Se ei mennyt niin kuin piti – ja hyvä niin!

Elämäni ei ole mennyt ollenkaan siten, kuin olin ajatellut sen menevän. En koskaan ajatellut, että joutuisin kokemaan avioeron. En olisi voinut kuvitella lukiossa opiskellessani, että en löydä itseäni aidosti kiinnostavaa ja innostavaa opiskelupaikkaa. Suunnitelmiini ei myöskään kuulunut työuupumus tai masennus. En olisi koskaan voinut uskoa, että läheisimmät ihmiset kääntyisivät minua vastaan. Olen ollut elämässäni monta kertaa niin ahdistavassa tilanteessa, etten ole pystynyt kunnolla hengittää.

Tänään, kirjoittaessani tätä tarinaa omasta elämästäni, huomaan, että ihmiset ovat aina paljon vahvempia, kuin he koskaan uskovat olevansa. Huomasin olevani sitkeä, kun neljännen lapsen syntymän jälkeen aloitin kuntoilun taas aivan alusta. Rapakuntoisena aloitetuista kävelylenkeistä päädyin jälleen ylittämään maratonin maaliviivan. Jokaista neljää lasta odottaessani painoni nousi vähintään 20 kiloa. Ja voin kertoa, että minä en ole niitä onnekkaita naisia, joiden raskauskilot jäivät synnytyslaitokselle. Ei. Joka ikinen kilo oli karistettava. Neljä kertaa. Voin olla ylpeä siitä, miten uskomattomiin suorituksiin kehoni on venynyt, jos vain olen itse halunnut! Ja jos minä olen pystynyt siihen, kuka tahansa pystyy.

Ihmissuhteissa koetut vastoinkäymiset ovat pakottaneet minut ajattelemaan uudella tavalla. Olen oppinut anteeksiantoa ja ymmärrystä. Olen nähnyt, että ihmiset voivat muuttua ja se on aivan valtavan lohdullista! Meillä kaikilla on oikeus muuttua. Meillä kaikilla on oikeus kasvaa aivan uusiksi ja erilaisiksi ihmisiksi. Se, mitä meille on tapahtunut, ei määrittele sitä, mitä me todella olemme. Meidän ei tarvitse olla se sama ihminen tänään, joka olimme 10 vuotta sitten, viisi vuotta sitten tai edes se ihminen, joka olimme eilen. Vain se ratkaisee, mitä sinä itse haluat olla. Toiset tarvitsevat hieman pidemmän ajan löytääkseen sen, mitä he todella haluavat elämältä. Minulla siihen meni todella pitkä aika. Mutta nyt olen vihdoin unelma-ammatissani! Saan auttaa muita ihmisiä nousemaan elämänsä aallonpohjista, löytämään rohkeuden itsestään tai vaan kannustamaan ja olemaan kansakulkija kohti sitä unelmaa, jonka he ovat jo itse oivaltaneet. Minulle olisi ilo tutustua myös juuri Sinuun, joka luet tätä tekstiä. Uskon syvästi, että voisin auttaa sinua matkalla unelmiisi.

Lähde mukaan elämää muuttaavaan valmennukseen! Lupaan kulkea mukanasi sen matkan alusta loppuun saakka. <3 Lue lisää ja varaa paikkasi valmennukseen tästä.

Love,

Elina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *