SuperSisko -kampanja sekä kilpailu

Oletko sinä SuperSisko ja keitä ovat sinun SuperSiskosi?

SuperSisko on hahmo joka on oma itsensä.

SuperSisko tuo sinusta parastasi esiin kannustaen sinua olemaan oma itsesi sekä toteuttamaan itseäsi vapaasti elämässäsi.

SuperSiskoa tahdot kohdella parhaalla mahdollisella tavalla ja edesauttaa tätä siskoa hänen kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa.

SuperSiskon kanssa voi nauraa tai itkeä, kävellä käsikädessä tai tuntea yhteyttä vaikka välissä olisi valtameriä.

SuperSiskon kanssa sinulla on tasavertainen olo ja voit tuntea olevasi hyväksytty sekä tuettu nainen sellaisena kuin olet.

SuperSisko voi olla oikea sisaresi, ystäväsi, äitisi, tätisi tai kuka vain naispuolinen henkilö.

Nostetaan toisiamme! Täyttymyksellinen elämänkokemus syntyy mm. siitä, kun ihmisten välillä ei ole kilpailuasetelmaa. Missä me oikein kilpailemme elämässä (jos niin teemme)? Jokainen selviää elämässään maaliin. Jokainen on valmis ja paras itsensä sellaisena kuin on. Oma polku elämässä hahmottuu varmemmin, kun luotamme itseemme ja annamme oman itsemme luontaisesti kukoistaa. Tällöin annemme myös muiden kukoistaa. Olemme jokainen tasavertaisia keskenämme. Erilaisten imagojen luoman elämänkuvan myötä tämä tasavertaisuuden kokemus saattaa olla hukassa. Kasvatetaan SuperSiskouden – tasavertaisuuden kokemusta ja luodaan maailmaamme uusiksi heittäytymällä SuperSisko -rooliimme. Maailma on täynnä SuperSiskoja ja tarvitsee niitä lisää. Tämä on kutsu sinulle astua oman elämän Super-Sankarittareksi.

VALMENNUKSELLINEN KAMPANJA 23.9-9.10

Ota haaste vastaan ja toimi seuraavan kahdenviikon aikana SuperSiskona! Ole läsnä!

Seuraavan kahden viikon ajan kohdatessasi naisia näe jokaisesta heidän ainutlaatuinen naisellinen ilmaisu ja peilaa sitä esiin toimillasi. Tuo muista naisista paras esiin! Kuuntele, kunnioita, kannusta ja kiitä.

Katso mitä tapahtuu elämässäsi, kun aina muistaessasi toimit näin seuraavan kahden viikon ajan. Tehtävä tehtynä tulee muuttamaan suhdetta omaan itseesi ja näin myös ulkoista todellisuuttamme… kaikki on mahdollista!

KILPAILU

Osallistu ja voita huikea valmennuspaketti!

Jaa kampanja-aikana Instagramissa kuva jossa olet SuperSiskosi kanssa. Kerro miksi kuvassa kanssasi esiintyvä nainen on oikea SuperSisko. Käytä hashtag #SuperSisko sekä #unelmaisestä. Kaikkien 9.10. mennessä osallistuneiden SuperSiskojen kesken arvomme voittaja parille paikat tammikuussa alkavaan Online -valmennukseen sekä lisäksi molemmille kaksi henkilökohtaista valmennusta omien unelmien sekä hyvinvoinnin edessä.

Ollaan SuperSiskoja toisillemme!

SuperSisaret,

Sini-Maria sekä Tuuli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *