Unelma Itsestä, mitä unelma itsestä voi olla?

Tahdon fiilistellä ja miettiä, mitä on Unelma Itsestä. Mitä ihmettä se voi tarkoittaa? Mitä se tarkoittaa minulle ja mitä se on minulle antanut? Voin kirjoittaa vain omasta näkökulmastani ja omasta Unelma Itsestä matkastani.

Ihmettelen ja avaan sydäntäni sekä tuon esiin omia tuntemuksiani siitä, mitä Unelma Itsestä -valmennus on antanut minulle valmentajana ja mitä se voi mahdollisesti antaa sinulle.

Matka jota olen kulkenut Unelma Itsestä valmentajana on avannut minulle niin paljon, että kirjoitus kykyni ei pysy mukana yrittäessäni tuoda esiin sen kokemuksen parhaani mukaisesti.

Koen olevani osana isoa upeaa yhteisöä, naisia jotka haluavatt parasta itselleen sekä jakavat ja auttavat toisiaan sydämestään. Jokainen tässä upeassa naisten omassa yhteisössä antaa omasta elämän kokemuksestaan palasen tukeakseen toisiaan ja ymmärtääkseen toista juuri siinä elämän tilanteessa missä jokainen sillä hetkellä on. Tässä poppoossa kaikki ovat tasavertaisia ja kaikki antavat oppimaansa sekä kokemaansa yhteiseen hyvään. Jokainen nainen on uniikki, kaunis, täydellinen oma itsensä ja kokee yhteistä matkaa oman elämänsä hetkestä käsin samlla tullen hyväksytyksi juuri sellaisena kuin on.

Minä Sini-Maria ja Tuuli valmentajina tulemme valmennukseen omana itsenämme niillä elämämme opeilla mitä meillä on. Annamme kaikkemme sydämemme viisaudesta käsin tukeaksemme sinua sinun matkallasi kohti sinun Unelmaa Itsestäsi. Tarjoamme työkaluja joilla itse olemme kokeneet olevan rakentavan sekä rakkaudellisen kehityksen omaavan voiman elämään.

Olen saanut suunnattomasti iloa, rakkautta, oivalluksia ja inspiraatiota elämääni. Olen tuntenut suurta voimaa ja tukea muilta naisilta olla oma itseni ja ymmärtänyt, että täällä on paljon samanhenkisiä upeita naisia tukemassa ja kulkemassa matkaa kohti Unelmaa käsikädessä.

Jokainen kuljemme oman matkamme kohti Unelmaa Itseämme, mutta ryhmän tuen ja hyväksynnän voimalla se vaan on helpompaa ja huomattavasti hauskempaa!

Yhdessä on kevyempää ja hauskempaa kohdata omia elämän pikku esteitä ja käsikädessä hypätä niiden yli ilolla!
Koko sydämestäni olen kiitollinen, että luet tämän ja olet mukana meidän upeiden naisten joukossa! Syyskuussa alkava valmennus tulee olemaan parasta meille! En malttaa odottaa! Olethan sinäkin mukana?

Rakkaudella, Sini-Maria

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *