Sini-Marian Henkilökohtaiset Intensiivi Unelma Itsestä -valmennukset

(2 tuotearviota)

0,00 

Oletko valmis kohtaamaan sinun itsesi luomat esteet ja ylittämään ne valmentaja Sini-Marian kannustuksen ja tuen avulla?
 
Sinä olet jo kokoNAINEN nainen ja minä valmentajana näytän sen sinulle. Yhdessä valmennuksen aikana luomme harjoitteet, rutiinit ja ravintosuunnitelman, joka tukee sinua astumaan omaan voimaasi ja pysymään voimassasi, toteuttamaan toteen arjessa sinun Unelma Itseäsi ja luomaan toteen Unelma elämääsi.
 
 
Nyt ei ole enään tilaa jättää mitään varjoihin, tuodaan valoon ja näkyväksi kaikki, mitä sinun persoonasi vielä kantaa ja mistä se pitää kiinni. Vapaus tulee sinulle, kun otat vastuun itsestäsi ja siitä, kun seisot omassa voimassasi täysin itsesi hyväksyen ja rakastaen.
 

Valmentaja Sini-Marian henkilökohtaiset Intensiivi Unelma Itsestä toteen-valmennukset sisältää sinulle räätälöidyn sisällön:

Ilmainen 30min suunnittelu video puhelu, jossa yhdessä suunnittelemme valmennus pituuden ja tarpeet.

Esimerkki sisältö:

1.Viikko

Kartoitus ja esitehtävät sähköpostitse. 

Valmentaja Sini-Maria luo harjoitteet, rutiinit ja ruokavalion kartoituksen pohjalta.

2.Viikko

Valmennuksellinen videopuhelu (n. 1,5h), jossa laitetaan käytäntöön harjoitteet. Valmennettava sitoutuu harjoitteisiin.

3.Viikko

Yksilöllisesti juuri sinulle luotu live valmennuspäivä (n.5h).

4.Viikko

Valmennuksellinen videopuhelu (n. 1,5h), jossa integroidaan valmennuksessa opittua ja toteutetaan selkeä jatkosuunnitelma.  

Koko valmennuksen ajan sinulla on Sini-Marian tuki ja kannustus.

Valmennuksen hinta koostuu videopuheluista ja valmennuspäivästä, kaikki tuki ja kannustus tulee sydämen lahjana pyyteettömällä rakkaudella, viisaudella ja runsaudella.

Tämän esimerkki valmennus kokonaisuuden  arvo 598€

Muita paketteja esimerkki paketteja:

Unelma ravinto -valmennuspaketti (arvo 229 €)

Unelmista totta-valmennuspaketti (arvo 270 €)

Lue lisää täältä.

Totuudellinen ja rakkaudellinen ohjaus pysyvään hyvinvointiisi. Rakkaudella, Sini-Maria Limnell

Yhteydenotot: sinimarialimnell@gmail.com

 

2 arviota tuotteelle Sini-Marian Henkilökohtaiset Intensiivi Unelma Itsestä -valmennukset

 1. Sari Anneli (Turunen)

  Olen Energiaterapeutti ja tehnyt ihmisten auttamistyötä jo vuodesta 2012. En ole kuitenkaan täysillä uskaltanut seurata sydämen ääntä aina jotenkin epäröiden, onko musta mihinkään ja siten muka tietämättä mitä oikeasti haluaisin. Kuitenkin jossain sopukassa tuntien sen kutsun. Tulin tornado tilanteeseen jossa mieleni on kuin tornado enkä saa mistään mitenkään otetta. En ole koskaan osannut pyytää apua enkä vastaanottaa, mutta jo useita kuukausia oli Unelma Itsestä valmennukset pomppineet silmissä ja kun näin Balin retriitin ja Balilta kuvia, se resonoi vahvasti. Eräänä päivänä näin että Sini-Maria antoi ilmaisen videopuhelun, jonka aikana vahvistui sisältäni se tunne joka oli johdattanut tähän hetkeen: tämä valmennus tulee auttamaan mua vahvistamaan se unelma itsestäni, jota mä olen. Ja auttaa vahvistamaan sen mitä haluan tehdä ja olla.

  4 viikon ajan tein huimaa paluuta omaan voimaan. Ravinto, rakkaus itselleen siihen mitä syö. Rakkaudella kipujen kohtaaminen, niiden hyväksyminen, tunteista kiittäminen ja irtipäästö.

  Olen itselleni kiitollinen että pyysin apua ja otin sitä vastaan. Löysin sielunperhettäni lisää ja Sini-Marian rakkaudellinen läsnäolo, tuki ja apu oli juuri sitä, mitä nainen kaipaa kun haluaa saavuttaa unelman itsestään.

  Jos sä kaipaat itsestäsi esiin sen version, jota sä oikeasti oot mutta jokin pitää sua kiinni ettet kykene sitä täysin olemaan, suosittelen Unelma Itsestä intensiivistä valmennusta.

  Ole se täydellinen OmaVoimainen oma itsesi joka olet.

 2. Mia

  Elämäni alkoi muuttua ensimmäisen lapseni syntymän (8/2011) jälkeen. Jokin sisälläni kasvoi ja kasvoi, ja tuntui, etten oikein ole oma itseni. Olin vastaanottavainen vaihtoehdoille kuitenkin pitäen tiukan kontrollin elämässäni. Toisen lapseni myötä opin hieman hellittämään. Sisäinen epämääräinen tunteeni kasvoi. En osannut sitä sanallistaa. Edelleen suuntasin huomioni ulkopuolelleni ja etsin sieltä syytä epämääräisyyteen.

  Elämäni muuttui kertaheitolla vuonna 2016. Päästin irti kaikesta. Opin pyytämään ja vastaanottamaan apua eri muodoissa. Kolmas lapseni syntyi kesäkuussa 2017, ja huomasin olevani hieman lähempänä todellista omaa minääni.
  Keväällä 2018 aloitin LCF Life Coach -opintoni. Erilaisissa harjoituksissa kohtasin kohdun aikaista elämääni. Työstin sitä ensin valmentaja-kouluttajani Susun kanssa. Sitten näin Sini-Marian tarjouksen henkilökohtiasesta valmennuksesta kesän 2019 alussa. Tiesin, että tässä on hyvä jatkaa, tämä vie eteenpäin. Sini-Marian rakkaudellinen ja feminiininen energia oli juuri sitä, mitä kaipasin vahvistamaan omaani.
  Kesällä 2019 tein intensiivisesti harjoituksia, joita Sini-Maria minulle loi. Perehdyin omaan rytmiini, ja miten sitä voisin hioa vielä enemmän itselleni sopivaksi. Siemenet oman naiseuden ilmentämiseen saivat alkunsa. Uudenlainen energia alkoi virrata minussa, tunsin ensimmäisiä kertoja elämässäni todellisen vapauden tuulahduksen. Ja ensimmäisiä kertoja elämässäni koin, että voin rakastaa itseäni sellaisena, kuin todella olen.

  Olen äärimmäisen kiitollinen tästä valmennuksesta ja sen rakkaudellisesta, sallivasta energiasta. Sydämestäni suosittelen sitä sinulle, joka haluat herättää ja tuoda päivänvaloon todellisen oman itsesi ja naiseutesi.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *