Unelma Itsestä -verkkovalmennus

(8 tuotearviota)

199,00 

Supersuosittu Unelma Itsestä -verkkovalmennus on ainutlaatuinen hyvinvointivalmennus naisille Suomessa. Valmennuksessa  saavutamme yhdessä tavoitteemme ja opimme uutta. Kuljemme ryhmän kanssa 4 kk ajan kohti unelmiamme.

Aloita valmennus tänään.

Unelma Itsestä valmennus on uudistunut. Aikaisemmin ryhmiä alkoi vain 2 krt vuodessa, mutta nyt valmennettavien pyynnöstä valmennuksen voi aloittaa milloin tahansa. Toisin sanoen voit aloittaa matkan kohti unelmasinää jo tänään. Kysy nyt itseltäsi, oletko Sinä valmis nostamaan hyvinvointisi uudelle tasolle?

Mikäli vastasit kyllä, ilmoittaudu valmennukseen heti mukaan. Olemme valmentaneet jo tuhansia suomalaisia naisia, voit lukea heidän kokemuksiaan täällä.

Valmennukseen kuuluu Master Life Coach Tuuli Kaunisluonnon koostama, suuren suosion saanut Unelma Itsestä Työkirja (arvo 32€, ilmainen postitus).

TÄMÄ VALMENNUS VOI MUUTTAA ELÄMÄSI SUUNNAN! ÄLÄ SIIRRÄ UNELMIESI TAVOITTELUA PIDEMMÄLLE, VAAN TOIMI NYT.

Maksaminen on turvallista ja voit maksaa myös erissä. Laskutuksen hoitaa Paytrail, jonka sivuilla voit valita maksavasi valmennuksen heti tai laskulla. Voit valita maksun erissä tai siirtää maksun eräpäivää pidemmälle. Tarjous on voimassa vain rajatun ajan.

Lue lisää verkkovalmennuksesta

Katso myös: Edullinen Unelma Itsestä -verkkovalmennus Light 4kk sinulle, joka haluat Työkirjan sähköisessä muodossa

8 arviota tuotteelle Unelma Itsestä -verkkovalmennus

 1. Sini-Maria Limnell

  Unelma Itsestä-nettivalmennus on kasvattunut minua valmentajana aivan uudenlaiseen tietoisuuteen ja ymmärrykseen hyvinvoinnissa. Valmentajana minulla on käytössä mahtavat työkalut ja voin tehdä sydämelläni työtä ja kehollistaa omaa Unelma Itseäni elämässäni. Suosittelen nettivalmennusta niin valmentajille kuin valmennettaville. Erään valmennettavan sanoin: ”Jokaisen naisen tulisi kokea mitä tämä valmennus aukaisee elämään.” <3

 2. Trina Rosewood

  Unelma Itsestä valmennus on tuntunut todella kokonaisvaltaiselta. Valmennus on lempeä, mutta jämptin rakastava itseäsi kohtaan. Olen saanut paljon oivalluksia voida paremmin niin monella tasolla. Valmentajien tuki ja ihana ryhmä ovat kantaneet vaikeiden hetkien yli<3 Minusta tuntuu, että jokainen nainen voi saada tästä valmennuksesta itselleen paljon apuja voida paremmin<3

 3. Elina

  Ihana ryhmä täynnä ihania naisia, mahtavaa olla tässä mukana!

 4. Krista Kohonen

  Jos sun valmennus ei ole perinteiset ”punnitaan ruokamme sekä treenataan paperin ohjeen mukaan” niin kokeile tätä! Tää on jotain erilaista ja uutta, koen että tällä on parempi mahdollisuus muuttaa sun elämää pidemmäksi aikaa. Kaikkea hyvinvointiin liittyvää käydään läpi. Ihanat ja energiset valmentajat, loistava työkirja sekä paljon aineksia synnyttää omassa elämässä jotain suurta ja mahtavaa.

 5. Heli Laakkonen

  Todella innostavat valmentajat ja ryhmässä erilaisia naisia ympäri Suomea jotka kannastuvat toisiaan. Viikoittain tulee upeita videopätkiä kurssialustalle. Kurssin mukana tulee loistava työkirja josta voi helposti seurata omaa kehitystä. Jokainen etenee rauhassa omassa tahdissa.

 6. Trina

  Itsellä suurimpana kokonaisuutena, joka on ratkennut syksyn aikana on tunnesyöminen. Se on ollut itselle vaikea asia käsitellä ja olen aikaisemmin saanut pidettyä itseni kokonaan poissa tämän tavan parista vain toisella ääripäällä; pitkillä ja ehdottomilla dieeteillä. Nyt pikkuhiljaa valmennuksen edettyä se on jäänyt vain pois ilman sen suurempaa yrittämistä. Tein päätöksen vaihtaa kaikki loputkin herkut parempiin vaihtoehtoihin ja mennä syvemmälle siihen tunteeseen mistä tunnesyöminen lopulta omalla kohdallani johtuu.

 7. Heini

  Huikea valmennus ja kannustava naisporukka, jonka kanssa voi jakaa ajatuksia halutessaan. Joka viikko tulevat uudet valmennusvideot kurssialustalle. Parsta ehkä Unelma Itsestä työkirja, josta voi helposti seurata omaa kehitystään. Kurssin kesto on 4kk, mutta voi edetä myös omassa tahdissa.

 8. Helena K.

  Huikea valmennus, joka keskittyy fyysisten muutosten lisäksi erityisesti henkiseen puoleen. Unelma Itsestä Online sopii jokaiselle, joka on valmis säteilemään sisäistä onnea ja tyytyväisyyttä elämään, ja valjastamaan sisäisen täyden potentiaalin käyttöönsä.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *