Zen Lootuskoru (hopea)

35,90 

Kuvaus

Lootuskoru (hopea)

ENÄÄ MUUTAMA KAPPALE JÄLJELLÄ! Ole kuin kaunis lootuskukka: synny uudelleen joka päivä ja pääse yli vastoinkäymisistä.

Lootuskukalla on erittäin kaunis symbolinen merkitys, sillä kasvilla on aivan erityinen kyky kasvaa ja kukkia vaikeissakin olosuhteissa. Lootuskukka elää mudassa ja suoalueilla, ja kukkiessaan se kohoaa mudan yläpuolelle. Yöllä kukan terälehdet sulkeutuvat ja se sukeltaa veden alle. Auringon noustessa lootuskukka nousee jälleen likaisen veden yläpuolelle, vahingoittumattomana, ilman jälkeäkään liasta spiraalinmuotoisissa terälehdissään.

Lootuskukan vetovoima on johtanut siihen, että siitä on tullut lukuisten sivilisaatioiden perussymboli läpi historian.

Lootuskukka on erityinen myös siksi, että se on ainoa kukka, joka on samanaikaisesti myös hedelmä, ja siksi se on myös hedelmällisyyden symboli.

Lootuskukka on vertauskuva koko elämästä ja päivittäin kohtaamistamme vastoinkäymisistä. Lootuskukka on puhtauden ja kauneuden symboli joka kykenee nousemaan rämeisestä maasta.

Lootuskukka symboloi psykologisen kestävyyden voimaa ja kykyä muuttaa vastoinkäymiset potentiaaliksi. Lootuskukka on upea vertauskuva sille, kuinka jotkut ihmiset sulkevat kipunsa sisään ja taittelevat sen myöhemmin auki, muuntuneena seesteisyydeksi, itsekontrolliksi ja peräänantamattomuudeksi.

Siten aina kantamalla kaunista lootuksenkukkakorua, muistutat itseäsi omista vahvuuksistasi, sinnikkyydestäsi sekä sisäisestä kauneudestasi.

”Kauneimmat ihmiset jotka olemme tunteneet ovat niitä, jotka ovat tunteneet tappion, kärsimyksen, vaikeudet, menetykset ja jotka ovat löytäneet tiensä ulos syvyyksistä.”

Materiaali: hopea
Ketjun pituus: noin 45cm
Värit: hopea, ks. myös ruusukullattu

Huom: RAJATTU ERÄ. Hinta sisältää postimaksun Suomessa. Tilaa omasi heti.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Zen Lootuskoru (hopea)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *