Paljasta lahjasi – elä unelmien elämääsi

Niin paljon siitä miten elämää koemme on kiinni siitä tavasta jolla olemme opetelleet katsomaan elämää.

Henkilökohtaisesti: On silmiä aukaisevaa elää erilaisten kulttuurien keskellä, joiden opettamana havainnoi minkälainen kasvatus johtaa siihen mitä tulkitsemme elämän olevan.

Elämä ei ole sitä miltä se näyttää. Aina on uusia tapoja tutkailla asioita ja ymmärtää elämämme syviä merkityksiä kehityksemme polulla.

Elinvoima on arvokkain asia mikä meillä on. Elinvoima johdattaa ja aukaisee uusia ovia jotka tukevat evoluutiotamme – kehitystämme. Toivon tässä vaiheessa sinun aukaisevan katsantakantaasi siitä minkälaisena näet elämän tarinan… Uskotko sen olevan lyhyt kaari vai uskotko elämän jatkuvan erilaisissa muodoissa tietoisuutesi kehittyessä. Kukaan toinen ei voi sanoa mikä on totuutesi. Usko siihen mikä saa sinut kokemaan elinvoimaa ja hengittämään syvään sekä rauhallisesti tässä hetkessä. Elä hetki kerrallaan ja usko juuri nyt elämän olevan sitä mikä antaa elinvoimasi virrata. Elämän tarinasi paljastuu kauttasi ja kaikki jo kerrotut tarinat ovat inspiroimassa sinua kulkemaan omaan suuntaasi.

Elinvoimaisena tiedämme voimamme hetkessä, teemme elämää helpottavia valintoja, kuljemme sydän avoinna ja kasvamme sekä kehitymme tietoisesti nopeasti.

PALJASTA LAHJASI

Saadessamme toteuttaa omaa luovuuttamme hoidamme elinvoimamme kukoistavaa puutarhaa.

Meillä jokaisella on omanlaisia lahjoja käytössämme joilla luoda kauniita asioita elämään ja joiden kautta kehittyä sekä oivaltaa elämää. Luovassa flowssa murheille ei jää tilaa ja elämä paljastaa taianomaisella tavalla sen synkronisaatiota. Oletko huomannut tämän?

Toteuttaessamme luovaa kanavaamme koemme elinvoimaamme ja näin koemme elämän kuolemattomuutta hetken verran kauttamme. Toteuttaessamme vapaasti luovaa kanavaamme ohjelmoimme ajatteluamme pois sellaisesta mallista joka kertoo, että meidän ”pitää tehdä jotain”, jotta ansaitsemme olla elossa. Valjastaessamme luovuutta käyttöömme luomme ajattelua joka kasvattaa totuuden lihastamme siitä miten asiat todella saavat alkunsa elämässä ja todistamme kuinka sydämen visiot tulevat todeksi. Luovuuden kautta elämällä annamme elämälle luvan tapahtua ja päästämme irti raskaasta kontrolloivasta ajattelusta sekä toimesta. Harjoittele ja omista aikaasi paljastaaksesi sinun luovia lahjojasi!

Luovuudessamme piilee myös elämän kaunis herkkyys joka laittaa meidän avoimeksi sekä vastaanottavaiseksi. Tämä onkin yksi syy (vastaanotavaisuus) minkä vuoksi taianomaisia asioita alkaa tapahtua, kun olemme luovassa flowssamme.

Isossa maailmankuvassa on vastuumme ottaa ajattelumme kehittäminen työnalle. On vapautemme opetella elämän tasapainoa ja rationaalisen mielen sijaan elää enemmän myös luovan ajattelumme kautta. Tämä kaikki on fyysistä tasapainoa aivojemme toiminnassa, josta annamme toimintakäskyjä liikkeillemme toteuttaa ja luoda sisäistä maailmaa ulkoiseksi kokemukseksi. Meidän on nähtävä se mitä maailma ajattelee elämästä juuri nyt ja mihin se johtaa. Opettelemalla uudenlaisia ajattelumalleja luomme uudenlaista elämää. Asia on hyvin yksinkertaista. Kaikki lähtee liikkeelle ideasta.

Kolme vinkkiä paljastaa elinvoimaa – omia lahjoja, tietoista kasvua sekä unelmien elämää

  1. Listaa 10 asiaa joita nautit tehdä. Asiat voivat olla esimerkiksi: kirjoittaminen, jokin taide, liike jossain muodossa, luonnossa ajan viettäminen, tietotekniikan kanssa touhuaminen, ruanlaitto, sosialisointi… mitä tahansa asioita jotka saavat sinut hetkeksi posi rationaalisesta mielestäsi herättäen luovuuden eloon. Ajattele luovasti listaa tehdessäsi. Listaa 10 asiaa, kirjoita ne paperille ja laita tämä paperi kotiin näkyvillesi muistuttamaan sinua, että näihin toimiin tarttuessasi pääset kiinni flowhun. Kirjoita paperin otsikoksi. LUOVUUDEN LAHJOJANI JUURI NYT OVAT:
  2. Pidä huoli kehomaailmastasi. Flowtilassa hyvinvointia tukevat rutiinit ovat helpompi toteuttaa. Kulkiessamme inspiraatio edellä tahdomme automaattisesti kehomme voivan hyvin, jotta voimme toteuttaa luovuuttamme. Tarvittaessa harjoittele ja hae tietoa siitä miten voit ravita itseäsi, liikkua sekä pitää huolta rentouden tilastasi, jotta kehosi toimii optimaalisesti ja voit tukea sen luontaista hyvinvoinnin tilaa toimillasi.
  3. Ole rehellinen itsellesi – ota vastuu kehityksestäsi. Ottaessamme elinvoimaamme käyttöömme on lahja ottaa vastuu omista teoistamme sekä kehityksestämme. Kun omistamme oman kehityksemme, koemme elämän vapautta. Kirjoita jokainen ilta ylös itsellesi mitä opit elämän kokemuksen kautta kyseisenä päivänä otsikolla: ”TÄNÄÄ OPIN:”. Nämä asiat saattavat pieniä oivalluksia tai jotain fyysistä oppia. Kirjoita ylös oppisi ja näin pääset kehittymään lisää integroidessasi elämän totuutta niin kuin sen tunnet. Ole armollinen itsellesi, joskus opettelemme samaa asiaa hetken sillä saattaa olla, että olemme ohjelmoineet itseemme pinttyneen tavan jonka ulosoppiminen vaatii toistoa. Kehitys ja kasvumme elämässä tapahtuu kuitenkin jatkuvasti exponentaalisesti meidän oppiessa uusia luovia tapoja sisäistää asioita.

Paljasta elinvoimasi – paljasta lahjasi – tee kaikki mitä sinulta pyydetään, jotta voit entisestään toteuttaa sinun ainutlaauisia lahojasi elämässä. Usko ja tiedä, että antautuessamme omalle luovuudellemme elämä alkaa tuntua helpommalta ja pian ymmärrämme kaikin tavoin elävämme unelmiemme elämää joka syntyy sisäisen kokemuksen kautta eikä ulkoisten kuvien viettelyn perusteella. Antaudu liikoja kyseenalaistamatta sille jonka tiedät kehittävän sinua positiivisella tavalla. Olemme jokainen tasa-arvoisia toistemme rinnalla ja kaikilla meillä on tärkeä paikka sekä lahjat oivallettavana. Otetaan radikaali vastuu tietoisuutemme kehittämisestä toimiemme kautta ja mennään elinvoimamme kanssa pidemmälle kuin mitä olemme koskaan menneet sekä mitä osaamme kuvitella. 🙂

En malta odottaa nähdä sitä maailmaa, jossa tuemme toisiamme lahjojemme kanssa. Kuinka luovassa sekä yltäkylläisessä maailmankuvassa silloin elämmekään?

Elinvoimaa! Ja muistathan ilmoittautta mukaan tammikuussa alkavaan valmennukseen jossa sparraamme mm. näitä asioita yhdessä. Voi hyvin!

Tuuli Kaunisluonto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *