Unelma itsestä-tapaaminen -Jenna

Heipparallaa te kaikki upeat!
Meillä oli lauantaina todella upea ja voimaannuttava tapaaminen upeiden naisten kanssa Unelma itsestä-porukan kanssa Tampereella. Tunnelma tapaamisessa oli lämmin, energinen, aito ja todella motivoiva! Pohdimme yhdessä hyvinvointia niin henkiseltä ja fyysiseltäkin näkökannalta. Koin tapaamisessa monia ahaa-elämyksiä ja haluaisinkin jakaa niitä rehellisesti tässä ja nyt.
Ehkä suurin oivallus minulle oli se, miten kehomme kuulee kaikki ajatuksemme ja puheemme. Olen itse todella usein verrannut itseäni toisiin ja samalla lannistunut; aina toiset ovat olleet minua kauniimpia, laihempia, menestyneempiä, varakkaampia, hauskempia ja osaavampia. Olen vuodesta toiseen puhunut itselleni aina negaation kautta ja nyt oivalsin, miten tällainen kielteinen suhtautuminen itseensä syö energiaa, elämäniloa ja tyytyväisyyttä. Puhuimme tapaamisessa ns. peiliharjoituksesta, jossa tarkoituksena on puhua joka päivä kauniisti peilikuvallensa. Myönnän, että ajatus tästä tuntui aluksi naurettavalta ja teennäiseltä, mutta jälleen kerran jouduin myöntämään tappioni omille luuloilleni koska huomasin, miten tämä harjoitus toimii! Harjoituksen tarkoitus ei ole ruokkia itsessään epätervettä itsekkyyttä vaan olla realisti omia vahvuuksiaan kohtaan ja olla vähättelemättä niitä. Kuulostaako tämä teidän mielestänne järkevältä? Oma kokemukseno harjoituksen toteuttamisesta on tuonut minulle iloa, tyytyväisyyttä ja uskoa itseeni!
Toinen oivallus minulle oli ns.omenaharjoitus. Jokaiselle tarjottiin omena ja ennen kuin aloimme syödä sitä valmentajamme Tuuli alusti syömistämme. Hän tähdensi sitä, miten jokainen suupala on yhtä kuin energiaa ja miten meidän tulee tuntea mitä hyvää nauttimamme ruoka saa meissä aikaan. Harjoitus kolahti minuun ja lujaa ja oivalsin että minun ei ole PAKKO syödä terveellisesti vaan SAAN syödä koska se tekee kropalleni ja mielelleni hyvää.
Kolmas mieleeni jäänyt asia oli kilpailun karttaminen muiden kanssa. Aina joku on meistä jollain tavalla edellä oli sitten kyse elämäntaparemontista tai vaikkapa hiusten kasvatuksesta. Mutta miksi emme voisi kilpailla itsemme kanssa sen sijaan että haluaisimme näyttää jatkuvasti osaamistamme muille? Mielestäni kilpailu synnyttää kateutta ja kateus taas saa aikaan huonoa energiaa. Voisimmeko siis verrata onnistumisiamme aiempiin onnistumisiimme ja huomata sitä kautta edistyvämme elämämme monella saralla?
Olen valtavan kiitollinen tästä valmennuksesta jossa saan olla mukana. Koen elämän lahjan arvokkaana ja kunnioituksesta sitä ja itseäni kohtaan tahdon tehdä edelleen kaikkeni, jotta voisin voida mahdollismman hyvin. Kiitos tästä valmennuksesta, sen tuomasta rakkaudesta ja tuesta ja hyvinvoinnista. ♥
Rutistuksin, Jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *