Pelot pois unelmien tieltä

unelma_itsesta_valmentaja_sini_maria

Usein kuulen, niitä mielen ja pelon keksimiä lauseita, kuten ”toteuttaisin unelmiani, jos…” tai ”Minulla ei ole mahdollisuutta toteuttaa sitä, koska…”

Tiedätkö, että ei kukaan olisi koskaan toteuttanut yhtään unelmaansa toteen, jos olisi kuunnellut ”järjen” tai pelon ääntä? Unelmat ovat niitä asioita, jotka saa sydämemme pomppimaan esimerkiksi innosta, pelosta, hämmennyksestä, ilosta tai mahdollisesti kaikista noista tunteista samaan aikaan!

Unelmat harvemmin toteutuvat mukavuusalueella. Unelmissa on kyse fyysisestä ja henkisestä kasvusta, halusta oppia ja luoda jotain uutta ja innostavaa todellisuutta toteen. Se palo ja tunne, joka pyytää elämään elämää täysissä väreissä ja kulkemaan omaa uniikkia.


Uuden todellisuuden luominen jännittää aina, sillä se on uutta ja tuntematonta meille, mukavuusalueen ja jo opittujen asioiden ulkopuolella. Joskus sydämen ääni pyytää Unelmien edessä jättämään paljon vanhaa taakse ja luopumaan vanhoista ajatuksista ja kuvitelmista siitä miten tulevaisuus olisi ”järkevästi” mennyt mielen tasolla.

Helpotus onkin se, että jokainen pieni askel kohti unelmiasi on erittäin tärkeä kasvun ja oppimisen askel.

Työkaluja kohti Unelmia:

1. Usko unelmiisi niinkuin ne olisivat jo totta! Tee päivittäin pieni mielikuvaharjoitus siitä miltä tuntuu elää Unelmien elämääsi ja minkälaisia onnen tunteita silloin tunnet? Kasvata noita tunteita vaikka mielen tasolla näyttäisi, ettet edisty sitä tahtia mitä haluaisit. Sillä totuus on, että elämällä noita onnen tunteita toteen päivittäin kuljet raketin lailla kohti Unelmaasi. Sinun alitajuntasi tekee sinun puolestasi koko ajan reittiä toteutukseen, jos vain nostatat noita unelma tunteita arkeesi päivittäin.

2. Manifestointi ja vastaanottaminen: Me naiset olemme uskomattoman voimakkaita luojia, voimmehan luoda elämää tälle pallolle. Se on jo itsessään sellainen ihme, että sitä tarkastelemalla voi ymmärtää, että unelmien luominen toteen on uuden elämän luomisen lailla rakkauden ja sydämen asia. Yhdistämällä elämän energian, seksuaalienergian, sydämen viisauden ja rakkauden, tulee unelmien toteutumisesta varmasti totta! Naisen kyky luoda asioita toteen on paljon voimakkaampi ja nopeampi kuin esimerkiksi miesten, sillä mies rakentaa asiat enemmän fyysisen kautta kuin taas nainen luo ne suoraan sydämestä eteensä ilman fyysisiä rakenteita ja ponnisteluja. Usko naiseutesi voimaan ja sydämesi hienojakoiseen herkkyyteen. Ota vastaan kiitollisena empimättä jokainen lahja ja oppi mitä elämä tarjoaa sinulle. Olemme täällä jokaisena päivänä elämässä, kokemassa unelmaa ja ihmettä toteen! Olet osa ihmettä nimeltä elämä!

3. Jokainen päivä ota pieni askel, anna itsellesi mahdollisuus oppia jotain uutta. Anna itsellesi mahdollisuus rentoutua ja kasvaa ja oppia rennosti ilon kautta. Lapsen lailla innolla oppia jotain uutta esimerkiksi 10 minuuttia, olla innostunut jostain uudesta niinkuin lapsi ja antaa innostuksen vaihtaa kohdetta ilman aikuismaista järkeistämistä. Antaa luovuudelle tilaa leikkiä ja myös levätä paljon silloin kun tarve. Uuden luominen antaa paljon, mutta tarvii myös paljon integrointi aikaa levon kautta.

Kun katsot taaksepäin viisi tai kymmenen vuotta, olisitko uskonut olevasi juuri tässä tilanteessa? Aivan mieletön oppien määrä on oivallettu itsestä ja elämästä tähän asti, KIITÄ KIITÄ KIITÄ itseäsi jokaisesta ”virheestä”, jonka olet tehnyt, jokaisesta onnistumisesta ja oivalluksesta, sillä ne ovat muovanneet sinut juuri noin upeaksi kuin juuri nyt olet!!!

Herää unesta NYT, sillä sinä itse asiassa elät unelmaasi juuri nyt toteen! Jos tunnet raskaita tunteita ne opettavat sinulle jotain hyvin arvokasta ja tulet sen myöhemmin näkemään kirkkaasti!

Olen itse henkilökohtaisesti käynyt lävitse masennuksen, äitini kuoleman ja surun, ruokavaliosta johtuneet ihon ja mielen ongelmat, raskaita toksisia parisuhteita ja paljon muita kasvukipuja ja noissa elämän tilanteissa en nähnyt aina valoa tunnelin päässä, mutta nyt näen kirkkaasti miksi minun täytyi kokea ja kasvaa noissa tilanteissa. Ilman noita kokemuksia en olisi ollut valmis toteuttamaan esimerkiksi unelmieni retriittejä toteen Suomessa ja Balilla. Kaikkein kokemusten ja kasvujen jälkeen olen nyt valmis ymmärtämään sinua, auttamaan sinua kasvamaan ja näkemään sitä mitä sinä jo täydessä upeudessasi olet.

Juuri NYT olemme valmiita vastaanottamaan elämää täysissä väreissä ja on aika tuntea lisää pyyteetöntä rakkautta itseä ja muita kohtaan. Sinä olet se ihme, se magia mitä olet odottanut, sinun lävitsesi virtaa koko elämä ja elämä on luonnonlailla taianomainen, yltäkylläinen ja rikas kaikille.

Olet täyttä taikaa, jokainen solusi omaa koko universumin viisauden!

Lähetän sinulle ison rakkaudellisen halauksen ja tarjoan tilaisuuden kokea lisää taikaa ja elämää kanssani transformatiivisten henkilökohtaisten valmennusten ja retriittien kautta!

Haluatko oppia miten luoda Unelmat toteen?
Haluatko löytää sinun potentiaalisi ja luoda Unelmien elämää nyt?
Mikä on sinun isoin Unelmasi?

Minä loin Unelmani toteen Balilla ja Suomessa ja haluan nyt jakaa sitä unelmaa sinun kanssasi. Joulukuulle avoinna kaksi henkilökohtaista valmennuspaikkaa Tampere/HKI ja Online!

2019 Suomen ja Balin retriittipäivämäärät löydät kotisivuiltamme.

Tule myös mukaan 7.1.2019 alkavaan  Unelma Itsestä -valmennukseen, jossa käsittelemme paljon uskaltamiseen liittyviä asioita.

Oletko se sinä joka tekee nyt Unelmistaan totta?

Tervetuloa henkilökohtaisesti sinulle räätälöityyn valmennukseen!
NYT on aika alkaa eläämään UNELMAA! 

Yhdessä olemme enemmän ❤️
Sini-Maria

Yhteydenotot: sinimarialimnell@gmail.com
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *