Ale!

Arkipäivän mindfulness

89,00  19,90 

Arkipäivän mindfulnessia kiireiselle. Opi stressinhallintaa, itsemyötätuntoa ja ihmissuhdetaitoja aivan huomaamatta!

Kuvaus

Mindufulnessista puhutaan nykpäivänä paljon. Saatat ehkä jo tietääkin, että mindfulness-harjoittelun on tutkimusten mukaan todettu auttavan mm. stressinhallinnassa, keskittymisessä ja luovassa ajattelussa. Monet kuitenkin kokevat, että mindfulness-harjoittelu on työlästä, hankalaa ja aikaavievää. Me ymmärrämme täysin tämän ajatuksen!

Juuri siksi olemme halunneet luoda tiiviin neljän viikon kurssin, joka sopii erinomaisesti kiireistä arkea elävälle. Tämä kurssi opettaa sinulle teorian lisäksi useita mindfulness-harjoituksia, joita voit tehdä arjen keskellä.

Neljän viikon kurssin aikana opit mm.

  • aivotaajuuksista
  • kehoomme vaikuttavista hormoneista
  • itsemyötätunnosta
  • muiden ihmisten kohtaamisesta
  • oman energian suojelemisesta
  • harjoittamaan mindfulnessia huomaamatta

Voit suorittaa kurssia omassa tahdissasi, juuri silloin, kun se sinulle sopii! Kurssin on luonut mindfulness-ohjaaja ja opettaja, Elina Virta. Hän on lisäksi neljän lapsen äiti ja yrittäjä. Elinalta löytyy vankkaa näkemystä siitä, millä tavalla mindfulness-harjoittelun voi sovittaa osaksi omaa arkea, ilman, että se tuntuu vain uudelta velvollisuudelta.

Lähde siis mukaan kohti lempeämpää arkea. Kurssin avulla opit näkemään arkipäiväsi uudessa valossa ja saatat jopa löytää sellaisia mahdollisuuksia, joiden olemassaoloa et aiemmin edes huomanut!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Arkipäivän mindfulness”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *