukseen, paketit antavat sinulle ajatusta mitä esimerkiksi voimme luoda henkilökohtaisessa valmennuksessa.

Unelma ravinto -valmennuspaketti

Kartoitamme  alkuun sinun elämäsi tämän hetkisen tilanteen ravinnon ja liikunnan osalta. Saat täytettäväksesi ruokapäiväkirjan jonka jälkeen saat ruokavalioehdotuksen sopien sinun tarpeisiisi, arkeesi sekä tavoitteisiisi. Alkukartoituksen jälkeen tapaamme kaksi kertaa Online -tapaamisten muodossa:

  1. Online -tapaaminen Käydään yhdessä läpi ruokavaliota ja juurrutetaan sitä sinun arkeesi. Keskustellaan puhtaan ravinnon kokonaisvaltaisesta merkityksestä tukemassa sinun Unelma elämää.
  1. Online -tapaaminen Käydään yhdessä läpi ruokavaliosta nousseita kysymyksiä ja kokonaisvaltaista näkökulmaa hyvinvoinnista sinun elämässäsi.

Saat tarvitsemiasi käytännön työkaluja, uusia oivalluksia sekä iloa keittiöön ja keholle.

Valmentajana Sini-Maria Limnell

Arvo 229 e

Unelma Läsnäolo -valmennuspaketti

3 kerran -valmennus on sinulle, joka haluat löytää sisäistä rauhaa ja läsnäoloa päiviisi.

Valmennuspaketti sopii myös sinulle joka olet kokenut loppuunpalamisia, olet lähellä sellaista tai haluat oppia erilaisia harjoitteita läsnäolevaan mielentilaan. Valmennuksessa tulet tietoiseksi omasta rauhan ja rentouden tilastasi. Opit säilyttämään keveän, iloisen ja rennon tilan kiireen keskellä ja omaksut keskittymistä ja hetkessä olemista elämän pyörteiden keskellä. Saat valmennuksessa konkreettisia harjoituksia, jotka johtavat sinut rauhalliseen ja keskittyneeseen mielentilaan. Valmennusten välillä tuen sinua harjoitteiden toteuttamisessa ja vastaan sinulle nousseisiin kysymyksiin.

Valmennus sisältää:

– Hengitysharjoitteita, meditaatiotekniikoita, mielikuvaharjoitteita, läsnäoloharjoitteita

Valmentajana Sini-Maria Limnell

Tee Unelmista totta! -valmennuspaketti

3 kerran valmennus, jossa teemme unelmista totta. Tuomme esiin elinvoimaisen itsemme, asetamme merkityksellisiä tavoitteita, suunnittelemme reitin tavoitteisiin ja otamme askelia yhdessä.

Valmennuspaketti sopii sinulle jolla on suunta hukassa elämässä sekä sinulle jolla on tavoitteita sydämen päällä, mutta se viimeinen kipinä toimintaan puuttuu. Valmentajana näen kanssasi matkaa eteenpäin, tuon näkökulmia, sparraan sinusta esiin parasta versiotasi ja kannustan loputtomasti. Autan sinua luomaan unelmistasi totta! Kolmen kerran valmennuksen jaamme noin. kuukauden ajalla, jossa saamme paljon aikaiseksi. Valmennusten välillä pidämme tiivisti yhtä.

Valmennus sisältää:

– Konkreettisia työkaluja ja toimintaa sinulle joka tahdot nyt luoda todeksi unelmasi

Valmentajana Sini-Maria Limnell

Rakkaudesta elämään -valmennuspaketti

3 kerran valmennus, jossa rakastumme itseemme terveellä tapaa entisestään.

Valmennuspaketti sopii sinulle joka tahdot oppia rakastamaan sekä hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet. Valmennuspaketti sopii myös sinulle jolla on mahdollisesti haastava tausta/suhde ruokailuihin. Teemme valmennuksessa harjoituksia kokeaksemme sen ytimen jota olemme ja saat valmennusajalle tehtäviä joilla onnistut. Valmennukset jaamme noin kuukauden ajalle. Valmennusten välillä pidämme tiivisti yhtä. Kuukaudessa muutamme elämäämme ja kokemusta itsestämme! Valmentajana autan sinua integroimaan syvempää kokemustasi itsestäsi elämän eri osa-alueille. Tulet nähdyksi ja kuulluksi sellaisena kuin olet ja sellaisena kuin tahdot olla.

Valmennus sisältää:

– Opit valmentajan johdolla näkemään oman kauneutesi ja upeutesi. Opit rakastamaan sinun kehoasi, sieluasi ja elämääsi kokonaisvaltaisesti.

Valmentajana Sini-Maria Limnell

3 kerran valmennuspakettien arvo on 270 e

Henkilökohtaisessa valmennuksessa

  • Selkeytämme sinun tavoitettasi ja motivaatiotasi sitä kohtaan.
  • Vahvistamme itsetuntoa ja aitoa onnellisuutta elämää kohtaan.
  • Käymme läpi henkilökohtaisesti ravintoa, syömistä ja luomme sinulle toimivat sekä tavoitettasi tukevat ruokailutottumukset. Suunnittelemme sinun lähtökohtaasi ja tavoitettasi tukevan liikuntasuunnitelman.
  • Seuraamme yhdessä, että toiminta tuottaa tulosta ja kuljemme oikeaan suuntaan.
  • Käymme henkilökohtaisesti läpi kehittymistä, sekä sitä mistä hyvä olo itsellä koostuu, mitkä asiat tukevat sitä ja miten voimme rakentaa hyvinvoinnista pysyvän elämäntyylin. Sinua haastetaan kasvamaan sekä kukoistamaan elämän eri osa-alueilla.
  • Saat tarvitsemaasi tietoa koskien henkistä hyvinvointia, ravintoa ja liikuntaa.

Osallistu henkilökohtaiseen valmennukseen

Olemme valmiita nostamaan kanssasi hyvinvointisi seuraavalle tasolle, oletko sinä?

Henkilökohtainen valmennus tapahtuu yleisesti nettipuheluiden välityksellä, joten voit osallistua valmennukseen paikkakunnasta riippumatta. Varaa paikkasi ottamalla yhteyttä valmentajaasi jo tänään! Vastaamme sinulle pian.

Sini-Maria: sinimarialimnell@gmail.com  (Verkkopuhelut,Tampere,Helsinki,Bali)

Tiina Svensk: tiinasvensk@gmail.com (Verkkopuhelut, Helsinki)

Tervetuloa valmennukseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *