Ryhmän tuki omien unelmien toteuttamisen apuna

ryhman_tuki_unelma_itsesta

Miten ryhmän tuki auttaa saavuttamaan omat unelmat?

Meistä jokainen etsii yhteenkuuluvaisuuden, hyväksynnän ja rakastetuksi tulemisen tunnetta päivittäin. Haluamme tuntea, että olemme rakastettuja ja että elämämme on merkityksellistä. On siis hyvin luonnollista, että on helpompaa kulkea samaan suuntaan elämässä ryhmän tuen kera kuin, että kulkisit eri suuntaan yksin.

Siksi onkin hyvin tärkeää valita se ryhmä, mihin todella haluaa kuulua ja olla tarkka, mitkä ovat tämän ryhmän tavoitteet ja arvot elämässä. Ydinryhmäsi arvot ja tavoitteet tukevat sinua kulkemaan samaan suuntaan. Toisinaan on kivuliasta huomata, että kaikki ystävät tai perheenjäsenet eivät aina omaa samoja arvoja tai tavoitteita kuin sinä ja sinun on jollakin tasolla annettava heidän kulkea eri suuntaan, jotta et menettäisi omia arvojasi.

Jokaisella on oma uniikki elämänpolkunsa, emmekä voi elää toteen kenenkään muun elämää. Mutta voimme olla tietoisia siitä, minkälaisella ydinryhmällä ympäröimme itsemme.

Mistä sitten tiedät, että olet oikeassa seurassa ja olet ympäröinyt itsesi oikeanlaisilla ihmisillä?

Ensinnäkin on tietenkin hyvin tärkeää ottaa selvää, mitä itse arvostat elämässä, mikä saa sinut tuntemaan elämää täydesti ja nauttimaan elämän kokemisesta. Mitä sinä haluat välittää ihmiselle ympärilläsi ja mitä haluat jakaa tässä elämässä.

Mikä on sinulle arvokkainta, minkä eteen teet töitä ja mitkä arvot ovat sinulle tärkeitä. Mitkä asiat tukevat  sinun arvojasi ja elämääsi eteenpäin juuri sinun arjessasi.

Sen jälkeen kun tiedät, mikä on sinulle tärkeää on sinun helpompi valita sinua tukeva ydinryhmä ja ihmiset, jotka kannustavat sinua elämään omaa polkuasi täydesti pelotta. Ne ihmiset saavat sinut täyttymään toivosta, rohkeudesta ja ilosta. Ne ihmiset haluavat sinun parastasi tilanteessa kuin tilanteessa ja sinä tunnet kannustuksen ja pyyteettömän rakkauden heiltä.

Unelma Itsestä -yhteisö on monille se ydinryhmä, missä tuntee olevansa ymmärretty ja rakastettu juurikin omana itsenään. Vaikka emme aina voi olla fyysisesti tukemassa toisiamme tiedämme, että henkisesti meillä on vahva naisryhmä takanamme ja kuljemme samaan suuntaan eläen toteen päivä päivältä enemmän Unelma Itseämme. Meille on tärkeää nähdä naiset elämässä elämäänsä täydesti, vapaasti ja iloisena. Me uskomme, että kaikki on mahdollista, jos todella sitä tahdomme, ja meillä on oikea inspiroiva tuki toteuttaa nuo unelmat toteen.

Kaikki, mitä osaat kuvitella, voit toteuttaa – me uskomme sinuun!

Unelma itsestä -verkkovalmennus on luonut alustan monille naisille toteuttaa villeimmätkin unelmansa toteen yhdessä voimakkaan tukevan ryhmän kera. Ja nyt uutena tänä syksynä retriitit tulevat tekemään aivan uuden tason transformaatiota osallistujille.

Jos siis tunnet, että Unelma Itsestä tukee sinun arvojasi, kokonaisvaltaisesti hyvinvointiasi ja haluat kulkea samaan suuntaan kanssamme, olemme aina tukenasi ja tämä iso ryhmä naisia toivottaa sinut tervetulleeksi! Luodaan kaikkien unelmat toteen yhdessä! Naiset, meissä on voimaa!

Rakkaudella, Sini-Maria

Syksyn voimaannuttavat retriitit täyttyvät nyt, muutama paikka vain jäljellä, joten lunasta oma paikkasi nyt!

Unelma Itsestä -retriitti 7.-9.9. Suomessa

Retriitin kustannus on 398€ /hlö (norm. 425€)

ALEKOOODILLA: unelmaretriitti saat vielä 50€ lisäalennuksen Suomen (Villa HideOut) retriitin

https://www.unelmaitsesta.fi/unelma-itsesta-valmennukset/unelma-itsesta-retriitti/

Unelmanaisten retriitti Balilla 16.-25.10.2018

ALEKOOODILLA: unelmabali saat 150€ lisäalennuksen Balin retriitin hinnasta

https://www.unelmaitsesta.fi/unelma-itsesta-valmennukset/retriitti-balilla/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *