Unelma Itsestä – Oma polkusi

199,00 

Supersuosittu Unelma Itsestä -verkkovalmennus on UUDISTUNUT!

Unelma Itsestä – Oma polkusi kuljettaa sinut askel kerrallaan kohti tavoitettasi ja unelmiesi elämää. Opit laajasti paitsi itsestäsi, myös mm. mielenhallinnasta, ravinnosta ja liikunnasta. Opit kuinka rakentaa omaan elämääsi hyvinvointia sekä henkisellä, että fyysisellä tasolla. Kurssin päätteeksi saatat katsoa koko maailmaa uusin silmin. Kolmen kuukauden ajan kuljemme rinnallasi kohti energisempää, virkeämpää ja täynnä positiivista mieltä olevaa versiota Sinusta. Unelma Itsestä – Oma polkusi johdattaa sinua kohti tavoitettasi – omaan tahtiisi. Saat joka viikko uutta materiaalia matkallesi, jota voit käydä eteenpäin juuri sinulle sopivin askelin. Materiaalit ovat käytössäsi 6 kk ajan.

Olemme valmentaneet jo tuhansia suomalaisia naisia, voit lukea heidän kokemuksiaan täältä.

Valmennus pitää sisällään kaiken tämän:

  • Yksityiskohtaiset ja selkeät ohjevideot lihaskuntoharjoitteluun, joogaan ja sopivan liikuntamuodon löytämiseen (arvo 249€)
  • Vankka tietopaketti hyvinvointia tukevasta ravinnosta ja ruokailutottumuksista sekä laadukkaita reseptejä kuvineen! (arvo 159€)
  • Tutkimustietoon pohjautuvaa materiaalia mielen hyvinvoinnista sekä oman mielen hallinnasta ja automatisoituneiden ajattelumallien muokkaamisesta. (arvo 189€)
  • Valmennukseen kuuluu myös Master Life Coach Tuuli Kaunisluonnon koostama, suuren suosion saanut Unelma Itsestä Työkirja PDF muodossa, jolloin saat harjoitukset heti käyttöösi. (arvo 32€)
  • Valmennuksen osioiden arvo yhteensä 629€!

=>  Bonuksena saat kaupan päälle yhden henkilökohtaisen valmennuskerran veloituksetta!  <=

Saat tämän valmennuksen nyt edulliseen pakettihintaan 199€!

TÄMÄ VALMENNUS VOI MUUTTAA ELÄMÄSI SUUNNAN!

ÄLÄ SIIRRÄ UNELMIESI TAVOITTELUA PIDEMMÄLLE, VAAN TOIMI NYT JA VARAA PAIKKASI! 

Maksaminen on turvallista ja voit maksaa myös erissä. Laskutuksen hoitaa Paytrail, jonka sivuilla voit valita maksavasi valmennuksen heti tai laskulla. Voit valita maksun erissä tai siirtää maksun eräpäivää pidemmälle.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Unelma Itsestä – Oma polkusi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *