Retriittikokemuksia valmentajan suusta

retriittikokemuksia_unelma_itsesta

Kun lähdin Unelma Itsestä -valmentajaksi, olin valmentanut henkilökohtaisia asiakkaita päivätyöni ohella muutaman vuoden ja opiskellut kokonaisvaltaista hyvinvointia monelta eri kantilta. Täysin omistauduin kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille Unelma Itsestä -valmentajana 2016 vuoden alusta asti ja olen hyvin kiitollinen tästä upeasta matkasta teidän kanssa.

Valmennustyön lisäsksi olen saanut osallistua myös retriiteille niin ohjaajan, avustajan ja osallistujan roolissa. Olen saanut mahdollisuuden oppia kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, naiseudesta, joogasta ja eritoten omasta minästä. Olen nähnyt ja kokenut erilaisia retriittejä eri puolilla maailmaa, esim. Havaijilla, Balilla, Suomessa, Meksikossa ja Guatemalassa.

Retriitillä oma suunta ja visio kirkastuvat

Minulle on ollut hyvin tärkeää ottaa etäisyyttä arkeen retriittien muodossa ja nähdä kirkkaammin mitä todella haluan sydämestäni jakaa ja vastaanottaa elämässäni. Retriitit antavat upean tilaisuuden nähdä selkeämmin omaan arkeen, kuinka toimin ja reagoin omassa päivittäisessä elämässäni. Olen pystynyt kiinnittämään selkeämmin huomiota siihen, minkälaisia rutiineja ja tapoja haluan kasvattaa elämässäni, ja mitkä pienet rutiinit vievät minua kohti hyvää hymyilevää oloa.

Retriiteillä olen oivaltanut selkeimmin omaa suuntaani, jotta toteutan juuri omaa uniikkia polkuani. Minulle tärkein oivallus ollut juurikin se, että hyväsydämisenä ja auttavaisena persoonana en jätä omaa hyvinvointia huomioimatta toisten tarpeiden takia tai vaikkapa siksi, että miellyttäisin yhteiskunnan yleistä elämisen linjaa.

Yhteisöllisyys ja asioiden jakaminen on tuonut minulle valtavan määrän voimaa ja ymmärrystä muita ihmisiä  kohtaan. Meillä loppuviimeksi on kaikilla samantyyppisiä haasteita elämässä ja kun niitä jaetaan turvallisessa ja mukavassa ympäristössä, haasteet menettävät voimaansa ja me naisina saamme omaa voimaamme takaisin. Niin kuin usein sanonkin: Naiset me olemme niin paljon enemmän yhdessä! Retriiteillä yhteiset harjoitukset ja naistenpiirit luovat yhteishenkeä ja nostavat hyvinvointia heti aivan uudelle tasolle. Yksin oivaltaminen ei ole niin voimakasta, mullistavaa tai muistijälkiä jättävää kuin yhdessä ryhmässä oivaltaminen!

Opit siirtyvät omaan arkeen

Retriiteillä olen myös oppinut keskittymään, luottamaan ja luomaan enemmän tasapainoa oppimieni harjoitteiden avulla. On täysin luonnollista, että arjessa helposti jäämme juoksemaan siihen niin kutsuttuun oravanpyörään. Retriittien avulla olen oppinut kuulemaan oman sydämeni äänen ja mikä minulle on tärkeää huomioida arjessa. Olen oppinut kuuntelemaan omaa sisäistä viisautta siitä, mikä vie minua kohden omaa totuutta ja huomaamaan milloin kuljen poispäin omasta hyvinvoinnistani.

Retriiteiltä saa aikaa ilman kännykkää, ilman ulkoisia paineita, aikaa todella olla itsensä kanssa. Silloin voi hyväksyä ja rakastaa itseään pyyteettömästi. Henkinen ja fyysinen kasvu tapahtuu parhaiten rennosta sallimisen tilasta ja sitä retriitit tarjoaa meille.

Tervetuloa Unelma Itsestä -yhteisön järjestämiin syksyn retriitteihin oivaltamaan ja nauttimaan elämästä yhdessä.

Rakkaudella Unelma Itsestä valmentaja, Sini-Maria

NYT EARLY BIRD TARJOUS NOPEIMMILLE 15.7. ASTI:

Suomi 7.-9.9.2018  https://www.unelmaitsesta.fi/tuote/unelma-itsesta-retriitti-7-9-9-2018/

Bali 16.-25.10.2018 https://www.unelmaitsesta.fi/tuote/unelmanaisten-retriitti-balilla-9-yota/

Sinua saattaa kiinnostaa myös Unelma Itsestä -verkkovalmennus (seuraava ryhmä alkaa 17.9.): https://www.unelmaitsesta.fi/unelma-itsesta-valmennukset/unelma-itsesta-verkkovalmennus/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *