Henkilökohtainen Intensiivi Unelma Itsestä toteen -valmennus

(1 tuotearvio)

598,00 

Kuvaus

Oletko valmis kohtaamaan sinun itsesi luomat esteet ja ylittämään ne valmentaja Sini-Marian kannustuksen ja tuen avulla?
Sinä olet jo kokoNAINEN nainen ja minä valmentajana näytän sen sinulle. Yhdessä valmennuksen aikana luomme harjoitteet, rutiinit ja ravintosuunnitelman, joka tukee sinua astumaan omaan voimaasi ja pysymään voimassasi, toteuttamaan toteen arjessa sinun Unelma Itseäsi ja luomaan toteen Unelma elämääsi.
Nyt ei ole enään tilaa jättää mitään varjoihin, tuodaan valoon ja näkyväksi kaikki, mitä sinun persoonasi vielä kantaa ja mistä se pitää kiinni. Vapaus tulee sinulle, kun otat vastuun itsestäsi ja siitä, kun seisot omassa voimassasi täysin itsesi hyväksyen ja rakastaen.

Valmentaja Sini-Marian henkilökohtainen kuukauden Intensiivi Unelma Itsestä toteen-valmennus sisältää:

1.Viikko

Kartoitus ja esitehtävät sähköpostitse. 

Valmentaja Sini-Maria luo harjoitteet, rutiinit ja ruokavalion kartoituksen pohjalta.

2.Viikko

Valmennuksellinen videopuhelu (n. 1,5h), jossa laitetaan käytäntöön harjoitteet. Valmennettava sitoutuu harjoitteisiin.

3.Viikko

Yksilöllisesti juuri sinulle luotu valmennuspäivä Kangasalla, Villa Kataja tai muu sovittu paikka (n.5h).

4.Viikko

Valmennuksellinen videopuhelu (n. 1,5h), jossa integroidaan valmennuksessa opittua ja toteutetaan selkeä jatkosuunnitelma.  

Koko valmennuksen ajan sinulla on Sini-Marian tuki ja kannustus.

Valmennuksen hinta koostuu videopuheluista ja valmennuspäivästä, kaikki tuki ja kannustus tulee sydämen lahjana pyyteettömällä rakkaudella, viisaudella ja runsaudella.

Valmennuksen arvo 598€

Totuudellinen ja rakkaudellinen ohjaus pysyvään hyvinvointiisi.

Yhteydenotot: sinimarialimnell@gmail.com

1 arvio tuotteelle Henkilökohtainen Intensiivi Unelma Itsestä toteen -valmennus

 1. Sari Anneli (Turunen)

  Olen Energiaterapeutti ja tehnyt ihmisten auttamistyötä jo vuodesta 2012. En ole kuitenkaan täysillä uskaltanut seurata sydämen ääntä aina jotenkin epäröiden, onko musta mihinkään ja siten muka tietämättä mitä oikeasti haluaisin. Kuitenkin jossain sopukassa tuntien sen kutsun. Tulin tornado tilanteeseen jossa mieleni on kuin tornado enkä saa mistään mitenkään otetta. En ole koskaan osannut pyytää apua enkä vastaanottaa, mutta jo useita kuukausia oli Unelma Itsestä valmennukset pomppineet silmissä ja kun näin Balin retriitin ja Balilta kuvia, se resonoi vahvasti. Eräänä päivänä näin että Sini-Maria antoi ilmaisen videopuhelun, jonka aikana vahvistui sisältäni se tunne joka oli johdattanut tähän hetkeen: tämä valmennus tulee auttamaan mua vahvistamaan se unelma itsestäni, jota mä olen. Ja auttaa vahvistamaan sen mitä haluan tehdä ja olla.

  4 viikon ajan tein huimaa paluuta omaan voimaan. Ravinto, rakkaus itselleen siihen mitä syö. Rakkaudella kipujen kohtaaminen, niiden hyväksyminen, tunteista kiittäminen ja irtipäästö.

  Olen itselleni kiitollinen että pyysin apua ja otin sitä vastaan. Löysin sielunperhettäni lisää ja Sini-Marian rakkaudellinen läsnäolo, tuki ja apu oli juuri sitä, mitä nainen kaipaa kun haluaa saavuttaa unelman itsestään.

  Jos sä kaipaat itsestäsi esiin sen version, jota sä oikeasti oot mutta jokin pitää sua kiinni ettet kykene sitä täysin olemaan, suosittelen Unelma Itsestä intensiivistä valmennusta.

  Ole se täydellinen OmaVoimainen oma itsesi joka olet.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *