Tuntuuko, että arjessa ei ole aikaa hyvinvoinnille? Näin onnistumme tänä syksynä yhdessä!

Olen yrittänyt usein orjallisesti seurata erilaisia harjoituksia, tiukkoja treenejä ja dieettejä. Olen useasti innostunut järjettömän paljon kulloinkin valloillaan olevasta trendidieetistä tai treenistä. Olen kuitenkin huomannut, että minun tahdonvoima usein murenee jossakin kohtaa ja palaan entisiin uomiin. Palaan takaisin vanhaan “hyvään” ja helppoon. Ehkä sinäkin olet kokenut tuon pettymyksen tunteen – “ei minusta taaskaan ollut noudattamaan tiukkoja linjoja ja sääntöjä”? Saatat kohdata pettymyksen yhä uudelleen ja uudelleen, kunnes kyllästyt epäonnistumiseen totaalisesti – ja luovutat.

 

Tässä luovuttamisessa voikin olla erittäin hyvä käänne, jos niin tahdot. Mitä jos luovutat nyt täysin pakottamisesta ja aloitatkin elämään elämää niin kuin sinä tahdot. Entäpä jos tekisit asioita, jotka tuntuvat sinusta aidosti hyvältä? Tee siis nyt käänteentekevä päätös ja ala  elämään sinunnäköistä arvokasta elämää. Luo sinun harjoitukset, ravinto ja liikuntatottumukset niin mielekkäiksi ja sinun arkeasi tukeviksi, että sinun ei tarvitse enää pakottaa itseäsi mihinkään vaan saat elää omaa unelmaasi päivittäin.

Olen itse luovuttanut totaalisesti ja löytänyt harmonian tekemisen ja olemisen välille. Minulla ei tule syyllisyyttä siitä, että en nyt sitten sunnuntaina mennytkään salille tai siitä, että hengitysharjoitukseni jäivät väliin. Sillä teinkin siinä kohtaa sittenkin jotain muuta, mikä oli minulle juuri sillä hetkellä tärkeämpää. Ja yllätyksekseni juoksenkin salille, joogaan tai tanssimaan useammin ja niin hymyssä suin. Treenaaminen ja liikkuminen tuntuu kevyeltä ja hyvältä kun se tapahtuu inspiroituneena.

Retriiteillä ja Unelma Itsestä -verkkovalmennuksessa käymme läpi hyvin laajasti kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin osa-alueita ja löydämme niistä nautintoa elämäämme. Nautintoa hyvästä ja ravitsevasta ruuasta, inspiraatiota ja omaa luovaa liikettä.

Kaikkien harjoitusten, tehtävien ja videoiden taustalla on tarkoitus voimaannuttaa sinua kokeilemaan laajasti uusia asiota ja löytää mikä palvelisi juuri sinua sinun arjessasi.

 

Mitä sitten esimerkiksi retriittien harjoitukset pitävät sisällään?

Tutustumme erilaisiin hengitysharjoituksiin, jotka auttavat meitä tulemaan nopeastikin hyvin tietoiseksi ja läsnäolevaksi kehossamme ja tätä kautta löydämme rentoutta ja rauhaa niin mielelle kuin hermostollekin. Hengitysharjoitukset myös kiinteyttävät ja voimistavat sinun keskivartaloa. Oikealla tavalla hengittäessä aktivoit koko keskivartalon ja saat myös syvät vatsalihakset töihin. Vatsan alue muokkautuu ulkoisesti, mutta myös henkisesti ja emotionaalisesti – voit vahvistaa sillä jopa itsetuntoasi.

Läsnäoloharjoitukset ja meditaatio tuovat meille kiireettömyyden tunnetta ja opimme, miten voit olla läsnä kaikelle tekemiselle 100%:sti. Parasta on, että se ei vie sinulta yhtään sen enempää minuutteja arjesta. Läsnäoloharjoitusten avulla pääsemme käsiksi rauhalliseen ja keskittyneeseen mieleen. Erilaisten meditaatioharjoitusten avulla saamme lisää rauhallista tilaa ajatusten välille, meditaatiosta saamme myös työkaluja tunteiden käsittelyyn.

Kiitollisuusharjoitteet tuovat meitä takaisin sydämeen mielen tasolta. Löydämme rauhaa ja rakkautta sydämestämme ja päivämme tuntuvat merkityksellisemmiltä. Opimme olemaan kiitollisia ja tietoisia siitä, että meillä on jo kaikki mitä tarvitsemme ollaksemme onnellisia. Opimme keskittymään positiiviseen kehittymiseen ja negatiivisuus menettää otetta meistä.

Keholliset harjoitukset, kuten jooga, kehonpainoharjoittelu ja tanssi tutustuttavat meidät omaan kehoon ja siihen, mitä kehomme pyytäisi meiltä juuri nyt. Löydämme myös vapautta käyttää kehoamme luovaan liikkeeseen; luottamaan ja uskaltamaan liikkua inspiraatiossa ja ilolla.

Itseilmaisun harjoitukset, joissa voimme ilmaista tunteitamme turvallisessa ja rakkaudellisessa seurassa auttavat meitä tulemaan tietoisiksi omista arvoista ja löytämään omia rajoja rakkaudella. Uskallamme olla omia itsejämme ja vapaasti keskustella ja tuoda omaa totuuttamme esiin neutraalilla ja harmonisella tavalla.

Retriiteillä meillä on aamuisin ja iltaisin harjoituksia ja päivän aikana workshop-tunteja joiden aikana käymme läpi esimerkiksi ravinteikasta ruokaa ja löydämme omaan arkeen maukasta ja energisoivaa ravintoa.

Kaikkien erilaisten harjoitusten tarkoituksena on antaa sinulle kosketusta erilaisiin tapoihin harmonisoi sinun arkea ja jotta voit voimaantua luomaan omat rutiinit ja harjoitteet sinun päivääsi sopiviksi.

Jos haluat vahvistaa omaa ytimesi tuntemusta ja luoda vahvemmin Unelma päiviä arkeesi niin ilmoittaudu nyt mukaan retriiteille tai Unelma Itsestä -verkkovalmennuksiin alta:

 

Unelma Itsestä -retriitti 7.-9.9. Suomessa (2 yötä) 425€ (kaksi paikkaa jäljellä)

Unelmanaisten retriitti Balilla 16.-25.10.2018 (9 yötä) HUOM! nyt tarjous hinnalla 1998€! Ole nopea! (vain muutama paikka jäljellä)

UUDISTUNUT Unelma Itsestä -verkkovalmennus alkaa ma 17.9.2018. Tule mukaan nostamaan hyvinvointisi uudelle tasolle. Ennakkotarjous rajatun ajan 149€ (norm. 199€)!

Päästä irti vanhasta ja ota lähtölaukaus uuteen alkuun yhdessä Unelma Itsestä -tiimin kanssa KOKONAISVALTAINEN DETOX -valmennuksessa! Aloitamme ma 1.10.2018. Uuden kurssin kesto on 8 vk ennakkovaraajalle 59€ (norm. 94€). Ilmoittaudu tästä mukaan!

 

Rakkaudellista syksyä,

Sini-Maria

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *