Yoga Om-korvakorut (hopeaa)

34,40 

Uniikit om-korvakorut (hopeaa)

Monelle joogatunneiltakin tuttuun om -merkkiin kätkeytyy syvällinen viisaus, sillä kaikilla olennoilla, oli sitten kyse ihmisistä, eläimistä, kasveista tai mineraaleista, on alkunsa, elollinen kaarensa ja olemassaolonsa päättyminen, jolloin niiden fyysinen elämä päättyy ja ne palaavat takaisin siihen alkulähteeseen, mistä niiden synty on saanut alkunsa.

Whatsoever has existed, whatsoever exists, and whatsoever shall exist hereafter, is OM.

Om- symboli sisältää kolme kaarta, yhden puoliympyrän ja pisteen: alempi kaari tarkoittaa hereillä olevaa olotilaa, ylempi kaari tarkoittaa syvää unta, oikeanpuoleinen kaari tarkoittaa unenomaista olotilaa. Nämä kolme olotilaa edustavat yksilön tajuntaa ja tietoisuutta, näin ollen edustaen kokonaisuudessa kaikki yksilön kehon olotilat. Näin om merkitsee koko elämämme kiertokulkua.

Pidä om-koruja, kun haluat kokea voimakkaampaa yhteyttä itseesi ja ympäristöösi. Korut muistuttavat aktiivisesti siitä, että olemme itse osa kaikkeutta, joten kohdellaan toisiamme hyvyydellä ja kunnioittaen.

Om tarkoittaa myös ”kyllä”. Sano kyllä unelmillesi ja ole läsnä kaikelle ympärilläsi. Kun kannat om-korua, se muistuttaa sinua sanomaan kyllä asioille, jotka tuottavat sinulle ja ympärillesi hyvää oloa.

Materiaali: hopeaa (sterling silver)

Om-merkin halkaisija: noin 1,5cm

Hinta sisältää postimaksun Suomessa!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yoga Om-korvakorut (hopeaa)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *