Unelma Itsestä uudistuu ja kasvaa!

Unelmat on tehty elettäviksi! Unelma Itsestä on syntynyt siitä unelmasta, että jokaisella naisella on mahdollisuus saada tarvitsema tieto, tuki sekä työkalut elää kaikin tavoin kukoistavaa ja elinvoimaista omaa unelma elämää. Kuluneet vuodet ovat kertoneet, kuinka tälle viestille on kysyntä ja kuinka Unelma Itsestä valmennusohjelmat ovat vastanneet tarpeeseen silloin, kun yksilö tahtoo kasvaa omassa aidossa potentiaalissaan.

Unelma on, että viesti jota valmennusohjelmat ovat kantaneet tavoittaisivat jokaisen naisen Suomessa. Kun koemme olomme täysin tasavertaisena jokaisen sisaremme kanssa ja meillä on hyvinvointiamme edesauttavat työkalut osana arkeamme, ei jää muuta kuin tilaa unelmille tulla toteen.

Unelma Itsestä Online -valmennusohjelmat jatkavat totuttua kulkuaan. Seuraava ohjelma starttaa heti kesän jälkeen ja ilmoittautuminen sinne on käynnissä.

Uutuutena mukaan tänä vuonna tulevat uudet valmentajat. Tänään Unelma Itsestä valmentajana aloittaa Sini-Maria Limnell Tampereelta. Sini allekirjoittaa Unelma Itsestä sanoman ja omaa koulutuksen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Voit tutustua Siniin hieman lisää ”Unelma Itsestä valmentajat” -sivun takaa sekä myöhemmin Blogin puolella, jossa Sini on aktiivisena. Unelma Itsestä henkilökohtaiset valmennukset ovat siis nyt saatavilla.

Tulevaisuudessa Unelma Itsestä tulee luomaan tiiminä lyhyempiä valmennusohjelmia. Haavena on löytää ympäri Suomen valmentajia, jotka voivat olla sinun tukenasi siellä missä sinä olet.

Kaikki tämä tarkoittaa sinulle lisää inspiraatiota, lisää tietoa, lisää aitoutta, lisää elinvoimaa, lisää läsnäoloa ja lisää onnea Unelma Itsestä kanavan kautta, joka tulee kasvun myötä nostamaan enemmän päätään mm. sosiaalisissa median kanavissa.

Onnea siis meille kaikille!

Luodaan hetkestä sellainen, että siinä voisi viettää ikuisuuden,

Tuuli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *