Suuttuisitko koiranpennulle?

Jokainen, jolla on joskus ollut koiranpentu tai jokainen, joka on on joskus nähnyt koiranpennun, ymmärtää, ettei pieni pentu osaa heti kaikkea. Sen kanssa on oltava kärsivällinen, sille on opetettava asioita monta kertaa, eikä oppiminen tapahdu hetkessä. Vaikka joudummekin opettaa pennulle yhä uudestaan samoja asioita, emme kuitenkaan hermostu, suutu tai tuomitse koiranpentua kykenemättömäksi oppimaan. Pennun kanssa jaksamme yrittää yhä uudestaan, iloita pienistä onnistumisista ja jatkaa opettamista niin kauan, että se lopulta oppii haluamamme asiat.

No mutta miten ihmeessä tämä nyt liittyy itsensä kehittämiseen? Olemmeko lanseeraamassa Unelma koirasta -pentukoulua? Emme sentään! (Vaikka se voisi kyllä olla tosi hauskaa.) Sen sijaan olemme lanseeraamassa uudenlaista Unelma Itsestä -valmennusta, jossa on asetettu etusijalle juuri tämä uusien tapojen oppimisen vaikeus. 24. helmikuuta alkavassa uudistuneessa valmennuksessa aloitetaan pienen pienin askelin, iloitaan kaikenlaisista onnistumisista ja perehdytään syvemmin ihmisen mielen koukeroihin. Suurinta muutosta omaan elämään ei tehdä hikiliikunnalla, superhyperterveellisellä ravinnolla, vaan oman mielen muutoksella. Uudistuneessa Unelma Itsestä -valmennuksessa koulutamme itseämme lempeästi, mutta varmasti kohti sitä minää, josta uskallamme nyt vain salaa haaveilla. Olipa huolenasi sitten ravinto, liikunta (tai sen puute), työura, ihmissuhteet tai elämän merkityksettömyys, saat valmennuksestamme varmasti uutta näkökulmaa arkeesi ja pystyt ehkä avaaamaan niitä ovia, joiden olemassaoloa et ole aiemmin edes huomannut!

Uudistuneessa Unelma Itsestä -valmennuksessa koulutamme itseämme lempeästi ja siten pääsemme pysyviin tuloksiin! Nyt TÄNÄÄN 20.02.2020 klo.00.00 asti MAHDOLLISUUS lähteä mukaan upealla tarjoushinnalla 155e! (Ovh 199e) Klikkaa itsesi shoppiin syötä alekoodi: helmikuu2020 ja ilmottaudu mukaan!

 

 

Meidän on mahdollista muuttaa itseämme ja elämäämme, kun suhtaudumme itseemme sillä samalla koiranpennun kouluttamisen loputtomalla kärsivällisyydellä. Kun haluamme opettaa itsellemme uusia tapoja, meidän on yritettävä yhä uudestaan, iloittava pienistä onnistumisista ja kuljettava lannistumatta eteenpäin niin kauan, että lopulta opimme nuo uudet tavat. Se ei oikeasti ole sen kummempaa kuin koiranpennun kouluttaminen!

Koiranpennun kouluttaminen tuntuu ehkä helpommalta mm. siksi, että koiranpennut ovat tosi söpöjä. Mutta tiedätkö, että meidän tulisi opetella pitämään myös itseämme yhtä ihanina kuin koiranpentuja! (Koska me oikeasti olemme.) Meidän tulisi olla itsemme kanssa yhtä kärsivällisiä ja ymmärtäväisiä. Kaikki uudet tavat ovat meille yhtä outoja kuin uudet asiat ovat koiranpennulle. Ole siis itseäsi kohtaan armollinen! <3

Rakkaudella, Elina & Rolle The French Bulldog

Nyt TÄNÄÄN 20.02.2020 klo.00.00 asti MAHDOLLISUUS lähteä mukaan Unelma Itsestä Valmennukseen upealla tarjoushinnalla 155e! (Ovh 199e) Klikkaa itsesi shoppiin syötä alekoodi: helmikuu2020 ja ilmottaudu mukaan!

599947
Uudistuneessa Unelma Itsestä -valmennuksessa koulutamme itseämme lempeästi ja siten pääsemme pysyviin tuloksiin! Nyt TÄNÄÄN 20.02.2020 klo.00.00 asti MAHDOLLISUUS lähteä mukaan upealla tarjoushinnalla 155e! (Ovh 199e) Klikkaa itsesi shoppiin syötä alekoodi: helmikuu2020 ja ilmottaudu mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *