Unelma Itsestä -valmennukset

kokonaisvaltainen-hyvinvointi
kokonaisvaltainen-hyvinvointi


Unelma Itsestä -valmennukset vievät sinut itsesi ytimeen

Unelma Itsestä -valmennukset auttavat sinua saavuttamaan yksilöllisen tavoitteesi liikunnan, ravinnon ja mielen hyvinvoinnin suhteen. Unelma Itsestä on ainutlaatuinen valmennusohjelma Suomessa. Valmennuksessa otamme huomioon yksilön ja yksilön hyvinvoinnin jatkumona sekä kokonaisvaltaisena pohjana elämälle. Hyvinvointi on luonnollinen olotila ja myös jokaisen saavutettavissa. Hyvinvointia ja hyvää oloa lähestytään valmennuksessa kokonaisvaltaisesti terveellisistä arvoista sekä yksilöä kunnioittavasta näkökulmasta.

Valmennuksissa keskitytään löytämään ne keinot, joilla saat liikunnasta intohimon ja syömisestä terveellisen elämäntavan. Lisäksi Unelma Itsestä -valmennuksissa löydät rohkeuden toteuttaa omia unelmiasi sekä loistaa elämässäsi. Teemme yhdessä unelmasi mahdolliseksi. Kaikki on mahdollista. Nyt on sinun aikasi elää täyttä elämää ja enemmän!

Kenelle Unelma Itsestä -verkkovalmennukset sopivat?

Valmennukset sopivat ja on tarkoitettu ikää katsomatta naisille, jotka eivät halua tyytyä elämässään vähempään, kuin mitä elämä parhaimmillaan voisi olla. Mikäli tahdot voida paremmin ja nostaa säteilysi seuraavalle tasolle, tervetuloa mukaan! Unelma Itsestä -valmennuksiin on osallistunut muun muassa laulaja Saara Aalto.

Unelma Itsestä -valmennukset on ensisijaisesti tarkoitettu täysi-ikäisille naisille. Mikäli olet kuitenkin iältäsi alle 18-vuotias ja tahdot mukaan valmennuksiin, ota ystävällisesti ensin henkilökohtaisesti yhteyttä keneen tahansa Unelma Itsestä -valmentajaan.

Aloita Unelma Itsestä -verkkovalmennus jo tänään, tai jos kaipaat vieläkin yksilöllisempää valmennusta, aloita henkilökohtainen yksilövalmennus. Muistathan, että miettiminen ei vie sinua eteenpäin ja tavoitteisiisi, vaan TOIMINTA! Paras tapa päästä haluttuun olotilaan on varmistaa oma paikka valmennuksessa nyt. Nähdään siis valmennuksessa!

Millainen valmennus sopii sinulle parhaiten juuri nyt?  

Tutustu valmennuksiin tarkemmin ja klikkaa itsesi verkkokauppaamme, josta löydät valmennusten ohella myös itsenäiseen valmennukseen sopivia tuotteita, kuten Unelma Vuosi -valmennuskirjan. Lisäksi Unelma Itsestä -tiimi tuo verkkokauppaan ulottuvillesi huolella valikoituja tuotteita, jotka auttavat sinua lisäämään hyvinvointia edistäviä valintoja joka päivä.

Comments are closed.