Unelma Itsestä-tiimi kasvaa

valmentaja-suvi-sainio-kuntosalilla

Tervetuloa Suvi!

Unelma Itsestä-tiimin uusin valmentaja Suvi Sainio aloittaa valmentajatiimissä. Sydämellisesti tervetuloa Suvin henkilökohtaiseen valmennukseen. Voit tavata Suvin myös syksyn nettivalmennusryhmässä. Lue tästä Suvin esittely itsestään:

Hei ihanaiset! <3 Olen uusi Unelma Itsestä-valmentaja ja olen täällä toteuttamassa yhtä omaa unelmaani – kuinkas muutenkaan! Olen aivan mielettömän kiitollinen mahdollisuudesta joka avautui minulle valmentajana tässä tiimissä. Toivon pääseväni tutustumaan syyskuussa alkavan online-valmennuksen kautta myös mahdollisimman moneen teistä ihanista lukijoista. <3 I can´t wait it !! (Tästä muuten pääset mukaan seuraavaan Unelma Itsestä Online-nettivalmennukseen).

 

Taustastani

Koulutukseltani olen auktorisoitu personal trainer, hyvinvointivalmentaja ja ravintovalmentaja. Perheeseeni kuuluu puoliso ja taaperoikäinen energia-rakkauspakkaus, eikä sovi unohtaa mainita seniorikissaamme Lakua. Olen varsin tavallisen viisihenkisen perheen tytär, kouluttautunut yliopistossa ja tehnyt niin myynti-, toimisto- kuin esimiestyötäkin.

Liikunta, terveellinen ruokavalio tai esiintyminen eivät todellakaan ole olleet minulle itsestään selvyyksiä aina. Lapsena olin ennemminkin ujo, enkä kokenut olevani erityisen lahjakas liikkumaan. Liikunnan ja terveellisen ruokavalion hyödyt onneksi huomasin omassa kehossani jo varsin nuoressa iässä ja sillä tiellä olen edennyt, ja etenen yhä edelleen. Se tie on vienyt minua niin ryhmäliikunnanohjaajaksi, personal traineriksi ja ensimmäisen lapseni saannin jälkeen synnytyksestä palautumisen jälkeen aina fitness-kisoihin saakka. Tiedonjano, halu auttaa ja rohkaista muita sekä rikkoa omia rajojani on valtava.

 

Uskallus unelmoida ei ole ollut itsestäänselvyys

Omassa mielessäni on ollut varsin paljon rajoitteita siitä, mihin kuvittelin pystyväni. ”Eihän nyt minusta ole tähän kouluun, tähän työhön, valmentajaksi, saati ikinä ainakaan fitness lavalle jne…” Jossain vaiheessa elämässäni tapahtui kuitenkin käännekohta, jolloin ensinnäkin aloin kuuntelemaan sisäistä ääntäni kysyen, mitä oikeasti haluan olla ja tehdä. Ensin piti tunnustaa ja kohdata nämä epävarmuudet rehellisesti, mikä vaati pysähtymistä kuuntelemaan omaa sydäntä. Seuraava askel oli kokeilla, että josko sittenkin? Mitä sitten, jos en onnistukaan? Menetänkö jotain vai olenko kokemusta rikkaampi ja kenties oppinut jotain? Yksi haave kerrallaan ja yksi askel kerrallaan, siitä lähtöpisteestä missä silloin olin.

Isot unelmat vaativat monesti rohkenemista mennä mukavuusalueen ulkopuolelle. Niiden eteen vaaditaan joskus kovaakin työtä, mutta kun teet työtä sydämestäsi, teet sen mielelläsi ja maaliin pääseminen palkitsee joka kerta. Onneksi unelmointi ei lopu koskaan, vaan aina on tilaa uusille haaveille ja tavoitteille. Kaikki on mahdollista, kun vain uskot niin! Lähde mukaan elämään omaa unelmaelämääsi Unelma Itsestä Online-valmennukseen, jossa me valmentajat olemme tukenasi. Tehdään yhdessä tavoitteistasi totta.
Innostavin terveisin,

Suvi
Unelma Itsestä-valmentaja, Personal trainer, kuntosalivalmentaja, ravintovalmentaja ja hyvinvointivalmentaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *