Ale!

Mala koru, vihreä

39,00  29,20 

MALA-rukousnauha vaaleanvihreä tupsu:  Balilainen laavakivi + Jade + Pyrite + Onyks

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

UNELMA MALA -rukousnauhat

Nämä aidoista luonnonkivistä valmistetut MALA-rukousnauhat ovat tehty käsityönä Balilla. Ostamalla kauniin MALA-rukousnauhan, autat Unelma Itsestä -valmentaja Sini-Marian ystäväperhettä Balilla. Perhe elää hyvin vaatimattomasti mutta kiitollisena jokaisesta päivästä. Jokainen erheenjäsenen osallistuu pienyrityksen pyörittämiseen ja jokainen koru on luotu käsityönä ja siunattu balilaiseen tyyliin kiitollisuudella sekä rakkaudella.

Hoitavat aidot luonnonkivet auttavat sinua maadoittumaan ja olemaan yhteydessä Äiti-maahan. Tunnet naisellisuutesi kohoavan ja samalla olet yhtä harmonisen luonnon kanssa.

Voit käyttää MALA-rukousnauhoja meditaatio-, mantra- ja affirmaatioharjoitteissa. MALA-korut ovat myös kauniita korostamaan pyhää naiseutta arjessa ja juhlassa.

MALA-rukousnauhoja käytetään useissa kulttuureissa ja uskonnoissa samalla, kun lausutaan rukouksia tai mantroja. MALA-rukousnauhojen käyttäminen voi antaa voimaa hyvien tunteiden nostattamisharjoituksiin, mantroihin, meditointiin, rentoutumiseen, mindfulnessiin ja joogaharjoituksiin apuvälineenä, jonka avulla ajatukset, unelmat ja myönteiset muutokset saavat tilaa toteutua ja auttavat rukouksiin keskittymisessä tai visualisoinnin vahvistamisessa.

MALA-rukousnauhassa on 108 luonnonkivihelmeä. 108 kerrotaan olevan pyhä numero hindulaisuudessa, se on kaikkeuden ilmentymä. Numero yhdistää myös auringon ja kuun maahan. Sanotaan, että numero 1 ilmentää jumalallisuutta, omaa totuuttamme, 0 taas tukee nöyryyttä henkisessä harjoituksessa ja 8 äärettömyyttä ja ajattomuutta.108 on ihanteellinen numero kaikenlaisia tarkoituksia tai tavoitteita varten. On tärkeää, että mantroja lausuessa ajatukset ovat puhtaita ja vilpittömiä. Mantran lausuminen edesauttaa korkeampien voimien toteutumista ja vahvistaa tavoitteen täyttymistä. Mantran lausuminen ääneen luo ainutlaatuisen hengellisen jäljen maailmankaikkeuteen. Sanotaan, että mantra on kuin ihminen: on käytävä läpi lukuisia tasoja ennen lopullista päämäärää – henkisten mielikuvien täytyy puhdistua.

MALA-rukousnauha vaalea pinkki tupsu:  Balilainen laavakivi + Ruusukvartsi + Pyrite + Onyks

MALA-rukousnauha syvä pinkki tupsu:  Balilainen laavakivi + Ruusukvartsi + Pyrite + Onyks

MALA-rukousnauha vaaleanvihreä tupsu:  Balilainen laavakivi + Jade + Pyrite + Onyks

Näin on kuvattu kyseisten luonnonkivien voimaa ja ominaisuuksia:

 

Laavakivi

Laavakiven uskotaan opettavan tyyneyttä muutoksien keskellä, perimmäisten asioiden pysyvyyttä ja omien kätkettyjen syvyyksien tutkimista. Laavakivi liitetään maan ja tulen elementteihin. Laavakiveen voit myös imeyttää eteerisiä öljyjä tuoksuksi.

Ruusukvartsi

Romanttinen ruusukvartsi on tunnettu kautta historian ehdottoman rakkauden kivenä, jonka ominaisuuksiin yhdistetään myös fyysisellä tasolla sydämen parantaminen sekä surun ja pelon haihduttaminen. Ruusukvartsi opettaa meitä myös antamaan anteeksi. Muinaisuskomusten mukaan se auttaa vähentämään painoa ja ryppyjä sekä kasvattamaan itsevarmuutta.

Onyksi helpottaa stressiä ja surua sekä vahvistaa itsensä hallintaa ja moraalia. Onyksi on voimakivi, joka harmonisoi kehon yin ja yang energioita ja yhdistää suurempaan kokonaisuutee. Onyksi antaa voimaa ja kestävyyttä korkeiden tavoitteiden saavuttamiseen sekä tasapainottaa olemuksen eri puolia.

Jade vähentää kielteisyyttä, edistää pitkäikäisyyttä ja unelmia. Tämä suojeleva kivi opettaa viisautta rauhassa ja houkuttelee hyvää onnea sekä ystäviä. Kiinalaisten uskomusten mukaan jaden hyvät ominaisuudet siirtyvät kiveä kädessään pitävään henkilöön.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mala koru, vihreä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *