Paljasta todellinen kauneutesi

Mikäli sinä tahdot oppia kokemaan omaa kauneutta entistä enemmän tartu seuraavaan tehtävään ja ota tästä artekkelista inspiraatiota aiheeseen. Tämä harjoitus muuttaa elämäsi, kun annat sille mahdollisuuden arjessasi. Tehtävä haastaa sinut luopumaan ohjelmoiduista ajatuksista jotka laskevat elinvoimaasi ja tuomaan hetkeen sellaista ohjelmointia joka paljastaa sinun kauneutesi sisältä ulos.

Jokainen nainen – juuri sinä – ansaitsee kokea oman naiseutensa kauneus. Sinä olet ainutlaatuinen!

”Kauneus on katsojan silmissä.”

Katso tästä koskettava video ja inspiroidu lisää omasta ainutlaatuisuudestasi.

Mitä sinä ajatelet kehostasi ja itsestäsi juuri nyt? Mikäli tahdot oppia lisää elinvoimaa kasvattavia ajatuksia tartu seuraavaan tehtävään.

TEHTÄVÄ – NÄE KAUNEUS KAIKESSA

Pysähdy ihmisten edessä. Tunnista se mitä ajattelet. Luovu kaikista ajatuksista joita et voisi myötätunnon äänellä sanoa ääneen toiselle. Tunnista näkemissäsi ihmisissä rakkaus, inhimillisyys ja ainutlaatuisuuden kauneus. Harjoittele, toista ja voita itsesi! Näe kauneus kaikessa.

Seuraavasta noin10 min. audiosta kuulet lisää tehtävänannosta sekä saat inspiraatiota aiheeseen.

Tästä kuulet audion

Onnellisuus on kaunista. Hyvksyntä on kaunista, kauniit eleet sekä sanat ovat kauniita. Se mitä näemme ympärillämme on heijastus meistä itsestämme. Ole oman energiasi mestari. Paljasta lisää iloa sekä kauneutta päivittäisiin tekemisiisi. Uskalla kuvitella jokainen meistä elämässä terveellistä sekä onnellista elämää ja nouse sen vision voimalla.

Kauneutta hetkeesi,

Tuuli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *