Unelma Itsestä -retriitti Suomi syyskuu 2019 (2 yötä)

(3 tuotearviota)

465,00 

UNELMA ITSESTÄ -retriitti naisille 13.-15.9.2019

Jos arki, työ tai ihmissuhteet kuormittavat, ja tunnet olosi väsyneeksi, sinun voi olla hyvä harkita retriittiä. Retriitillä luot itsellesi tilaa hiljentyä, ja annat itsellesi aikaa palauttaa sydämesi harmoniaan. Retriitillä suljet puhelimet ja tietokoneet sekä muut ärsykkeet, jotka voivat viedä ajatukset muualle itsestä. Kun olet valmis hiljentymään ja löytämään sisäisen rauhan ja ilon, autamme sinua saavuttamaan sen retriitillä.

Meillä kaikilla on yhteinen unelma: Unelma Itsestä. Minä onnellisena, iloisena, terveenä, hyvinvoivana ja harmonisesti kokemassa ympäröivää maailmaa. Unelma Itsestä -retriitti on omistettu tälle yhteiselle unelmallemme, ja koko retriittiviikonlopun sisältö sekä ohjelma on rakennettu tämän teeman ympärille. Retriitillä lähdet tutkimusmatkalle omaan ytimeesi. Olet valmis kulkemaan oman polun, jonka aikana opit hallitsemaan mieltäsi ja tunteitasi. Me autamme sinua onnistumaan.

Retriittiviikonlopun aikana tutustumme toisiimme ja koemme:

 • nautinnollista ja kaikille sopivaa joogaa
 • meditaatiota
 • hiljentymistä, iloa, naurua, kaikkia tunteiden värejä
 • täydenkuun kaakaoseremonian ja vapaata tanssia
 • läsnäoloharjoituksia
 • valmennuksellisia workshoppeja
 • intuitiivista liikkumista
 • yhteisiä ravintorikkaita aterioita
 • voimaannuttavia keskustelupiirejä
 • saunahetkiä ja rentoutumista
 • levollista unta

Retriitillä jaamme ja saamme kokemuksia, samalla nauttien toistemme seurasta ja elämästä. Olemme läsnä itsellemme ja sille, mikä tuntuu meistä aidosti hyvältä. Annamme itsellemme turvallisen tilan rentoutua ja tutustua Unelma Itseemme. Viikonloppu tutustuttaa meidät kestävään kokonaisvaltaiseen onneen ja rakkauteen itseämme kohtaan. Kaikki mitä jaamme ja teemme on vapaaehtoista, ja voit joko osallistua aktiivisesti tai vain olla läsnä.

Retriittti sisältää täyden ylläpidon ja majoituksen (2 yötä 2 hengen huoneessa), kevyet ravintorikkaat kasvisruoat sekä iltapäiväteet. Lisäksi ohjattu ohjelma: joogat, workshopit, ohjatut meditaatiot, Täydenkuun kaakaoseremonia, keskusteluringit ja muu ohjattu ohjelma.

Lue lisää retriitin sisällöstä ja hyödyistä täällä.

Sijainti:

Villa Hide Out -yksityishuvila ja alue ovat vain meidän käytössämme. Osoite on Hiittiönmäki 10-12 Tarttila Sääksmäki. Matkustaminen retriitti kohteeseen omalla kustannuksella. Kimppa kyytejä, pyritään järjestämään mielellään samalla suunnalla asuville.

Junalla: Toijalan asemalle, josta voidaan tarvittaessa hakea.

Linja-autolla: Hki-Valkeakoski, Uittamon pysäkki joka on juuri ennen Sääksmäen siltaa, siitä villalle noin 1 km josta pysäkiltä voidaan tarvittaessa hakea.

Helsingistä n.125 km

Tampereelta n. 45 km

Varaukset:

Retriitti toteutetaan pienessä ryhmässä ja paikan voit varata nyt Unelma Itsestä Shopissa maksamalla ensimmäisen erän tai koko viikonlopun. Saat selkeät ohjeet retriittiä varten sähköpostiisi hyvissä ajoin ennen retriitin alkua. (k-18)

Unelma Itsestä Työkirja

Jos sinulla ei ole Unelma Itsestä Työkirjaa, voit ostaa sen Unelma Itsestä Shopista -20% alennuksella alekoodilla: unelmakirja. Valmentaja tuo ennakkoon tilatun ja maksetun työkirjasi retriitille ja saat sen paikan päällä retriitin alkaessa.

Sijoitus:

Retriitin hinta on 465€/hlö (sis. alv 24%). Retriitin voit maksaa kerralla tai erissä.

Peruutuskäytäntö:

Lue peruutuskäyntäntö, jos sinun jostain syystä pitäisi perua osallistumisesi retriitille. Mikäli perut retriitin pidemmän kuin 40 päivän sisään sovitusta alkamisesta, pidätetään 25% retriitin hinnasta. Mikäli jostain syystä sinun pitäisi perua retriitti 20 päivän sisällä retriitin alkamisesta, pidätetään puolet retriitin maksusta.

Omana itsenäsi olet paras versio itsestäsi. Nauti, koe ja elä täyttä elämää. 

 

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

3 arviota tuotteelle Unelma Itsestä -retriitti Suomi syyskuu 2019 (2 yötä)

 1. Emmi Valve

  Ihana kokemus, suosittelen!

 2. Heidi Toivola

  Tämä retriitti oli aivan ihana rauhan ja hyvinvoinnin maistiainen, jolla pääsin taas askeleen lähemmäksi sitä, kuka olen ja millaiseksi haluan tulla. Aikataulu oli mukavan rento ja sisältö kivan monipuolinen aiemmin osallistuneenkin näkökulmasta. Opin ja inspiroiduin myös muiden osallistujien kautta.
  Asetin retriitin intentioksi levon ja luottamuksen (itseeni, intuitiooni, universumiin), ja niitä myös sain ❤️

 3. Triin Välk

  Inspiroiva kokemus❤,suosittelen kaikille rauha ja lepoa etsiville

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *