Henkilökohtainen valmennus, Suomi

matkavinkit_gili_2

Olemme valmiita nostamaan kanssasi hyvinvointisi seuraavalle tasolle!

Henkilökohtaisessa valmennuksessa voit saavuttaa tavoitteesi vielä tänä vuonna. Oletko sinä seuraava onnistuja? Unelma Itsestä -henkilökohtainen valmennus tarjoaa sinulle puitteet onnistua siinä, mitä tavoittelet. Henkilökohtaisessa valmennuksessa keskitymme rakentamaan yhdessä merkityksellistä elämää. Viemme huomiomme elämän aitoihin iloihin samalla kuorien itsestämme fyysisesti kukoistavimman versiomme esiin.

Nyt on toiminnan aika! Tärkeintä, että sinulla on halu lähteä liikkeelle, saada itsestä ja elämästä nykyistä enemmän irti sekä nauttia elämästä. Me autamme sinua siinä! Lähtökohtasi valmennukseen voi olla mikä tahansa. Henkilökohtainen valmennus suunnitellaan sinun elämäntilanteesi sekä unelmiesi mukaisesti.

Henkilökohtaisessa valmennuksessa:

  • Selkeytämme sinun tavoitettasi ja motivaatiotasi sitä kohtaan.
  • Vahvistamme itsetuntoa ja aitoa onnellisuutta elämää kohtaan.
  • Käymme läpi henkilökohtaisesti ravintoa, syömistä ja luomme sinulle toimivat sekä tavoitettasi tukevat ruokailutottumukset. Suunnittelemme sinun lähtökohtaasi ja tavoitettasi tukevan liikuntasuunnitelman.
  • Seuraamme yhdessä, että toiminta tuottaa tulosta ja kuljemme oikeaan suuntaan.
  • Käymme henkilökohtaisesti läpi kehittymistä, sekä sitä mistä hyvä olo itsellä koostuu, mitkä asiat tukevat sitä ja miten voimme rakentaa hyvinvoinnista pysyvän elämäntyylin. Sinua haastetaan kasvamaan sekä kukoistamaan elämän eri osa-alueilla.
  • Saat tarvitsemaasi tietoa koskien henkistä hyvinvointia, ravintoa ja liikuntaa.

Esimerkkipaketit

Henkilökohtainen valmennus tapahtuu yleisesti nettipuheluiden ja/tai live tapaamisten välityksellä, joten voit osallistua valmennukseen paikkakunnasta riippumatta. Seuraavassa esitellyt esimerkkipaketit antavat sinulle ajatusta siitä, mitä voimme luoda valmennuksessasi.
 

Varaa paikkasi henkilökohtaiseen valmennukseen ottamalla yhteyttä Sini-Mariaan sinimarialimnell@gmail.com (verkkopuhelut, Tampere, Helsinki).

Valmentaja Sini-Marian henkilökohtaiset Intensiivi Unelma Itsestä toteen-valmennukset sisältää sinulle räätälöidyn sisällön:

Ilmainen 30min suunnittelu video puhelu, jossa yhdessä suunnittelemme valmennus pituuden ja tarpeet.

Esimerkki sisältö:

1.Viikko

Kartoitus ja esitehtävät sähköpostitse. 

Valmentaja Sini-Maria luo harjoitteet, rutiinit ja ruokavalion kartoituksen pohjalta.

2.Viikko

Valmennuksellinen videopuhelu (n. 1,5h), jossa laitetaan käytäntöön harjoitteet. Valmennettava sitoutuu harjoitteisiin.

3.Viikko

Yksilöllisesti juuri sinulle luotu live valmennuspäivä (n.5h).

4.Viikko

Valmennuksellinen videopuhelu (n. 1,5h), jossa integroidaan valmennuksessa opittua ja toteutetaan selkeä jatkosuunnitelma.  

Koko valmennuksen ajan sinulla on Sini-Marian tuki ja kannustus.

Valmennuksen hinta koostuu videopuheluista ja valmennuspäivästä, kaikki tuki ja kannustus tulee sydämen lahjana pyyteettömällä rakkaudella, viisaudella ja runsaudella.

Tämän esimerkki valmennus kokonaisuuden  arvo 598€

 

Unelma ravinto -valmennuspaketti (arvo 229 €)

Kartoitamme alkuun sinun elämäsi tämän hetkisen tilanteen ravinnon ja liikunnan osalta. Saat täytettäväksesi ruokapäiväkirjan, jonka jälkeen saat ruokavalioehdotuksen sopien sinun tarpeisiisi, arkeesi sekä tavoitteisiisi. Alkukartoituksen jälkeen tapaamme kaksi kertaa Online-tapaamisten muodossa:

    1. Online-tapaaminen: Käydään yhdessä läpi ruokavaliota ja juurrutetaan sitä sinun arkeesi. Keskustellaan puhtaan ravinnon kokonaisvaltaisesta merkityksestä tukemassa sinun Unelma elämää.
    1. Online-tapaaminen: Käydään yhdessä läpi ruokavaliosta nousseita kysymyksiä ja kokonaisvaltaista näkökulmaa hyvinvoinnista sinun elämässäsi.

Valmennus sisältää:

– Saat tarvitsemiasi käytännön työkaluja, uusia oivalluksia sekä iloa keittiöön ja keholle.

Valmentajana Sini-Maria Limnell


Unelma Läsnäolo -valmennuspaketti (arvo 270 €)

3 kerran valmennus sinulle, joka haluat löytää sisäistä rauhaa ja läsnäoloa päiviisi.

Valmennuspaketti sopii myös sinulle joka olet kokenut loppuunpalamisia, olet lähellä sellaista tai haluat oppia erilaisia harjoitteita läsnäolevaan mielentilaan. Valmennuksessa tulet tietoiseksi omasta rauhan ja rentouden tilastasi. Opit säilyttämään keveän, iloisen ja rennon tilan kiireen keskellä ja omaksut keskittymistä ja hetkessä olemista elämän pyörteiden keskellä. Saat valmennuksessa konkreettisia harjoituksia, jotka johtavat sinut rauhalliseen ja keskittyneeseen mielentilaan. Valmennusten välillä tuen sinua harjoitteiden toteuttamisessa ja vastaan sinulle nousseisiin kysymyksiin.

Valmennus sisältää:

– Hengitysharjoitteita, meditaatiotekniikoita, mielikuvaharjoitteita, läsnäoloharjoitteita.

Valmentajana Sini-Maria Limnell


Tee Unelmista totta! -valmennuspaketti (arvo 270 €)

3 kerran valmennus, jossa teemme unelmista totta. Tuomme esiin elinvoimaisen itsemme, asetamme merkityksellisiä tavoitteita, suunnittelemme reitin tavoitteisiin ja otamme askelia yhdessä.

Valmennuspaketti sopii sinulle jolla on suunta hukassa elämässä sekä sinulle jolla on tavoitteita sydämen päällä, mutta se viimeinen kipinä toimintaan puuttuu. Valmentajana näen kanssasi matkaa eteenpäin, tuon näkökulmia, sparraan sinusta esiin parasta versiotasi ja kannustan loputtomasti. Autan sinua luomaan unelmistasi totta! Kolmen kerran valmennuksen jaamme noin. kuukauden ajalla, jossa saamme paljon aikaiseksi. Valmennusten välillä pidämme tiivisti yhtä.

Valmennus sisältää:

– Konkreettisia työkaluja ja toimintaa sinulle, joka tahdot nyt luoda todeksi unelmasi.

Valmentajana Sini-Maria Limnell
 

Rakkaudesta elämään -valmennuspaketti (arvo 270 €)

3 kerran valmennus, jossa rakastumme itseemme terveellä tapaa entisestään.

Valmennuspaketti sopii sinulle joka tahdot oppia rakastamaan sekä hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet. Valmennuspaketti sopii myös sinulle jolla on mahdollisesti haastava tausta/suhde ruokailuihin. Teemme valmennuksessa harjoituksia kokeaksemme sen ytimen jota olemme ja saat valmennusajalle tehtäviä joilla onnistut. Valmennukset jaamme noin kuukauden ajalle. Valmennusten välillä pidämme tiivisti yhtä. Kuukaudessa muutamme elämäämme ja kokemusta itsestämme! Valmentajana autan sinua integroimaan syvempää kokemustasi itsestäsi elämän eri osa-alueille. Tulet nähdyksi ja kuulluksi sellaisena kuin olet ja sellaisena kuin tahdot olla.

Valmennus sisältää:

– Opit valmentajan johdolla näkemään oman kauneutesi ja upeutesi. Opit rakastamaan sinun kehoasi, sieluasi ja elämääsi kokonaisvaltaisesti.

Valmentajana Sini-Maria Limnell


Intensiivi Unelma Itsestä toteen -valmennus (arvo 598 €)

Oletko valmis kohtaamaan sinun itsesi luomat esteet ja ylittämään ne valmentaja Sini-Marian kannustuksen ja tuen avulla? Sinä olet jo kokoNAINEN nainen ja minä valmentajana näytän sen sinulle. Yhdessä valmennuksen aikana luomme harjoitteet, rutiinit ja ravintosuunnitelman, joka tukee sinua astumaan omaan voimaasi ja pysymään voimassasi, toteuttamaan toteen arjessa sinun Unelma Itseäsi ja luomaan toteen Unelma elämääsi. Nyt ei ole enää tilaa jättää mitään varjoihin, tuodaan valoon ja näkyväksi kaikki, mitä sinun persoonasi vielä kantaa ja mistä se pitää kiinni. Vapaus tulee sinulle, kun otat vastuun itsestäsi ja siitä, kun seisot omassa voimassasi täysin itsesi hyväksyen ja rakastaen.
 
1. viikko: Kartoitus ja esitehtävät sähköpostitse. Valmentaja luo harjoitteet, rutiinit ja ruokavalion kartoituksen pohjalta.
2. viikko:
Valmennuksellinen videopuhelu (n. 1,5h), jossa laitetaan käytäntöön harjoitteet. Valmennettava sitoutuu harjoitteisiin.
3. viikko:
Yksilöllisesti juuri sinulle luotu valmennuspäivä Kangasalla, Villa Kataja tai muu sovittu paikka (n. 5h).
4. viikko:
Valmennuksellinen videopuhelu (n. 1,5h), jossa integroidaan valmennuksessa opittua ja toteutetaan selkeä jatkosuunnitelma.
 

Valmennus sisältää:

– Valmennuksen hinta koostuu videopuheluista ja valmennuspäivästä, kaikki tuki ja kannustus tulee sydämen lahjana pyyteettömällä rakkaudella, viisaudella ja runsaudella.

Valmentajana Sini-Maria Limnell