Muuta maailmasi kolmella kohteliaisuudella

Yksi hyvä teko jonka laitat eteenpäin voi muutta kokonaisen maailman. Se voi muuttaa teon vastaanottavan henkilön maailman ja se voi muuttaa sinun maailmasi.

Se mitä sanomme ääneen saa aikaan muutosta meissä sekää ympäristössämme. Hyvät asiat joita jaamme saavat aikaan lopulta loputtoman hyvän energian syklin elämässämme. Kun jaamme ympäristöömme pyyteettömästi hyvää huomaamme samalla myös hyvyyden itsessämme – koemme elämämme tasavertaiseksi muiden rinnalla ja ilmaisemme itseämme vapaasti.

Tämä tehtävä muuttaa maailmasi. Seuraavan 30 päivän ajan jokainen päivä tehtävänäsi on jakaa kolme kohteliaisuutta. Voit tehdä tehtävän missä tahansa, mielikuvituksesi on rajana. Jaa tietoisesti hyvää kolmen kohteliaisuuden verran päivittäin. Nämä teot voivat tapahtua missä ympäristössä tahansa. Voit kertoa jollekin tutulle tai tuntemattomalle kuinka pidät heidän asenteestaan tai vaikka jostakin vaatekappaleesta jota he pitävät yllään. Voit kertoa kaupan kassalla myyjälle kuinka hänellä on kaunis hymy, voit aukaista oven toiselle ja toivottaa hyvää päivää, voit antaa paikkasi jonossa toiselle, voit kehua toista tai kommentoida sosiaalisessa mediassa rehelliseen ylistävään sävyyn toisen julkaisua.

Lähde liikkeelle tämän tehtävän kanssa tänään ja muuta maailmasi! Piirrä esimerkiksi sydän kalenteriisi seuraavien 30 päivän ajalle jokaisen päivän kohdalle ja väritä se päivän päätteeksi, kun tehtävä on tehty. Katso mitä tapahtuu, kun sinä aukaiset sydämesi ympäristölle tietoisen positiiviseen sävyyn ja ilmaiset hyvyytesi.

Ihmeiden aika on nyt,

Tuuli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *