Ale!

Barefoot sandals, musta kvartsikristalli

23,00  17,20 

UUTUUS: Barefoot sandals, paljasjalkakorut

Nämä aidoista luonnonkivistä valmisteut paljasjalkakorut on tehty käsityönä Balilla. Ostamalla kauniin korun, autat Unelma Itsestä -valmentaja Sini-Marian ystäväperhettä Balilla. Perhe elää hyvin vaatimattomasti, mutta kiitollisena jokaisesta päivästä. Perheenjäsenet kaikki osallistuvat pienyrityksen pyörittämiseen ja jokainen koru on luotu käsityönä ja siunattu Balilaiseen tyyliin kiitollisuudella sekä rakkaudella.

Sinun kauneuttasi korostavat supernaiselliset paljasjalkakorut tuovat sinulle Jumalattaren kohottavaa energiaa. Hoitavat aidot luonnonkivet auttavat sinua maadoittumaan ja olemaan yhteydessä Äiti -maahan. Tunnet naisellisuutesi kohoavan ja samalla olet yhtä harmonisen luonnon kanssa.

Voit käyttää koruja arjessa, juhlassa ja joogatunneilla. Parhaimmillaan korut ovat paljaassa jalassa, mutta myös sopivat hyvin käytettäväksi yksinkertaisten sandaalien ja ballerinatossujen kanssa.

Näin on kuvattu kyseisten luonnonkivien voimaa ja ominaisuuksia:

Musta kvartsikristalli

Kvartsi on yksi planeettamme voimakkaimmista kivistä, se on ohjelmoitava kivi, joka lopettaa pahoja tapoja päänsärkyjen ohella. Kvartsi on kanavoiva kivi, joka kohottaa energian korkeimmalle mahdolliselle tasolle ja fyysisellä tasolla sitä voidaan suositella mihin vaivaan tahansa.

Olet kaunis, saat hehkua naisena!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Barefoot sandals, musta kvartsikristalli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *