Ale!

Barefoot sandals, pronssihematiitti kivihelmillä

28,00  21,00 

UUTUUS: Barefoot sandals, paljasjalkakorut (3 jäljellä)

Pronssihematiitti paljasjalkakoru, 12 ruusukvartsihelmeä, 12 obsidianhelmeä ja 6 ametistihelmeä. Nämä paljasjalkakorut on valmistettu käsityönä Balilla. Ostamalla kauniin korun, autat Unelma Itsestä -valmentaja Sini-Marian ystäväperhettä Balilla. Perhe elää hyvin vaatimattomasti, mutta kiitollisena jokaisesta päivästä. Perheenjäsenet kaikki osallistuvat pienyrityksen pyörittämiseen ja jokainen koru on luotu käsityönä ja siunattu Balilaiseen tyyliin kiitollisuudella sekä rakkaudella.

Sinun kauneuttasi korostavat supernaiselliset paljasjalkakorut tuovat sinulle Jumalattaren kohottavaa energiaa. Hoitavat aidot luonnonkivet auttavat sinua maadoittumaan ja olemaan yhteydessä Äiti -maahan. Tunnet naisellisuutesi kohoavan ja samalla olet yhtä harmonisen luonnon kanssa.

Voit käyttää koruja arjessa, juhlassa ja joogatunneilla. Parhaimmillaan korut ovat paljaassa jalassa, mutta myös sopivat hyvin käytettäväksi yksinkertaisten sandaalien ja ballerinatossujen kanssa.

Näin on kuvattu kyseisten luonnonkivien voimaa ja ominaisuuksia:

Hematiitti

Hematiitin sanotaan olevan maadoittava ja tervettä talonpoikaisjärkeä sekä eloonjäämisviettiä edistävä kivi, jota suositellaan myös unettomuuteen. Hematiitti stimuloi keskittymistä, poistaa itse asetettuja rajoituksia ja omaa vahvan yang -elementin. Fyysisellä tasolla hematiitti liitetään muun muassa jalkoihin, erityisesti pohkeisiin.

Ruusukvartsi

Romanttinen ruusukvartsi on tunnettu kautta historian ehdottoman rakkauden kivenä, jonka ominaisuuksiin yhdistetään myös fyysisellä tasolla sydämen parantaminen sekä surun ja pelon haihduttaminen. Ruusukvartsi opettaa meitä myös antamaan anteeksi. Muinaisuskomusten mukaan se auttaa vähentämään painoa ja ryppyjä sekä kasvattamaan itsevarmuutta.

Ametisti
Ametisti rohkaisee sisäiseen rauhaan, taistelee riippuvaisuuksia vastaan, kuljettaa energiaa ja omaa korkean henkisen värähtelyn – hyvä meditaatiokivi. Ametistin uskotaan myös karkottavan kielteisyyttä ja luovan rauhallisen ympäristön.

Obsidian

Kivi on nopea toimimaan ja omaa suuren voiman, mikään ei ole piilossa obsidiaanilta. Se poistaa herkkäuskoisuutta, tarjoaa kiintymystä ja on erittäin suojeleva kivi. Fyysisellä tasolla obsidiaanin suurin lahja on ymmärryksen kohottaminen sairauksien alkuperäisistä syistä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Barefoot sandals, pronssihematiitti kivihelmillä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *