Sanojen voimaa!

Sanoilla on voimakas merkitys meihin sisäisesti ja sanoilla joita käytät on voimakas merkitys puhuessa muille. Puhuessasi omaa totuuttasi kunnioittavasti siitä mitä todella haluat, tulet huomaamaan, että asiat alkavat järjestyä kuin itsestään parhaaksi.

Sanojen voima on suuri ja siksi halun, että kiinnität seuraavina päivinä huomioita sisäiseen puheesi itseäsi kohtaan ja myös puheeseesi muita kohtaan. Kun nöyrästi puhumme totuuttamme ja kunnioitamme itseämme puhumalla vain ja ainoistaan totuutta, ystävät jotka ovat meille hyväksi pysyvät vierellämme ja ihmiset joiden tarkoitus on jatkaa matkaa ilman meitä luonnollisesti jatkavat eteenpäin.

Kysy itseltäsi usein:

“Mitä minä oikeasti haluan?”
“Onko tämä todella se mitä haluan tehdä vai teenkö sen jonkun muun takia?”

Vastaa rehellisesti itsellesi ja seuraa toiminnalla vastaustasi. Kun teet päätöksesi totuudessasi myös muut kunniottavat valintojasi, koska kyseiset päätökset todella ovat sinulle hyväksi. Kun pysyt päätöksissäsi ja luot itsellesi todelliset kuvitelmat unelmista joita kohti askel askeleelta kuljet, tulet saavuttamaan ne nopeammin kuin arvaatkaan.

Kun tiedät totuudellisesti mitä tahdot ja kuljet päättäväisesti sitä kohden ja vielä sanot sen ääneen rakkaudellisesti, ei mene kauaa, kun urasi kulkee oikeaan suuntaan. Löydät arvojasi vastaavan kumppanin ja ystäväsi sekä perheesi kohtelevat sinua arvokkaammin. Ovat päätökset koskien terveellisempää ruokavaliota, kunniottavampaa parisuhdetta, säännöllistä liikuntaa tai ihan mitä vain sinua koskevaa asiaa, kysy itseltäsi usein:“Mitä minä oikeasti haluan?”

Harjoittele tarkkailemaan sekä ilmaisemaan että sisäinen puheesi ja sanasi kertovat totuuttasi ja seisovat vankasti arvojesi ja tavoitteittesi takana.

On aika puhua totta ja luoda unelmat toteen totuuden ja rakkauden kautta ❤️

Rakkaudella, Sini-Maria

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *