Parane ravinnolla

parane_ravinnolla_lyn_sini-maria
Rakkaudellista ravintoa, vesipaasto ja vesiputouslaakson ihmeet

Niin kuin ehkä jo huomasit on Unelma Itsestä Shoppiin tullut uusi tuote: THE RECIPE – Parane ravinteikkaalla ruoalla. Olemme niin innoissamme tästä uunituoreesta ja suomenkielisestä reseptikirjasta! Kerronpa sinulle nyt hieman tarinaa tuon kirjan taustalta ja miksi olen sen käännättänyt sinulle ja miksi se on minulle niin rakas ja ihmeellinen reseptikirja.

Noin kaksi vuotta sitten astuin Balilla viidakkoon vesiputouslaaksoon, jota kutsutaan myös nimellä Angel Valley, Enkeleiden laakso. Oli sysipimeä yö ja astellessa ensimmäistä kertaa laaksoon valtasi minut heti suuri rakkauden ja “kotiin” saapumisen tunne ja tiesin, että tämä on nyt jotain erilaisen ja uuden alkua! Samalla kaikki tuntui niin oudon luonnolliselta ja tavalliselta, niin sanotusti tuntui kuin olisin tullut vain yksinkertaisesti “kotiin”. Tähän maagiseen laaksoon tulin siis tapaamaan Unelma Itsestä -valmennuksen luojaa Tuuli Kaunisluontoa. Olimme sopineet, että tapaamme ja luomme jotain uutta ja inspiroivaa Unelma Itsestä -naisille, eräänlainen businesspalaveri tai niinkuin me kutsuimme sitä blissness-palaverina.

Tuo laakso ja se yhteisö, mikä siellä elää Unelmaansa toteen alkoi tuottaa tulosta minussakin. Huomasin muuttuvani ja uudistuvani hurjaa vauhtia. Ravinto, mitä söin oli puhdasta suoraan luonnosta ja vesi pyhää lähdevettä. Kehoni alkoi puhdistua aivan uudella tavalla, myös tunnekehoni antoi periksi ja kaikki vanhat ajatusrakenteet alkoivat väistyä ja uudenlainen puhdas peloton ajattelu ja asenne, että kaikki todellakin on mahdollista, tuli pintaan!

Olin tekemisissä paikallisten laaksolaisten kanssa päivittäin ja yhteisö tuntui myös erikoisen tutulta ja oman perheeni oloiselta. Olin kuullut myös tästä australilaisesta naisesta, joka oli tulossa kohta takaisin maallensa ja haluaisi tuoda retriitti ryhmiä laaksoon puhdistautumaan.

Kun Lyn, The Recipe -kirjan kirjoittaja saapui laaksoon, oli meidän yhteytemme heti voimakas ja rakkaudellinen. Ymmärrys ja yhteinen kiinnostus parantavaan ravintoon yhdisti ja inspiroi meitä kumpaakin samaan suuntaan. Eikä mennyt aikaakaan, kun minulla oli retriittiryhmä laaksossa ja heti perään myös Lynillä. Lynin luoma raakaravintokahvila toteutti ruuat retriiteillemme laaksossa ja pääsin itsekin puuhaamaan keittiöön Lynin reseptien äärelle.

Noilla retriiteillä puhdistavan ravinnon vaikutukset ja vesipaaston tuomat tervehtymiset olivat niin uskomattomia, että en voinut vastustaa The Recipe-kirjan kääntämistä suomeksi!

Tämä reseptikirja pitää sisällään ison määrän esi-isiemme viisautta ravinnosta ja paastoista. Ja kun olen itse silmilläni todistanut monta hämmästyttävää tervehtymistarinaa ja vielä kun itse vesipaastolla paransin sukurasitteena olleen ihottumani, niin ei minulle ole jäänyt yhtään kysymystä siitä, mikä on puhdas terveydellinen tilamme, ja mikä on ravinnon osuus sen ylläpidossa. Anna itsellesi aina parantavaa, värikästä, puhdasta ja ravintorikasta ruokaa. Ja paastopäivä esimerkiksi kerran viikossa.

Kauniin värikkäitä, nautinnollisia ja parantavia ruokailuhetkiä sinulle! Jaan seuraavassa blogitekstissä lisää käytännön ravintovinkkejä! Tällä koodilla saat uudesta huikeasta The Recipe: Parane ravinnolla -reseptikirjasta alennuksen: unelmakirja

Rakkaudesta meidän naisten hyvinvointiin, Sini-Maria

Muista, että voit aina laittaa minulle viestiä mihin tahansa hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä <3 sinimarialimnell@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *