Raakasuklaata ja ohjeet Unelmien vuoteen 2020!

Miten sinä voit hemmotella itseäsi laadukkaasti ja kulkea määrätietoisesti kohden Unelmiasi tänä jouluna ja tulevana vuonna 2020?

Hengitä nyt muutama hengitys oikein syvään, syvimpään mitä olet tänään hengittänyt, hengitä ulos oikein äänen kera, jotta kehosi todella rentoutuu. Toista näitä syviä hengityksiä muutaman hengityskierron ajan. Uskallatko todella syventyä hengitykseesi ja hengittää ulos äänen kera?

Huomaatko eron mielessäsi ja kehossasi jälkeen harjoituksen?

Kohti Unelmia ja hyvää oloa, ensimmäinen askeleesi voi olla näinkin helppo, mutta tehokas.

1. Hengitys on upea työkalu kohti kestävää hymyä! Muista pysähtyä päivittäin hengittämään tietoisesti syvään, anna rentouden ja kiitollisuuden laskeutua. Tila mistä haluat lähteä manifestoimaan ja luomaan tulevaisuuttasi on hymyilevä, rento ja rakkautta täynnä. Manifestoinnin tärkein asia on sydämen tila, sinä voit vastaanottaa kaikki Unelmat toteen vain luomalla hyvinvoivan ja vastaanottavaisen tilan sydämeesi.

2. Olemme siinä kohtaa vuotta, että on syytä pysähtyä kiittämään itseään ja muita kanssasisaria! Olemme kasvaneet ja oppineet tänäkin vuonna niin paljon! Kirjoita itsellesi 10 asiaa mistä olet kiitollinen tässä vuodessa. Anna kiitolllisuuden täyttää sinut ja luoda tilaa vastaanottaa vielä lisää hyvinvointia ja Unelmia!

3. Anna itsellesi lupa nauttia elämästä laadukkaasti! Tee itsellesi rakkaudellista raakasuklaata artikkelin alla olevan ohjeen mukaisesti ja keho kiittää. Tämä terveellinen herkku antaa hyviä rasvoja ja pitkä kantoista hyvää energiaa! Voit vaikka kokeilla aloittaa aamusi terveellisellä raakasuklaalla ja vihreällä teellä, olisiko ihanampaa aamiaista? Mielihyväkeskus aktivoituu ja saat upean startin heti aamusta! Kehosi on sinun temppelisi, ravitse sitä värikkäällä, puhtaalla ja laadukkaalla ravinnolla, jotta voit kokea sen ihmeen mitä terve energinen keho luo tulevaisuuteesi.

4. Omista päivästä kolme pientä muutaman minuutin hetkeä tietoisesti vain itsellesi: 1. Hengitä 2. Herkuttele laadukkaasti  3. Hymyile ja keinuta lannetta musiikin ja liikkeen avuin!

5. MUISTA! Muista ja muistuta itseäsi miksi olet täällä nauttimassa elämästä, mikä saa sinut todella hymyilemään? Mikä Unelma antaa sinulle voimaa ottaa jokapäivä pienen askeleen kohti tavoitettasi? Ja MUISTA NYT nauttia täysin rinnoin ja sydämin tästä upeasta matkasta!

Haluan kiittää sinua ensinnäkin siitä, että olet sinä! Se, että luet tätä kertoo minulle, että sinä tahdot paljastaa todellista onnea enemmän ja enemmän elämääsi! UPEAA JA KIITOS!

Haluan myös kiittää, että olet osa Unelma Itsestä yhteisöä ja tuot iloa meille ja kaikille ympärilläsi. Minä halkean kiitollisuudesta tätä vuotta kohtaan! Olemme yhteisössä kulkeneet taas upean matkan, valmennuksien ja Balin ja Suomen retriittien muodossa!

Tervetuloa uusi vuosi 2020 ja uudet upeat Unelmat!

Parasta loppuvuoden nautintoihin sinulle rakas!

Isoin jouluisin halauksin, Sini-Maria

 

RAAKASUKLAA RESEPTI ARTIKKELIN ALLA

p9080161

KAIKKI JOULULAHJAT NYT UNELMA ITSESTÄ SHOPISTA -50%

ALE -50% + ilmainen toimitus 16.12.saakka. Joulun kauneimmat hyvinvointilahjat. Toimi heti.

raakasuklaa_resepti_unelma_itsesta

TERVEELLINEN RAAKA TUMMASUKLAA -The Recipe kirjasta

Ainesosat
2,4 dl saksanpähkinöitä kokonaisina (voit käyttää mitä tahansa pähkinöitä, kokonaisina ja murskattuna)
0,6 dl chiansiemeniä
0,6 dl auringonkukansiemeniä
1,2 dl kookoshiutaleita
1,2 dl maapähkinävoita (tai mitä tahansa luomu pähkinävoita)
1,2 dl luomukookosöljyä – (lämmitä vesihauteessa nestemäiseksi)
2 rkl (kukkurallinen) hunajaa
1,8 – 2,4 dl raakakaakaojauhetta

Valmistusohje

1.Yhdistä kaikki aineet kulhossa ja sekoita hyvin.

2. Laita leivinpaperi esim. tarjottimelle ja levitä suklaaseos. Laita jääkaappiin
puoleksi tunniksi, poista leivinpaperi, leikkaa suklaaseos paloiksi ja ahmi! Säilytä jääkaapissa.

Voit muunnella reseptiä monella tapaa – jätä siemenet ja kookos pois, jos haluat enemmän pähkinäsuklaata, vähennä kaakaon
määrää, jos suklaa maistuu liian tummalta makuusi, lisää hunajaa, jos liian hapanta; lisää 2-3 tippaa piparminttu- ja
appelsiiniöljyä; lisää rusinoita; voit myös lisätä hieman chiliä – leikittele ja luo mieleisesi versio!

*** Tiesitkö, että syömällä kaakaota 3-4 päivää ennen kuukautisia ja niiden aikana, voit lieventää kuukautiskipuja? Kaakao on
luokiteltu superruoaksi ja se onkin erittäin terveellistä… Nyt voit olla suklaa-addikti ilman syyllisyyden tuntoja!

KAIKKI JOULULAHJAT NYT UNELMA ITSESTÄ SHOPISTA -50%

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *