Ale!

Ekologinen kuukuppi

26,00  19,50 

Kuvaus

Dream You Embody You
Kuukautiskuppi

Tämä kaunis ja hygieeninen kuukautiskuppi on lääketieteellisestä silikonista valmistettu ekologinen ja terveellinen vaihtoehto kuukautissuojalle. Luonnollinen, korkealaatuinen lääketieteellinen silikoni on turvallinen valinta, eikä siinä ole BPA:ta.

Kuppi kerää kuukautisvuotosi, tyhjennät sen, huuhtelet ja asetat se takaisin. Helppoa, hygienistä ja ekologista!

Näin siis kulutat vähemmän: Kuppi on hyväksi hygieniallesi, luonnolle ja myös lompakollesi. Kertaostos ja vuosien hyöty.

Terveytesi: Kuukautiskupin lääketieteellinen silikoni ei kuivata herkkiä intiimialueen limakalvoja. Ei ärsytä ihoa tai limakalvoja, kuten mahdollisesti siteet ja tamponit. Ei kasvata bakteereita sisälläsi, niin kuin tamponit. Kuppi on pehmeä ja joustava.

Äiti Maa: Säästä luontoa ja tee kertaostos, josta on vuosien hyöty.

Varmuus ja helppous: Voit käyttää kuppia huolettomasti yön yli ja jopa 12 tuntia putkeen. Sopii myös täydellisesti kaikkeen urheiluun, lajista riippumatta. Kuppi kulkee kätevästi mukana säilytyspussissaan tai sisälläsi kuukautisten aikana. Luotettava ja huomaamaton.

Helppo puhdistaa: Kuppi on helppo puhdistaa sileän sisäpinnan ansiosta. Voit puhdistaa laimealla luonnonsaippualla tai kiehauttamalla 3 minuuttia vedessä.

Kuukuppi tulee sinulle ylellisen samettisen säilytyspussin kera. Nyt voit ryhtyä rakastamaan naiseuttasi ja olla ylpeä kuukautiskierrostasi ja naisellisuudestasi.

KOKO:
S-koko koskee naisia, jotka eivät ole synnyttäneet tai ovat alle 25-vuotiaita.
L-koko koskee naisia, jotka ovat synnyttäneet tai ovat yli 25-vuotiaita.

Merkitse haluamasi koko kommenttikenttään!

KÄYTTÖOHJE

Hinta sisältää postimaksun Suomessa.

1 arvio tuotteelle Ekologinen kuukuppi

  1. anonyymi tuotestaaja

    Kuukuppi testattu nyt tositoimissa; työpäivä ja perään tanssitunti! Aamulla ensikertalaiselle oli hiukan kysymysmerkki, miten kuppi asennetaan paikoilleen oikeaoppisesti. Kerralla ei mennytkään nappiin ja vuotoa tuli hiukan ohi. Alun asentamishankaluuksien jälkeen homma kuitenkin selkeni (okei, SAATOIN ehkä lukea vauva.fi kokemuksia ?), ja nyt olen NIIN iloinen, kun tajusin, että periaattessa KOSKAAN ei enää tarvitse ostaa siteitä tai tamponeja! Peukku ylös tälle tuotteelle! Luonto kiittää ja säästyy vaivaa ja rahaa.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *