Omassa Voimassa vol. 1 audio -albumi

Voimaa alkavaan syksyysi!

Jaat kaikkesi ja sitäkin enemmän.

Inspiroit elämää ja inspiroi sitä vieläkin enemmän.

Tunnistat se mitä olet.

Olet läsnä – hereillä hetkissäsi.

Olet voimassasi!

Olet uskomattoman upea!

Kiitos, että sinä olet sinä.

Unelma Itsestä on julkaissut ensimmäisen voimaa sekä rentoutta tarjoavan audio -albumin. Tämän affirmaatio-, manifestaatio- ja rentoutuslevyn myötä voimaannut omassa arjessasi entisestään.

Yhä uudestaan ja uudestaan meidän on nöyrrytävä elämämme edessä – löydettävä kaikkea ylistävä sävel. Meidän on käännyttävä sisäisen äänemme puoleen joka omaa kaikki vastaukset elämäämme. Emme tarvitse neuvoja ulkoapäin siihen mikä on seuraava oikea askel. Tarvitsemme lisää omistautimista harjoitukseen joka auttaa meitä kuuntelemaan omaa ääntämme, ilmaisemaan sitä ja näin kuvainnollisesti laulamme harmoniassa koko kuoron kanssa. Elämä johdattaa kokemuksemme oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan. Kaikki vastaukset ovat meissä.

“Omassa Voimassa vol 1.” albumi auttaa sinua rauhoittamaan tahtia ja spurttaamaan totuutesi mukaisesti. Se kannustaa sinua lausumaan ääneen voimallisia lauseita ja kokemaan omaa voimaasi. Albumista löydät myös raidan kasvattamaan kiitollisuuttasi (ylivoimaista vetovoimaasi) sekä mm. raidat aamunavaukseen sekä iltarentoutukseen. Ollessamme hereillä elämässämme – tietoisia siitä minkälainen voima meillä on vaikuttaa omaan sekä kaikkien hyvinvointiin, voimme luoda uskomatonta elämää kaikille. Toteuttaessamme elämää aitona vilpittömänä itsenämme jäävät tuomitsevat tai muunlaiset matkaa hidastavat arvioivat ajatukset sekä tuntemukset taka-alalle.

Elämä on todella yksinkertaista, kun antaudumme kokonaisvaltaisesti sen autenttiseen kokemukseen!

Albumissa on viisi raitaa erilaisiin tilanteisiin ja se on suunniteltu sinun parhaaksesi. Nauti, rentoudu, heittäydy harjoituksiin ja ole voimassasi! ‘Omassa Voimassa’ albumin saat itsellesi tämän linkin takaa. Albumi on lahja sinulle.

Kiitä ydintäsi siitä, että paljastat intohimosi elämässä ja toteutat itseäsi rajattomasti.

Anna sydämesi puhua puolestasi,

Tuuli Kaunisluonto

Ps. Syksyn Unelma Itsestä Online -valmennuskausi alkaa jo maanantaina 5.9. Ole mukana! Vietämme yhdessä huikean loppuvuoden sekä luomme tulevaisuutteemme entistä uskomattomampaa elämää yhdessä. Uutuutena valmennuksessa on 6 yhteistä live -videoryhmäpuhelua. Tämä tuo valmennukseen entisestään aitoutta ja näin pidämme paremmin yhtä. Voidaan yhdessä hyvin! Varmistat paikkasi ilmoittatumalla Unelma Itestä Shopin kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *