Unelmanaisten retriitit Balilla

(8 tuotearviota)

2 333,00 

Unelmanaisten retriitit Balilla (Ajankohta tulossa)

Ubud, Unescon maailmanperintökohde

Les waterfall, luonnonsuojelualue, Vesiputous laakso viidakossa, Pohjois-Bali

Merenranta Pohjois-Bali, Tejakula

Tervetuloa paratiisiin!

2 yötä Ubud , Swasti Eco cottage, jaettu majoitus upeassa retriitti kohteessa.

Kulttuuria, joogaa, vapaata tanssia ja workshoppeja.

Lähdevesitemppelin siunaus, Tirta Empul

Sound Healing, Pyramids of Chi

3 yötä Les waterfalls, viidakko, vesiputouslaakso, oma huone paritalovillasta. Sinulla on käytössäsi pyhää lähdevettä ja lähdevesisuihku.

Hiljentymistä, elämyksiä luonnossa, vesiputous, viidakko, vuoristo. Joogaa, vapaata tanssia ja workshoppeja.

Elämyksellinen päivä viidakossa Tuuli Kaunisluonnon johdattamana.

Ravintorikkaan parantavan ruuan workshop Lyn Nicholsin (the Recipe kirjan kirjoittajan) johdattamana.

Iltanuotiota tähtitaivaan alla viidakossa.

(Mahdollisuus 1-3 päivän vesi- tai mehupaastoon)

2 yötä merenranta Tejakula, Poinciana Resort oma huone  

Merenrannalla harjoituksia, kulttuuria, joogaa, vapaata tanssia ja workshoppeja.

Rentoutumista, uusien Unelmien luontia toteen, täydenkuun seremonia ja naistenpiirejä.

Täydenkuun seremonia

Mahdollisuus balilaisiin hoitoihin ja hierontoihin. (omakustanteinen, hoidot 10-20€)

Päivärutiinien rakenne: (poikkeuksia päivinä jolloin vaihdamme kohdetta saarella)

7–8 Päivän aloitusrinki, läsnäoloharjoitus, meditaatio tai jooga
8–9 Aamupala
10–12 Kulttuuria / Aktiivinen meditaatio liike / Workshop
12–13 Lounas
Omaa aikaa / Harjoite
17–18 Illallinen
18–19 Päivän päätösrinki
20–21 Hiljaisuus alkaa

Lue täysi kuvaus retriitistä täältä.

Ruokailut:

Paikallista, maailman kuulua mehukasta, tuoretta, raikasta sekä herkullista kasvisruokaa.

Aamiainen, päivällinen sekä lounas.

(Mahdollisuus 1-3 päivän puhdistavaan sekä uudistavaan vesi- tai mehu paastoon viidakossa.)

Tämä retriittipaketti ei sisällä:

Lentoja tai matkavakuutusta. Kuljetuksia retriitin aloitus kohteeseen Ubudiin tai lopetus kohteesta Tejakulasta pois. Yhteiskuljetuksia järjestetään ehdottomasti lentokentältä ja lentokentälle, kun saamme ryhmän lentotiedot ja toiveet.

Lentoja Balille saa n.400-500€ hinnalla, autamme mielellämme löytämään hyvät lennot sinulle.

(passi oltava voimassa 6kk saapumisesta+turistiviisumi, joka voidaan hankkia saapuessa kentältä)

Retriitti on hyvin elämyksellinen ja haluamme pitää ryhmän pienenä, jotta voimme kokea yhdessä upeaa aikaa Balilla. Ryhmämme koko on max. 7 retriittiläistä. Haluamme tarjota mahdollisimman autenttisen, henkilökohtaisen ja onnistuneen elämyksen.

Sijoitus:

7 yötä, täysylläpidolla, kaikki retket, ohjelma ja workshopit.

(Aloitus päivänä vain illallinen ja lopetus päivänä vain aamiainen)

Normaali hinta 2333€/ hlö

Upea retriittikohteemme Ubudissa: Swasti Eco cottages

Les waterfall, luonnonsuojelualue, Vesiputouslaakso viidakossa, Pohjois-Bali

Tämä pyhä laakso on Sini-Marian ja Tuulin kotilaakso. Paikalliset toivottavat retriitti ryhmämme kiitollisin mielin tervetulleeksi. Nettisivuja ei viidakosta ole, tulet kokemaan jotain mielettömän kaunista tässä korkeavärähteisessä laaksossa.

Luxuskohteemme meren rannalla Tejakulassa:

www.poincianaresortbali.com

Sound Healing, Pyramids of Chi:

http://www.pyramidsofchi.com

(Muutokset ohjelman rakenteeseen mahdollisia, kaikki rakennetaan ja kanavoidaan ryhmän tarpeen mukaan, ryhmän kasvun ja Unelmien parhaaksi.)

Voit esittää kaikki kysymykset retriitistä: sinimarialimnell@gmail.com

Mitä mukaan:

 • Avoin sydän ja mieli, halu nauttia elämästä yhdessä upeiden naisten seurassa ja luoda uusia Unelmia toteen
 • Kaakaoseremoniaan vapaavalintainen asustus, mahdollisesti valkoinen tai vaalea sävyinen juhlavampi mekko korostamaan sinun kaunista naiseutta  (tanssittava ja sinulle mieleinen)
 • Unelma Itsestä Työkirja (voit ostaa omasi etukäteen Unelma Itsestä Shopista -20% alennuksella alekoodilla: unelmakirja), muistiinpanovälineet, lempikuvia ja -lehtiä sekä oma valokuva aarrekartan tekoa varten
 • Mukavat ja rennot vaatteet
 • Uima-asu, omat hygieniatuotteet

Varaukset:

Retriitti toteutetaan pienessä ryhmässä ja paikan voit varata nyt Unelma Itsestä Shopissa maksamalla ensimmäisen erän tai koko retriitin. Voit maksaa retriitin sinulle sopivissa erissä (kun siirryt maksamaan, erissä maksamisen mahdollisuus tulee siellä vastaan). Saat selkeät ohjeet retriittiä varten sähköpostiisi hyvissä ajoin ennen retriitin alkua. (k-18)

Maksuohjelma: uusi matkapakettilaki kieltää varaus- tai ennakkomaksujen keräämisen ilman pienyrittäjälle täysin mahdottomia mittavia vakuusmaksuja. Retriittimaksu maksetaan siis kaikki retriitin jälkeen. Toivomme siis, että osallistujat säästävät retriittimaksun. Maksu erääntyy retriitin toteutumisen jälkeen seuraavana päivänä. (Voit edelleen maksaa osissa matkasi paytrail palvelun kautta, jos niin tahdot) Retriitille ilmoittautuneille on oma suljettu Facebook- ryhmä. Siellä jaetaan omakustanne lentoihin ja matkustamiseen liittyvää tietoa. Ryhmään pääsy takaa sinulle paikan retriitillä ja on myös sitova ilmoittautuminen matkalle. Pahoittelemme, jos tämä uusi matkapakettilaki tuottaa sinulle ihmetystä. Voit ottaa kaikissa epäselvissä asioissa yhteyttä suoraan meihin unelmaitsesta@gmail.com

Unelma Itsestä Työkirja

Jos sinulla ei ole Unelma Itsestä Työkirjaa, voit ostaa sen Unelma Itsestä Shopista -20% alennuksella alekoodilla: unelmakirja.

Sijoitus:

NYT 2333 €/ hlö. Tervetuloa paratiisiin!

Varaa paikkasi NYT. Retriitin voit maksaa kerralla tai erissä. Ilmoita maksamisen yhteydessä ”Tilauksen lisätiedot”-kohtaan, kummalle retriitille haluat osallistua.

Peruutuskäytäntö:

Jos sinun jostain syystä pitäisi perua osallistumisesi retriitille.

Mikäli perut retriitin pidemmän kuin 40 päivän sisään sovitusta alkamisesta, pidätetään 25% retriitin hinnasta. 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista. 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista. 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.

 

8 arviota tuotteelle Unelmanaisten retriitit Balilla

 1. Piia

  Olin retriitillä 2018. Uskomaton ja unohtumaton kokemus! KIITOS! Kauneutta, runsautta, huolenpitoa ja paljon rakkautta. Rakkautta. Rakkautta. Rakkautta.

  Sain selkeyttä unelmiini. Vahvistusta. Ymmärrystä. Uusia ystäviä. Ikimuistoisen elämyksen ja kauniin kokemuksen sydämeen.

  Jos vähänkään sydäntä koskettaa. Osallistu! Suosittelen lämpimästi. Sydämellisesti ottavat sinut Balilla vastaan.

 2. Anja

  Olin retriitillä 2018. Kaikki järjestelyt toimivat mallikkaasti. Kohteet olivat kauniita, hyvin toimivia ja henkilökunta sydämellistä. Sini-Marian ohjaus oli rakkaudellista, läsnä olevaa, innostavaa ja ilolla toteutettua. Myös Tuuli ja Lyn ohjasivat sydämestä tulevalla rakkaudella. Retriitti mahdollisti erilaisia kokemuksia, kehitystä, menneestä irti päästämistä, tunnistamista jne. Kiitollisena yhteisestä jakamisesta, kokemisesta, rakkaudesta. Kiitos, kiitos, kiitos.

 3. Anna

  Bali tarjosi yltäkylläiset puitteet retriitille. Täydellinen paikka oivalluksille, henkiselle kasvulle, energian voimistamiselle ja naisten välisen yhteishengen kasvattamiselle. Jakamisen voima konkretisoitui naistenpiirissä puhdistavalla tavalla. Olimme toinen toistemme peilejä. Uudet ystävyydet ovat arvokkaita.
  Retriitti tuki oman tien kulkemista, antoi uusia työkaluja läsnä olevaan arkeen ja osoitti luontoyhteyden tärkeyden.
  Ihanan inspiroiva valmentaja Sini-Maria! Unohtumaton kokemus!

 4. Jenna

  Osallistuin Unelmanaisten pääsiäisretriitille 2019. Lähdin matkaan avoimin mielin ilman mitään odotuksia – ja hyvä niin koska en olisi osannut mitenkään edes kuvitella mitä tulisin Balilla kokemaan yhdessä ohjaajien Sini-Marian ja Saran sekä muiden ihanien naisten kanssa!

  Tätä kokemusta on oikeastaan hieman haastava pukea sanoiksi näin jälkikäteen, koska tämä retriitti pitää ehdottomasti kokea ja elää itse. Retriitti on varmasti jokaiselle hyvin erilainen, oma henkilökohtainen kokemus ja jokainen löytää varmasti siitä jotain itselleen merkityksellistä. Bali tarjosi mitä upeimmat puitteet, ohjaajat loivat ihanan ja lämpimän ilmapiirin, ja muut naiset rikastuttivat tätä matkaa omilla ajatuksillaan ja kokemuksillaan <3 Suosittelen tätä lämpimästi kaikille taustasta tai elämäntilanteesta riippumatta!

 5. Mai Lankinen

  Pääsiäisen retriitti 2019 oli ainutlaatuinen ja ikimuistoinen kokemus. Bali, retriitin ohjelma, Sini-Maria ja Sara, parantava ravinto ja upeat majoitukset kolmessa ihan erilaisessa kohteessa antoivat huikeat puitteet retriitille. Retriitin ansiosta synnyin kuin uudelleen. Runsaus, ilo ja onnellisuus vallitsi sydämeni. Vesiputous viidakkolaaksossa oli mieletön paikka. Vesiputous ja sen siunaus pyhällä vedellä sai aikaa suuren muutoksen sisimmässäni. Vieläkin olen prosessissa, jonka vesiputous sai aikaan. Retriittiä ei voi arvottaa rahassa. Retriitti oli uskomaton kokemus, joka elää minussa ikuisesti. Suosittelen koko sydämestäni tätä retriittiä! Ikuisesti kiitollinen, että sain kokea tämän sisäisen matkan huipussa seurassa tuntien turvaa ja luottamusta ❤️

 6. Taru

  Osallistuin Unelmanaisten pääsiäisretriitille 2019 ja ehdottomasti suosittelen sinuakin osallistumaan!
  Erityisesti pidin retriitin ohjelman monipuolisuudesta, saimme kokea kokonaisvaltaisesti niin luontoyhteyttä kuin yhteyttä toisiimme ja itseemme. Kaiken sen hyvyyden ja kauneuden lisäksi, mitä matka antoi, sain myös monia tärkeitä oivalluksia ja uusia unelmia kotiini mukaani. Iso kiitos vielä kaikille mukana olleille sekä Sini-Marialle ja Saralle, olette huippuja!

 7. Sini

  Osallistuin tälle retriitille lokakuussa 2019. Kokemusta on äärimmäisen haastavaa pukea sanoiksi – voin kuitenkin sanoa, että retriitille lähteminen on yksi elämäni parhaimmista päätöksistä. Retriitti oli kokemusten, elämysten ja oivallusten täyttämä matka elämään ja omaan sisimpään. Uusia ja myös tiedostamattani itse sulkemiani ovia avautui. Retriitin jälkeen huomaan katsovani kaikkea ja kaikkia, eniten itseäni, uusin silmin. Ainakin minulle elämä näyttäytyy kauniimpana kuin ennen.

  Pidin siitä, että luonto oli vahvasti mukana viikon aikana. Olin tyytyväinen myös siihen, että ohjelmaan sisältyi myös yksin vietettyä aikaa luonnossa vastapainona muiden naisten kanssa jaetuille hetkille – monet suuret oivallukset syntyivätkin tuollaisina hetkinä, ja niitä päästiin sitten jakamaan muiden kanssa. Tukea ja ymmärrystä riitti, ja tunnelma oli avoin, rehellinen ja lämmin koko viikon ajan.

  Retriitin vaikutusten voimakkuus yllätti itseäni, ja etenkin sen vaikutus fyysiseen hyvinvointiin. Ruoka oli puhdasta ja maultaankin parhainta, jota olen koskaan syönyt (kiitos etenkin Lynin reseptien, jotka onneksi seurasivat kotiin reseptikirjan muodossa). Ravinnon vaikutuksen ja muutoksen kehossa huomasi jo retriitin aikana. Retriitiltä tarttui mukaan paljon tietoa ravinnosta sekä keinoja jatkaa samalla linjalla myös kotiinpaluun jälkeen.

  Voin lämpimästi suositella retriittiä muillekin – ainakin itselleni tämä investointi tarjosi jotakin sellaista, jota ei rahalla olisi kuvitellut olevan mahdollista saada.

 8. Kaisa

  Osallistuin lokakuun 2019 retriitille. Mieletön matka omaan itseen. Ehkä näillä sanoilla voisi tiivistää Balin retriitin kokemuksia. Joskus on lähdettävä kauas paratiisiin, jotta löytää ihanaa ihan läheltä, itsestään.
  Jo retriitin varaaminen oli itselle kokemus siitä kuinka tärkeää ja vapauttavaa on sallia itselleen jotain näin hienoa.
  Sini-Maria ja Sara loivat retriitille upean sallivan ja voimauttavan tunnelman, minkä varassa oli turvallista heittäytyä etsimään sitä oikeaa itseään.
  Puhdistavat elämykset saivat kyseenalaistamaan omia uskomuksia, joita ei tiennyt olevan olemassakaan. Ja huomaan että prosessi jatkuu edelleen ja nyt on helppo jatkaa oman elämän viemistä kohti niitä suuria unelmia.

  Tätä retriittiä ei voi mitata rahalla, kokemus oli jotain niin ihanaa. Ja huikeaa oli omien kokemusten lisäksi nähdä muutos kanssaretriittiläisissä. Kiitos Sini-Maria, Sara ja Tuuli. Suosittelen lämpimästi retriittiä ihan kaikille naisille.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *