Unelma Itsestä Työkirja

(8 tuotearviota)

32,00 

Hanki omaksesi suosittu Unelma Itsestä Työkirja ja valmenna parhaat puolesi esiin!

Unelma Itsestä Työkirja matkaa kanssasi 4 kk ajan kohti Unelma Itseäsi. Työkirjan sivuilla yhdistyvät treeni- ja ruokapäiväkirjat, tavoitteen seuranta sekä erilaiset hyvinvointia käsittelevät tehtävät. Kirja etenee uusin teemoin ja tehtävin yksi viikko kerrallaan. Tehtävät ohjaavat sinua pohtimaan hyvinvointiasi pintaa syvemmältä, haastamaan ajatusrakenteitasi ja laittamaan rutiinit kuntoon. Niin ulkoinen kuin sisäinen muutos alkaa jo pienistä arjen teoista.

Tämä kirja pistää sinut pysähtymään tärkeiden aiheiden äärelle ja sen kanssa tehdyt oivallukset kantavat pitkälle. Selkeytät omia tavoitteitasi sekä matkaasi niihin ja pääset pohtimaan vahvuuksiasi sekä kehittämään itseäsi positiivisesta näkökulmasta. Unelma Itsestä Työkirjan avulla valmennat itseäsi kohti entistä parempaa hyvinvointia.

Hinta sisältää toimitusmaksun Suomen sisällä.

Osasto: Avainsana tuotteelle

8 arviota tuotteelle Unelma Itsestä Työkirja

 1. Milla

  Käytän Unelma Itsestä työkirjaa arjessa haastamaan ajattelua ja inspiroimaan itseäni. Avaan kirjan vain jostakin kohtaa ja katson, mitä aihetta voin siinä hetkessä tutkailla omassa elämässäni. Yleensä opin aina jotakin uutta! Työkirjaa on helppo myös pitää mukana.

 2. Sini-Maria Limnell

  Työkirja, jota voi käyttää aina uudelleen ja uudelleen. Haastaa aina katsomaan juuri sitä elämän kohtaa missä olet. On lähtötilanteesi mikä tahansa saat uutta inspiraatiota aina avaamalla kirjan ja tutkailemalla sen hetkistä tilannettasi <3 Suosittelen pitämään mukana aina ja inspiroitumaan tilanteessa kuin tilanteessa <3

 3. Suvi

  Todella käytännönläheinen ja toimiva kirja naisille! Suosittelen ihan kaikille riippumatta missä tilanteessa nyt ollaan. Toimii parhaiten säännöllisesti käytettynä ja täytettynä. 🙂

 4. Heini

  Kiva tapa haastaa ja selkiyttää ajatuksia ja opetella ajattelemaan positiivisesti! <3

 5. Trina

  Kirja on ihana tapa jäsennellä omaa matkaa voida paremmin. Aihealueet ovat selkeitä ja kirjaa täyttäessa tulee hyvä olo ja lapsen omainenkin innostus<3 Kirjan lopussa oleva kiitospäiväkirja on ollut kanssa tosi kiva osa fiilistellä päivän hyviä juttuja!

 6. Elina

  Kirjan pariin on ihana rauhoittua säännöllisesti kerran viikossa tai useammin viikon aikana. Täydennettävät kohdat tekevät vastaamisen helpoksi, mutta antavat aihetta ajatteluun ja toteuttamiseen. Suosittelen lämpimästi jokaiselle joka haluaa kiinnittää huomiota omaan elämään!

 7. Krista Kohonen

  Ehkä yksi hienoimmista kirjoista mitä on tielleni tullut! Nimenomaan sellainen, jonka kanssa itse voi työskennellä ja työstää sitä omaa elämää. Rakastan muutenkin täyttää kaikkia lomakkeita, pohtia ja miettiä. Tää on ihanaa ajanvietettä, joka kuitenkin voi vaikuttaa mun elämään valtavasti! Kaikkeen voi palata uudelleen ja löytää uutta sisältöä omaan elämään. Loistava tuote!

 8. unelmaitsestä

  Annamme tälle klassikolle 5 tähteä, montako tähteä sinä annat? 🙂

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *